Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 576
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли отзиви или да си е правил HArmonyCa? Резултатът при една позната  на 50+ и с тънка кожа е много добър. Била е модел на д-р Хайдудова в Плевен.
Преди години съм слагала конци, но се отказах след последния път, когато няколко месеца ме боля едната буза при спане и трябваше да я намествам върху възглавницата до положение, в което не усещам дразнене.
Ще ми помогнете със съвет какво би било най-добре да направя за лице на 50+ с блефаропластика.

# 271
Здравейте, записах си час за пилинг с продуктът по-долу, някакви мнения за него?
Чудя се още дали на деколтето с цел намаляване на бръчките или на лицето да я поставя.

# 272
И аз обмислям Harmonica като алтернатива на радиеса

# 273
  • в 1001-та нощ
Някой има ли отзиви или да си е правил HArmonyCa? Резултатът при една позната  на 50+ и с тънка кожа е много добър. Била е модел на д-р Хайдудова в Плевен.
Преди години съм слагала конци, но се отказах след последния път, когато няколко месеца ме боля едната буза при спане и трябваше да я намествам върху възглавницата до положение, в което не усещам дразнене.
Ще ми помогнете със съвет какво би било най-добре да направя за лице на 50+ с блефаропластика.

Аз съм правила, също съм с тънка кожа и съм много доволна.

# 274
Аз да кажа, че за първи път сложих на устни. Мек бил, ама ефект нула. Единствено имам три точки на устните от убождане, страшно болеше, чак сълзи ми протекоха. 0.7 или 1мл не ми казаха. Все едно нищо не съм правила. Ъгълчетата си седят увиснали, това казаха не се оправяло. За конци говорят не знам какво е това... Да слагам ли пак на устни. Чак час записах след месец. Първите пъти било така нямало ефект. Те моите са много мънички..За челото казаха, че и да сложа ботокс единствено няма да мога да се бръчкам, иначе бръчката ще си седи нямало как да изчезне...

# 275
Аз да кажа, че за първи път сложих на устни. Мек бил, ама ефект нула. Единствено имам три точки на устните от убождане, страшно болеше, чак сълзи ми протекоха. 0.7 или 1мл не ми казаха. Все едно нищо не съм правила. Ъгълчетата си седят увиснали, това казаха не се оправяло. За конци говорят не знам какво е това... Да слагам ли пак на устни. Чак час записах след месец. Първите пъти било така нямало ефект. Те моите са много мънички..За челото казаха, че и да сложа ботокс единствено няма да мога да се бръчкам, иначе бръчката ще си седи нямало как да изчезне...
При кого си ходела?

# 276
Здравейте, и аз се интересувам от запълване на назолабиални, на 30 съм, Ванеска каза, че от мускулната структура на лицето и мимиките ще ми се задълбочат още повече. Не ми се иска филър, има ли други методи, за филър в скулите за "издърпване" какво мислите? Иначе да кажа, че съм много впечатлена от корейска козметика - наскоро я открих и не мога чак да повярвам как ми се изчисти тена, акнето, че даже и някои пресни белези от пъпки. Други фенове с наблюдения?
Аз също съм на 30 и много ме дразнят назолабиалните, преди седмица  си сложих saypha volume 1 ml. в скулите и  saypha filler 1 мл. в самите бръчки. Като количество мислих, че е пре достатъчно, но определено мисля че може още 1 ml. в скулите. Разлика поне за околните няма, само аз си я виждам Grinning, но като цяло малкото обем в скулите придаде по свеж и младежки вид, което ми е достатъчно, но на пролет със сигурност ще добавя.

# 277
toonkata, може ли снимки преди и след, на които се виждат и скулите? Предложиха ми същото като вариант, но не се реших.

# 278
Някой информиран ли е ,ако е поставен Радиес в дадена зона след колко време може да се постави в същата зона хиалуронов филър?

# 279
  • София
Някой информиран ли е ,ако е поставен Радиес в дадена зона след колко време може да се постави в същата зона хиалуронов филър?

Питала съм Чилингирова, каза след месец.

# 280
Какво ви е мнението за резултатът от процедурите, които правят всяка събота в предаването на Радост, специалистите от Белисимо?
Там общо взето правят всичко, за което се пише тук, че и на един човек. Аз лично втори случай виждам, единия от снощи, в който жена с наистина красиви и женствени черти, ги загубва донякъде след намесата...

# 281
Няколко от жените станаха по-хубави, няколко не. Независимо, че лицата им бяха изпънати, преди бяха по-хубави с всички несъвършенства. Снощният епизод не съм гледала още.
Това е рискът на тези процедури.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 11:49 от marigold_

# 282
  • при Arctic Monkeys
А защо за се поставя филър, където е слаган радиес? Не става ли прекалено.

# 283
На мен ми слагат филър няколко месеца след Радиес, за да се види къде трябва да се допълни.

# 284
Здравейте!Някой който се е правил при др.ГИГОВ има ли впечатления какво харесва ,какво пие,какво обича.Искам да му направя подарък

Общи условия

Активация на акаунт