Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! След поставяне на хиалурон в устните личи си нещо, например променя  ли се цвета на устните, личи си където е била иглата?

# 286
Момичета, някой има ли впечатления за Cutera Treatment за петна?
Излиза ми една статия за този лазер. Цената била между 700 и 2000 долара, но една процедура премахвала петната.

# 287
Здравейте! След поставяне на хиалурон в устните личи си нещо, например променя  ли се цвета на устните, личи си където е била иглата?
При мен освен хидратация друг ефект нямаше. Може и да си внушавам, но ми изглеждат по добре от преди. Абсолютно никой не разбра от близките ми че нещо съм правила, толкова да не си личи. Да личат си обожданията, дано не остане някой белег. С червило ги прикривам Някой жени писиняват.

Много ме дразни гневната бръчка. Веднъж сложих 14 единици ефект нула. То ефекта бил да  се стопира да не се мръщя. Да де ама тя много дълбока. Дори да съм сложила пак нямало да се повлияе. Кажете какво да я правя?
С двойна брадичка имам проблем..

# 288
Излиза ми една статия за този лазер. Цената била между 700 и 2000 долара, но една процедура премахвала петната.
Предлага ли се в Бг ?

# 289
Предлага ли се в Бг ?

Cutera има в София, в Magnabeauty.

# 290
toonkata, може ли снимки преди и след, на които се виждат и скулите? Предложиха ми същото като вариант, но не се реших.
Да няма проблем, не знам дали ще видите разликата тя е съвсем минимална, от ляво е преди, от дясно е след. Това е с 1 мл.

# 291
Няма никаква разлика...

# 292
Няма никаква разлика...
Слудващият път мисля да сложа 2 мл. Само в скулите и ако пак няма ефект, ще мина само на скин бустери, аз като цяло нямам много бръчки, освен назолабялните, на 34 г. съм и искам да запазя положението просто.

# 293
С 1мл. и на това слабо лице, не мисля, че от една процедура ще се види каквото и да е.
При всички положения трябва да се подходи внимателно и с времето да се моделира лицето.

# 294
С 1мл. и на това слабо лице, не мисля, че от една процедура ще се види каквото и да е.
При всички положения трябва да се подходи внимателно и с времето да се моделира лицето.
Да за това мисля пролетта да повторя не знам дали ще има някакво наслагване, защото ми е първи филър, преди това съм слагала само на Juvedrm volite, и може би бързо ще се разгради, но със сигурност още веднъж ще повторя.

# 295
Здравейте, има ли в Русе някой който поставя хиалурон в устните в събота?

# 296
А има ли опасност да се получат маларни торбички от филтър в скули? Или се получават само от филтър под очи?
Бих сложила в скули, но се опасявам, че вече имам маларни торбички. Макар и такива, които не ме дразнят и загрозяват според мен.

# 297
  • в 1001-та нощ
Не мисля, че е възможно.

# 298
Аз напоследък забелязвам при мен миграция на филъра под очите, който Георгиевски още ми слага през 2017. Той се е капсуловал според мен, защото не е мръднал от тогава. Май ще мисля за разграждане,но малко ме е страх в тази зона...

# 299
  • в 1001-та нощ
Няма от какво да се притесняваш - слага се много малко - буквално на върха на иглата. В началото всичко изглежда супер, напред във времето - в следващите часове започват да се образуват "дупчици", които остават така няколко дни и с времето зоната се изглажда - т.е. неравностите са за кратко. Тези неравности - само ние си ги виждаме. Никой не ме е питал какво ми има или да се е вглеждал.

До 2 седмици действа ензима, а след това организмът си възстановява нивата на ХК. Аз и пих ХК през цялото време. Мисля, че качвах снимки тук. Иначе - можеш да ги видиш - знаеш къде.

Общи условия

Активация на акаунт