Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 778
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!  Слагалите Радиес ,колко ампули сложихте първият път ? Чудя се една дали ще бъде достатъчна? Предполагам не е проблем да се слага едноетапно Радиес и ботокс на дъвкателните мускули? Благодаря !

# 301
Една при мен не е проблем за ботокс.

# 302
Здравейте, имате ли наблюдения дали от скин бустер се полумава сутришбо подпухване, особено на горни клепачи?

# 303
На горни клепачи не се слага скинбустър.Нямам подпухване аз от него, но не съм предразположена да задържам вода.

# 304
Не съм слагала на горни клепачи 😜, а на цяло лице, но просто и там се подувам и търся причината.

# 305
  • На планетата земя
Здравейте!
Някой правил ли е Jalupro super hydro и дали е доволен като резултат.

# 306
  • в 1001-та нощ
Здравейте, имате ли наблюдения дали от скин бустер се полумава сутришбо подпухване, особено на горни клепачи?

Да не е алергична реакция?

# 307
Не съм слагала на горни клепачи 😜, а на цяло лице, но просто и там се подувам и търся причината.
Може да имаш алергия към някоя съставка от продукта……

# 308
Преди два месеца ми е слаган продукта, знам ли..

# 309
А боледувала ли си скоро?

Спомням си, че някой беше споменал, по време на боледуване е получил подуване и оток на лицето, където са поставени филъри. Май Жуведерм бяха, обаче.
Самия организъм прави реакция с външните продукти, които са му вкарвани.

Д-р Денкова открива клиника за интравенозни терапии в Пловдив….

Всичко ги рекламират в различни клиники с различни коктейли , наистина ли работят?
И цените започват от 200лв+ ……

Интравенозните терапии DR—IP® by Dr—Denkova са създадени специално, за да постигнеш целите си. Те ти гарантират 100% усвояване на жизненоважните вещества, които ще те заредят със здраве, красота и енергия

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 18:53 от alethea

# 310
Алена, благодаря за отговора! Май ще се реша, като преди това ще искам да пробваме за алергична реакция. Това е, че ще стане чак догодина май.

А дали разгражда и съседни филъри в тази зона или само този, към който конкретно е насочен?

Момичета, при мен Juvederm страшно се поддува при настинка или някакво неразположение. Този филър под очите, който стои още от 2017 е Juvederm и също постоянно се поддува.
Аз затова вече не слагам.

# 311
  • в 1001-та нощ
Ако се направи прецизно и с малко количество - няма да засегне и съседните.

# 312
  • София
Искам малко филър в устни, не повече от 0,5. Досега не съм слагала. Кое препоръчвате за естествен резултат- teosyal или juvederm?

Много се чудя за Jalupro за освежаване, доволни ли сте?

# 313
  • в 1001-та нощ
С толкова малко количество няма да стане неестествен резултат. И двете марки имат меки и пластични филъри в своята продуктова гама, така, че просто изберете такъв. Най-добре коментирайте това с лекаря и нека продуктът бъде подбран от него / нея.

# 314
От последното Профайло получих страшна реакция. Бях като извънземно, никога не ми се беше случвало, а правя всяка година общо 4 курса, на 6 месеца по 2 процедури. Събудих се и напраео не се познах, абсолютно безформено лице подуто жестоко и с огромен оток в долна част на лицето, просто ужасна гледка. Съсипах си триполара от процедури и слава богу сега съм добре, но с това сложих край на профайло в лице. Няма безобидна инжекционна процедура!!!

Общи условия

Активация на акаунт