Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 769
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
От последното Профайло получих страшна реакция. Бях като извънземно, никога не ми се беше случвало, а правя всяка година общо 4 курса, на 6 месеца по 2 процедури. Събудих се и напраео не се познах, абсолютно безформено лице подуто жестоко и с огромен оток в долна част на лицето, просто ужасна гледка. Съсипах си триполара от процедури и слава богу сега съм добре, но с това сложих край на профайло в лице. Няма безобидна инжекционна процедура!!!
Ужас, добре, че вече се е оправило! Аз тъкмо съм се засилила за курс от 2 процедури. Уж го избрах, като най-ниско рискова такава, нали я дават, че нямала странични ефекти...Сега не знам какво да правя. Тази случка не е за подценяване. Може ли да споделите къде и при кого ходите, може би това е оказало влияние. И, ако се престраша да отида, за какво да внимавам? Също и какво сте видяли като ефект от предишните процедури, имат ли макар и минимален лифтинг ефект?

# 316
Писала съм много пъти в темата за моя опит и лични впечатления от Профайло. Над 8 пъти съм го правила (в чужбина) , по 4 пъти в годината и това беше една от любимите ми процедури. Страхотно ми се отразяваше и така се поддържах + Морфеус8.
Не знам какво стана последния път, просто съм в шок все още. Пак имах приятен лифтинг след процедурата, но си усещах лицето по-измъчено от убожданията, като след удар или някакво натъртване. И един ден, малко след процедурата, се събудих с писък - лицето ми беше обезобразено, без да преувеличавам с огромна челюст, адски неестествено широка. Изчетох всичко, изписано за продукта и никъде не се споменава такъв риск. Ноо, има пострадали жени като мен, описващи същото в real self. При едната жена промяната в лицето не е изчезнала, много тъжно😟 Водят го уж безобидно, но не е така. Просто аз реагирах веднага и започнах ударно радиочестота. Сега слава богу ми се оправи лицето, но бях адски зле около 10 дни, неразпознаваема 😢

# 317
Възможно ли е от неправилно съхранение и изтекъл срок на годност?

# 318
Не знам, но от това, което прочетох от дамите, пострадали като мен и пишещи в real self, било някакво натрупване и задържане на вода, което прави този ужасен обем. Сам по себе си, продуктът не създава обем или поне така го описват навсякъде. И то не само обем, а обезформяне на лицето. Свързах се веднага с лекарят, който ми го инжектира и помолих да пише на произеодителя за настъпилите при мен нежелани реакции. Естествено не повярва, че е възможно... Аман от такива невярващи лекари...

# 319
  • в 1001-та нощ
Звучи, като алергична реакция.

# 320
На мен ми звучи като алергична реакция

# 321
Чудя се и аз дали е алергична реакция, но нали уж доста пъти ми е инжектиран през годините и винаги без никакви усложнения, та дали е възможно да получа алергична реакция на 8-то инжектиране? Как мислите, дами?
И на шията правя, но там не съм имала проблеми до момента.

# 322
  • при Arctic Monkeys
Ако беше алергия, щеше да има реакция и на шия? Много странно и неприятно... аз за това си карам с познатите продукти, пък то..

# 323
  • Sofia
А Никол Станкулова защо прилича на вампир понастоящем?!

# 324
Мнение за филър за устни revolax deep 0.5 мл. бихте ли споделили? Дали е подходящ за младо момиче, което слага филър за първи път - с много тънка горна устна e, почти липсва. Рекламират го като по-дълготраен. Пластичен ли се води?

Обсъждахме по-скоро възможността за липофилинг пред филър, като нещо трайно...

# 325
  • при Arctic Monkeys
Револакс е среден към нисък клас. Изберете хубав мек, пластичен продукт.

# 326
  • в 1001-та нощ
Мнение за филър за устни revolax deep 0.5 мл. бихте ли споделили? Дали е подходящ за младо момиче, което слага филър за първи път - с много тънка горна устна e, почти липсва. Рекламират го като по-дълготраен. Пластичен ли се води?

Обсъждахме по-скоро възможността за липофилинг пред филър, като нещо трайно...

По-скоро не е подходящ. Липофилингът не е траен.

# 327
Чудя се и аз дали е алергична реакция, но нали уж доста пъти ми е инжектиран през годините и винаги без никакви усложнения, та дали е възможно да получа алергична реакция на 8-то инжектиране? Как мислите, дами?
И на шията правя, но там не съм имала проблеми до момента.
Възможно е, разбира се

# 328
  • Варна
alethea,
Във Варна също има медицински център, в който правят тези така популярни напоследък инфузионни/интравенозни терапии с коктейли.

По точно той се намира в Интера на Златните.

Имат ценоразпис.

Не съм ходила, нито мисля да ходя, просто ми излизат реклами във фейса, защото знам медицинския център и познавам управителката.

# 329
Благодаря, не съм се интересувала, но ми е странно как всички бг селебрита ги посещават и се бодат.
Имат ли ефект наистина и могат ли да заменят добавките под формата на хапчета?

Общи условия

Активация на акаунт