Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 87 660
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Дали венус легаси има ефект, ако не загрява кожата? Помолих да не ми пари, и толкова намалиха, че нищо не усещах, и лицето ми не беше зачервено после... предишната жена пак ме нагряваше, просто движеше апарата по-бързо, вместо да ме изгаря на едно място с бавни движения... и в ютюб гледах, че така се прави... имам чувството, че изхабих цяла процедура днес с тази жена Sad

# 406
По-скоро няма д аима, трябва да има затопляне

# 407
Благодаря, презаписах часовете...

# 408
Здравейте !
Моля да ми препоръчате процедури за премахване на белези и къде в София ?? Единия белег ми е от рана и остана по тъмно петно ,а другия от по дълбока рана и беше келоиден ,но вече се изравни с кожата.

# 409
Момичета, имам пресна рана под окото, доста дълбок разрез. Смятам, че ще остане белег... Не е много грозно, но се вижда и е розово... Има ли някаква процедура за премахване на белези от лицето, или ако знаете някаква козметика, с която мога да третирам раната докато е сравнително пресна (2 седмици)

# 410
  • в 1001-та нощ
Само линийка ли е?

# 411
Момичета, имам пресна рана под окото, доста дълбок разрез. Смятам, че ще остане белег... Не е много грозно, но се вижда и е розово... Има ли някаква процедура за премахване на белези от лицето, или ако знаете някаква козметика, с която мога да третирам раната докато е сравнително пресна (2 седмици)
мажете с Авен Цикалфат.

# 412
+1 за Авен. С него си оправих белези на сцепения ми нос преди 2 години, но си трябва редовно мазане - 2 дневно няколко месеца.

# 413
# 414
# 415
  • София
Да питам пак. Някоя с терапия на капиляри по лице?

# 416
  • Софето
Да питам пак. Някоя с терапия на капиляри по лице?
Аз с една процедура с лазер началото на декември, сега януари ще правя втора. Имам от двете страни в долната част на носа, не са много но не се изчистиха от първата процедура.

# 417
Аз бях на консултация,  но често казано се изплаших, защото ме предупреди док за евентуална болка.
Малко ми трябваше……
А искаше цялото лице да правим, отделно оток може да има и корички определено време…..

Не знам, но не  почувствах и док добре.

Гледам по другите градове има добри специалисти, но при нас са кът.

# 418
+1 за Авен. С него си оправих белези на сцепения ми нос преди 2 години, но си трябва редовно мазане - 2 дневно няколко месеца.
Авен Цикалфат беше предписан от доц.Заякова за третиране на следоперативни белези на моя близка.Аз също го ползвам в момента следоперативно на лицето,както и след всякакви инвазивни процедури-мезотерапии,лазер,дермапен и т.н.Много добре успокоява и регенерира кожата.На неговия фон келокот ми е гола вода,според мен работят по различен начин.
Друго,което изпитано работи е свинска мас с невен-с това майка ми оправи дъщеря ми преди повече от 20 г,беше паднала от колелото и заора на асфалта по лице,жестока,голяма рана ,само с този мехлем маза нон стоп,грам белег не остана,все едно никога не е имало травма.

# 419
  • в 1001-та нощ
Това са два съвсем различни продукта, които си имат своята роля и място в посттравматичните грижи.

Продуктът на Авен има успокояващо и антибактериално действие - да успокои травмираната зона, да тушира възпалението, съдържа и цинк. Няма пряко отношение към белезите. Подобни са и Neocica на Филорга и Cicaplast Baume B5. Те имат и епителизиращо действие, на Филорга и много добре подхранва кожата.

Докато Дерматикс Ултра, Кело-кот са точно за белези. Това са силиконови гелове - просто силикон и нищо друго и имат за цел да притискат зоната с белега, за да не се образува неравност - изпъкнал белег. Правят филм.

Едните продукти не заместват другите и имат своята значима роля на съответния етап от възстановяването.

Общи условия

Активация на акаунт