Естетични процедури за лице и тяло – 48 тема

• 84 731
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Ботоксът не изпъва бръчки, той релаксира мускула

# 541
  • София
Изпъва, изпъва, стига да не са много дълбоки.

# 542
Кожата сама се изпъва, след като нищо не я кара да се свива и да прави следа на едно и също място, стига бръчката да не е голяма.Затова при дълбоки бръчки мимиката спира, но бръчката вече
е факт и не може да се махне.Затова е вярно, че
ботоксът не опъва бръчки.Той само спира причинителят на бръчката-мускула.

# 543
Здравейте, моля за коментари и споделен опит от момичета, които са премахвали мазнини под брадичката (т.нар. двойна гуша) и коригирали контур с метода Agnes.
Смятам да се подложа на процедурата, но искам да знам имали ли сте синини и отоци, за колко време след това? Пречеше ли ви по някакъв начин? (На работа съм веднага на другия ден).
След колко време се видя ефект от процедурата?
После ми предлагат серия от 4процедури с лазер за кратко време между тях за затвърждаване на ефекта.
Някой правил ли е допълнително такива?

# 544
  • София
Някой ползвал ли е услугите на лекар от екипа на естетичен център "Св. Панталеймон" и може ли да сподели впечатления – цък? В случая става въпрос за нещо дребно – премахване на миниатюрна бенка (петънце) с лазер.
Аз съм правила курс мезотерапии при Найденова-доволна съм.За премахване на бенки и други дребни образувания препоръчвам д-р Петров от Дерматологична клиника в Мусагеница.

# 545
Изчетох последната тема, ползвах и търсачката на форума, но не беше много услужлива. Интересувам се от мнения за venus legasy и фотоподмладяване с v beam лазер.
За venus legasy  намерих само едно отрицателно мнение във форума, а темите за фотоподмладяването са много стари.

# 546
  • гр.София
Здравейте, Какво бихте препоръчали като стъпка преди поставянето на ботокс ,за не много дълбоки бръчки на челото. Ако може да препоръчате процедура и специалист в София. Насочила съм се към мезотерапия,но т.к досега ( 39г) не съм правила инвазивни процедури по лицето си искам насоки. Също така и препоръка за добър дерматолог за изготвяне на домашна рутина.

# 547
Здравейте, мина посещението ми за бустер. Лекарката отказа да ми сложи. Замести с мезо. Каза ,че не ми е дошло времето за бустер. Сега ще направя курс от 3 мезотерапии за освежаване. Иначе днес бях не lip blush. Много съм доволна. Перфектни ми направи устните. Направихме и първа процедура лазер за заличаване на стар милроблейдинг, който е започнал да синее.  Дано с 2 процедури изчезне и ще поставим по- светъл и естествен.

# 548
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Взех си среща за другата седмица за филъри.
Все още не знам какво и къде точно искам.Октомври бях там и слагах под очи и в устни.
 Мисля си сега за скули,защото съм със слабо лице и обем почти нямам.

Съпруга ми: "Ако чувстваш,че остаряваш,си хвани млад любовник. Ще ми излезе по-евтино".
Не мога да му се сърдя,не може да ми насмогне на сметките. лол

# 549
  • София
Здравейте, извинявайте, ако повтарям въпрос, наистина отдавна не следя темата. Някой правил ли е мезо и  плазмотерапия за коса да ме ориентира в цени и заслужава ли си? Благодаря на отговорилите Flowers Hibiscus

# 550
https://www.instagram.com/p/CjXosVljqDd/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Привет! Някой може ли да ме насочи към док , който може да постигне този ефект..

# 551
Добро утро! Дойдох да споделя, че съм доволна от венус легаси. Вчера приключих курс от 6 процедури. Върнах си обем, стегна ми се чело. Може би ще правя поддържащи сега, не съм решила. Като цяло свежнах, пак имам бузки и нямам този уморен хлътнал вид. Не е някакво уау, фини линийки си се виждат, за тях явно си трябва лазер. Затова евентуално по-натам ще се престраша на фраксел или микронийдлинг. Тъкмо слънчеви петънца и порички да се изчистят. Това е пътят за мен. Говорихме си вчера с дерматоложката, как натурално изглеждащите селебритита се поддържат с апаратни процедури.

# 552
https://www.instagram.com/p/CjXosVljqDd/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Привет! Някой може ли да ме насочи към док , който може да постигне този ефект..

Като видя "Преди" не мога да повярвам че това момиче си е пипала устата... не забравяй че за този ефект ти трябва такава отправна точка и че не виждаш как изглежда от страни.

# 553
Не съм слагала филър в бузи, скули или тн. т, обаче като топки ми стоят бузите, опитах се да снимам, не знам отблизо колко се получава.
Какво е това нещо и как се оправя?

# 554
Аз пък като видя напомпани устни, а отгоре мустак, или в случая пъпчивото лице, и ми е точно "На свинче - звънче". Това е към поста на Лолита с Преди и След.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 08:17 от Марена

Общи условия

Активация на акаунт