За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 076
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Я да ви задам лексиконски въпрос, любопитно ми е много Simple Smile
Най-най-най-любимата ви любовна книга, която винаги бихте препоръчвали? И понеже ще е сложно, може и да са 3 или 5, но хайде максимум 5.
Вие сте на ход Simple Smile
Синеокият дявол
Херцогът и аз + Да флиртуваш с Бриджъртън
Онази нощ (Линда Хауърд)
Искам само теб (Кн.5 от Сезони на любовта)
Гордост (Джудит Макнот)

# 481
Мария Петрова , подкрепям те . З като Закови ме също е хубава . На мен цялата поредица на Ел Кенеди ми хареса. И книгите на Шен са хубави . Днес приключих У дома за Коледа . Приятна книжка , държеше ме в напрежение. Смях се с нея от време на време . Право на щастие на Елизабет Адлър също ми беше харесала.

# 482
  • Бургас
"Рай" на Джудит Макнот.
"Онази нощ" също е хубава 

# 483
Не съм сигурна дали ми са любими, но аз любовните романи, незнайно защо ги свързвам със Сандра Браун. Може би, защото книгите й бяха едни от първите, които прочетох и когато чуя любовен роман и веднага се сещам за "Огледален образ" от по-ранните й романи и "Димна завеса", от по-новите. Иначе "Онази нощ", "Мъглите на Серенгети", "Трик".

# 484
  • Бургас
Наистина Сандра Браун си пишеше (старите и книги ги знам,по-новите не) точно любовни романи ."Принцът -тигър" , "Пламъци", " Горещо утро", "Връщане към живота" ; "Чейс" мога да ги чета много пъти без да ми омръзнат

# 485
Моята класация от 5 книги:
1. Влюбен до безумие - Рейчъл Гибсън
2. Да целунеш ангел - СЕФ
3.Честни илюзии - Нора Робъртс
4. Синеокият дявол ( заедно със Захарче, естествено) - Лайза Клейпас
5. От милост - Джули Гарууд

От историческите също си имам топ 5
1. И тогава ти дойде на Лайза Клейпас
2. Венчило с дявола на Джули Гарууд
3. Сега и завинаги на Джудит Макнот
4. Чериса
5.Сребърен пламък на Сюзън Джонсън

# 486
  • Бургас
Обичам!Много обичам тези четири книги:

Венчило с дявола Джули Гарууд
Венчило с варварина Джули Гарууд
Дявол през зимата Лайза Клейпас /Сезони на любовта 3 книга/
Докато свят светува Лайза Клейпас /Рейвънел 2 книга/
почти всички книги на Джулия Куин
Почти всичко на СЕФ
От съвремените не мога да избера книга, там имам любими автори - Рина Кент, Шен, Пенелъпи Дъглас /повечето книги/. Подредени са точно в този ред.

Бих обаче препоръчала на човек, който не е запознат с жанра:
"Мъглите на Серенгети" - тя за мен не е точно любовна, тя е пътепис, и драма, и забавна, и ... любовна.

# 487
  • София
Ау, Wa-Wa, мисля от няколко минути и установих, че най-най-най-любима не мога да посоча нито една. Имам любими -- "Птиците умират сами", "Мъглите на Серенгети" и май списъкът свършва.

# 488
Ами подкрепям ви досега всички изброени и искам да добавя само Саманта Йънг- повечето й, както и "Красив негодник" на Кристина Лорен. За това се сещам в момента.

# 489
  • Галифрей
Търся хубав любовен роман с чиста хубава любов без токсик отношения, без тръгълници и тн глупости. Да е приключенски,завладяващ и интересен.

# 490
Я да ви задам лексиконски въпрос, любопитно ми е много Simple Smile
Най-най-най-любимата ви любовна книга, която винаги бихте препоръчвали? И понеже ще е сложно, може и да са 3 или 5, но хайде максимум 5.
Вие сте на ход Simple Smile

Birthday Girl на Пенелъпи Уорд!!! Прекрасна е Heart

# 491
  • в края на града
Търся хубав любовен роман с чиста хубава любов без токсик отношения, без тръгълници и тн глупости. Да е приключенски,завладяващ и интересен.
Погледнете книгите на Джо Томас и Карън Суон. Отговарят на повечето условия и други подобни съм чела, но не мога да се сетя на прима виста...

# 492
  • в сърцето на един мъж...
Без да се замисля - "Гордост и предразсъдъци" Simple Smile

# 493
  • Галифрей
Благодаря ☺❤   

Тази вече съм я чела  5 пъти 😆❤

# 494
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ☺❤   

Тази вече съм я чела  5 пъти 😆❤

Ох, ама то това не беше за теб Simple Smile Нали Ва ва пита Simple Smile

Иначе каквото и да почнеш да четеш от Джудит Макнот - всичко е хубаво.
Аз много харесвам и 7 дни и 7 нощи - чела съм я сигурно около 10на пъти и всеки път ми е много приятна.

Общи условия

Активация на акаунт