За тези, които четат любовни романи № 43

• 61 196
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Лина ти като активен читател я кажи коя ти е любимата книга такава която с кеф си препрочиташ ?

# 271
  • Бургас
На български ли ? Вишъс на Шен, Свалката на Ел Кенеди

# 272
Снощи се зачетох в “There are no saints” на Sophie Lark и не можах да я оставя. Много приятна атмосфера и интересни герои, чиито характери се разгръщат с всяка следваща глава. Хареса ми интензивната химия и напрежението между персонажите, бях забравила колко е хубаво, когато женския образ не е инфантилизиран. Но като че ли ми се искаше да прочета още кървави сцени с Cole (да, той е психопат/сериен убиец и е ужасно съблазнителен… Flushed ), както и повече за изкуството му.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 22:16 от Nabia

# 273
Току що завърших "Мръсна сделка" на Лорън Ашър и много ми хареса. Досега не съм чела нищо от авторката, единственото което знаех, че  поредицата е много препоръчвана по социалните платформи и не знам защо бях останала с впечатлението, че ще е  леко по-дарк история. Разбира се очакванията ми бяха грешни, книгата се оказа по-скоро от типа книги, които Ви Кийланд  пише. Наистина много приятна и лека. История със забавни диалози и ситуации, супер позитивна главна героиня и намусен вечно подозрителен главен герой. Сега обаче след тази сладурска история, ми се чете нещо по дарк, приготвила съм си няколко на киндъла, но не знам какво да започна.

# 274
  • Euskal Herria
Благодаря! Ще чакам тогава Сиела да я пуснат електронно и ще я купя.

Цитат
Христо Блажев

🔥🔥🔥Началото на 2023 година се очаква да бъде огнено, защото още в първите ѝ дни ще зарадваме почитателите на феноменалната Ел Кенеди с дългоочакваната книга първа от поредицата „Briar U“ – „ПРЕСЛЕДВАНЕТО“! 🤩 И ако това не е достатъчно примамливо, ще ви разкрием, че още в първите ѝ страници се появяват и любимите герои от „Off-campus“.🔥

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 14:13 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 275
Какво мислите за поредицата Мрачен Олимп на Кейти Робърт?
Седи и си чака реда да бъде прочетена, но се чудя дали въобще да я почвам?

# 276
  • Euskal Herria
На мен ми хареса.

# 277
Завърших "покварени" ..честно казано не съм впечатлена до средата ми вървеше добре после ми стана тегава ..и тая сцена в парната баня ...бляк ..егати услугата разбираш ли ...

# 278
  • Велико Търново
Завърших "покварени" ..честно казано не съм впечатлена до средата ми вървеше добре после ми стана тегава ..и тая сцена в парната баня ...бляк ..егати услугата разбираш ли ...
🤣🤣🤣

# 279
“Покварени” ми се струва шедьовър, след като снощи прочетох Ugly love на Колийн Хувър. Все още не мога да повярвам колко е зле - диалозите, “хуморът”, подобието на връзка Sob

# 280
  • Бургас
..и тая сцена в парната баня ...бляк ..егати услугата разбираш ли ...
Добре че нямам приятели с нужда от такива услуги
Аз прочетох и третата книга от серията за Деймън. Но, четвъртата ще я отложат засега,че много хард ще ми дойде
Точно тази книга на Колийн Хувър ми показа,че не е моята авторка.

# 281
“Покварени” ми се струва шедьовър, след като снощи прочетох Ugly love на Колийн Хувър. Все още не мога да повярвам колко е зле - диалозите, “хуморът”, подобието на връзка Sob

Ох, и за мен това е най-слабата и книга, въпреки добрите отзиви и броят фенове по цял свят.
Не
Можах
Да
Свикна
С
Този
Тип
Писане… 😂😂😂
За сметка на това обаче ми хареса доста “Никога Повече”, препоръчвам я, макар, че и там има неща, които не ми допаднаха особено. Сега пиша от телефона и не знам как да пусна опцията за спойлер и ще се въздържа от по-сериозен коментар.
Прочетох и “Пънк 57”, въпреки горчивият ми опит с авторката след “Покварени”. Ами хареса ми, после четох ревюта за използваните обидни реплики в книгата, но явно българските преводачи са туширали нещата, не ми се стори чак толкова вулгарно.

# 282
  • Бургас
В Пънк 57 какви обидни реплики имаше?
НА Елена Армас "Експеримент съквартиранти по американски " като предната и книга ли е? Да я започвам ли се чудя?
Скрит текст през телефон се прави така
Скрит текст:

# 283
Нямаше толкова обидни думи, а по-скоро изрази..

Скрит текст:
по-скоро главният беше нарекъл главната “тъпа курва” и разни подобни нецензурни думи, но те звучат по-нецензурни на английски, българските преводачи се бяха справили в омекотяването на някои изрази, ревютата чета винаги в “Goodreads”, там оставам с впечатление, че не се харесва много авторката, но всеки е с различно мнение и предпочитания.

За “Никога повече”

Скрит текст:
Не ми хареса, че беше обърнато малко внимание на Атлас, като персонаж. Освен в старите дневници на героинята, той има изключително малко отделено време и описание. Не ми хареса и реакцията на насилие, предвид, че главната е ставала свидетел от дете на насилие, вместо това да я е научило да го разпознава, тя моментално започва да оправдава. За цялата книга имаше едва три срещи с главният, една от които е в краят.. Разбирам, че излезе втора част, ноо за нея четох доста по-лоши ревюта, та се чудя дали ще я чета, когато я пуснат на нашият пазар.

Тези дни прочетох също “Любов и други думи”, доста ми хареса, увлекателна и неангажираща, бързо се чете.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 20:52 от Moni_9797.

# 284
В Пънк 57 какви обидни реплики имаше?
НА Елена Армас "Експеримент съквартиранти по американски " като предната и книга ли е? Да я започвам ли се чудя?
Скрит текст през телефон се прави така
Скрит текст:

Аз първо изчетох Експеримента преди Измамата. Повече ми хареса честно казано. Свежа е и лесно се чете.

Общи условия

Активация на акаунт