Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Моят седмокласник миналия ден както стоеше до мен, внезапно ме целуна по бузата - има някакви човешки проблясъци веднъж годишно. Иначе търпеливо стои да го гушкам, но с прозираща досада Joy

# 106
Моят днес го целунах по бузата на публично място....О, ужас!!! При това имаше и момичета. Обещах да внимавам повече.

# 107
Соул, след време направо виждам твоя син на кушетката на психоаналитика да обяснява как си му скършила психиката Joy
Моят издивя веднъж, защото инстинктивно го хванах за ръката, докато пресичахме на пешеходната пътека. Леле, какво конско ми чете...
Дано по-скоро ми го върнат извънземните. Днес ходихме с него да избираме мебели за неговата стая - човекът каза това, това и това - готово! За 5 минути.

# 108
Все се надявах да изкараме още малко преди пуберитета, амаааа.......

Как са с яденето вашите? Моят преди поне ядеше банани, ягоди и ябълки. Сега и това не иска. Зеленчуците са отровни, разбира се, особено пресните....
Преди ядеше разни неща като ориз, картофи, боб, леща, сега само месо, пържоли, кюфтета, салами разни..... Всичко друго оставя настрани.

# 109
Всичко яде, по много! А е 170 см и едва 49 кг, прилича на тръстика.

# 110
  • София
Днес ходихме с него да избираме мебели за неговата стая - човекът каза това, това и това - готово! За 5 минути.

Боже, жено, радвай се - ти си късметлийка. Моят синковец не купува нищо, преди да е отделил 2 месеца в мислене кое точно да бъде, ама това ли, ама другото ли..... И, разбира се, денонощно да се говори само и единствено за това.
Като си избираше бюрото беше кошмар. Един ден иска геймърско в цвят черно и синьо, на следващия - черно с червено, на следващия - класическо, дървено бюро, след това пак геймърско, но само черно с лед светлини... И така 2 месеца. Както писах и по-назад - страшна досада е.

# 111
Хахха…и моят не дава да го пипна, макар че
ме търси за съвет.Мени си мнението много, ама везничка..Нисичък е, но здрав, жилав и много стегнат, а яде като за четирима.Не мога да им смогна на тримата мъже у дома.

# 112
  • Русе
Моето малко е на път да изяде света. Няма изхранване. Големият живее на фотосинтеза, това.... ушите ни изяде Simple Smile
20 см. дръпна последната година. А дано още 20 да дръпне, че каквито сме тапички другите...

# 113
  • София
И синковеца яде, като за шестима. Няма смогване с храната. Отделно е наследил моята лакомия и, както се купи нещо, веднага бързо да го изяде. Миналата седмица омете 6 сникърса за един ден - да го питаш защо. Сакън да не остане за някой друг. Ядяло му се било. Прибира се вечер и се започва - 1 пица, след 30 минути - 3 сандвича, след 30 минути 1 кроасан и накрая добре, че ляга да спи по-рано, че иначе няма да остане храна в хладилника за другите. Да не говорим за вида на храната, която яде - пици, дюнери, сандвичи, спагети, кроасани и всякакви неща от този тип. От време на време с 300 зора супа или боб. Предполагам, че това чудо се дължи на растежа и на факта, че всеки ден тренира и има нужда от повече храна, но все пак.....

# 114
  • В полите на Пирин планина
Нормално е да ядат по много, защото сега започва или вече е започнал пик на растежа. Към 13-14-15 години някъде. Ако тренират пък - още повече. Големият ми син - на 18 е - вече се замисля за онова, което яде и отбягва всякакви боклуци, освен шоколад понякога или някой домашен сладкиш / палачински с шоколад или сладолед. Спря да пие и кока кола, разни сокове и прочие. Само вода.
Малкият е ужас... яде пет неща и все налита на боклуци... и джънк фууд.

# 115
Момичета, а как постъпвате с джобните, когато имат гадже? Деца са все пак, ясно е, че харчат парите на родителите си и се чудя момчето ли плаща всички излизания? Искам и да е кавалер, да кани на кино на театър, да ходят на пица и тн.

# 116
  • София
Предварително се извинявам, че ще прозвуча, като лоша бъдеща свекърва, обаче съм твърдо против да си харчи парите по гаджета още от сега. Като тръгне на кино давам 20 лв, без значение дали е с момиче или с приятели. Това момиче си има родители, които да й дават пари. Имам си две деца - не искам да осиновявам още едно. Малко е рано, според мен за такива жестове - на 16 е. Като порасне и започне да си изкарва парите сам, да ги харчи, ако иска всичките за жени - негови ще са си.

# 117
И аз мисля, че няма как да “издържа” гадже всеки ден, освен ако не я черпи кафе или безалкохолно.За подаръци ясно- за
поводи съм ок и то пак разумно.
И аз нямам възможност да издържам още едно дете.

# 118
  • В полите на Пирин планина
И аз мисля, като момичетата по-горе, пък и така сме процедирали.
Черпят, само по повод - примерно рожден ден, имен ден... По някое безалкохолно / кафе е в реда на нещата да почерпи и без повод, естествено.

# 119
Ох, успокоихте ме! И аз мисля като вас, но се опасявах да не греша Simple Smile.
Беше я поканил на ученически театър - естествено е платил билета. Но наистина няма как да черпи всеки път като се имат предвид цените...

Общи условия

Активация на акаунт