Пубертетът при момчетата - тема 12

• 41 882
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Позволява си, не пред мен, но го чувам от другата стая, правя забележка и се извинява. След време се повтаря и така ...
Наскоро започна по-често да се случва, на почти 17 е.

# 616
Моят 12- годишен псуваше. Научи се на 6 години в предучилищната в училище.
Спря се, слава Богу.
Сега има друг отвратителен навик- плюе. На улицата, като играят мач в училище.
Говоря, говоря, и не.
Не знам, мъжкарско ли му изглежда, така го карало.

# 617
Моят 12- годишен псуваше. Научи се на 6 години в предучилищната в училище.
Спря се, слава Богу.
Сега има друг отвратителен навик- плюе. На улицата, като играят мач в училище.
Говоря, говоря, и не.
Не знам, мъжкарско ли му изглежда, така го карало.

Точно това лято го "хванах" синковеца да прави същото - стои, говори и плюе настрани. Направо бях в шок. Накарах го да застане срещу мен и да види как изглежда отстрани голям човек, за какъвто се има и той, плюейки така. И започнах да правя същото - говоря му, обръщам се настрани и плюя и така около 2 - 3 минути. Той беше в потрес и само каза "Разбрах, разбрах, наистина изглежда отвратително. Особено да видиш майка си да го прави". От тогава не съм го виждала повече да го прави.

# 618
С приятелите му не съм го под/слушала как говори, но у дома не е имало до сега нецензурно поведение и думи.
Надявам се, да няма такива залитания!

# 619
  • София
Моят се е изпускал с не дотам груби думи и се е извинявал. След обяснение на значението на думата/израза (в повечето случаи не е знаел какво значи) се отказва да ги използва.

# 620
Страшна себорея и пърхут при моя! Нищо не помага, кажете нещо ефикасно моля!

# 621
  • Русе
Нищо не помогна при моя големия. В моменти на силен стрес скалпа му става нещо страшно. Поддържа иначе с някакъв на Шварцкопф от фризьорски салон. Що годе с него има някакъв ефект.
През годините съм изкупила всички видове шампоани, приложила съм всички бабини девитини, три кожени лекаря с една аптека мазила и нищо не помогна. Беше си у дома по НГ и скалпа му  беше почти чист. Сега започна сесията и стана ад. Пак, че е рус и не личи супер много.

Така, че пак се ослушвам за нов шампоан или лечение.

# 622
  • Пловдив
Пробвай със стрити табл. Нистатин смесени с ябълков оцет или лимонов сок и поливаш, като пазиш очите, да постои докато търка тялото и леко изплаква после.

# 623
Аз от повече от 10 години се боря с ужасна  себорея. Нищо от препаратите и шампоаните за такава не помага.Дори става по-зле скалпа и ужасно сърби.
Някъде из Фейсбук прочетох за таблетките Нист@тин и отидох в аптека за поредното нещо, но жената като чу за какво ги искам и ми каза,че ще препоръча някакво  гелче.Имало ефект при много хора...е да ама аз и гелчета съм използвала и не ми действаха 🤷‍♀️
Но все пак го купих.И О!Чудо! Изчезна нацяло,вече 2 месеца няма и следа.Още от първото нанасяне ефекта беше налице.
Качвам ви снимка,ако искате да пробвате. Не е скъпо,между 10-15лв беше,без отмиване е и се намазва главата след баня.

Странно,не ми дава да кача снимката.
На Алзеда, гел против пърхут с екстракт от лайка.

# 624
Продукти с кетоконазол от този тип пробвали ли сте:
Скрит текст:
На мен помагаха...Както и този шампоан:
Скрит текст:

# 625
  • Русе
Marini, тези са купувани.
Нистатина- пробван.
Ще видя това от поста на Ред Роуз. Звучи ми познато, ама...

# 626
Marini, тези са купувани.
Нистатина- пробван.
Ще видя това от поста на Ред Роуз. Звучи ми познато, ама...

Ами жената каза,че било нещо ново или може би ново заредено в нейната аптека 🤔 Имала отзиви от 3ма - 4ма души.Тя е квартална аптека и всички се знаем,в малък град съм.
Даже вчера ходих да й нося един шоколад, че обещах ако има ефект да я почерпя 😄

Аз съм пробвала без успех Низорал,Себорал форте, Шампоан Здраве , Ш-н с активен въглен,Ш-н със сяра, аспирин в ш-на,два вида турски ш-ни, отделно и др. гелчета против пърхут.
Това само на първо четене се сещам.

# 627
  • Русе
Всички тези + Дюкре-Мюкре, Клоран и всичко де що е медицински шампоан. Отделно сите медикаменти изписани от докторите. Отрових детето.
Коприва, оцет - няколко вида, алое, масла... Само конски фъшкии не съм му мазала.

# 628
Ели, пробвай алое или лавандулова вода.
Алое - става и това за пиене. Не мога да кажа дали е дългосрочно решение, защото става дума за стрес, но със сигурност облекчава симптомите. Hug

# 629
  • Русе
И двете са пробвани. Пил е алое, отделно съм мазала. Флорални води също.

Общи условия

Активация на акаунт