Пубертетът при момчетата - тема 12

• 42 387
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Факт!😂
И моят е студент. с гаджето са наборчета, даже тя е 2 седмици по-голяма, но се познават от обща компания Simple Smile

# 136
Отдавна ви изпуснах, но наваксах. Особено ми бе полезно за бурсученето и мълчи като партизанин Laughing

Сега ви питам какво ме мъчи. Моят има бенка над горната устна. От малък иска да я махнем,,но нали такава бенка носела късмет, вярвам и аз в някакви бабини деветини и все отлагах. Баща му също е против.
Да, ама сега взе да никне мустаче и се чудя как ще се бръсне. Ще трябва да се съобразява постоянно с нея.

Има ли някой в подобна ситуация, не знам как да постъпя.

# 137
За първи път чувам, че бенка носи късмет. Консултирайте се с лекар.

# 138
За първи път чувам, че бенка носи късмет. Консултирайте се с лекар.
И аз.Може да се наложи да се подрязват косъмчетата с тример около нея, за да не се порязва.

# 139
  • София
Баща ми също има такава бенка и заради нея е с мустак. 🤠

# 140
Днешните самобръсначки не са като старите "дървеняшки" бръсначи като на дядо ми. С тях е лесно и безопасно да се обръсне около и върху бенката.

# 141
Нашият пубертет се грижи за рехавата си брада с тример, с който внимателно минава около и през една все по-изпъкваща бенка, която има на челюстта. Не знам дали носят късмет бенките, но това, което знам е, че със сигурност трябва да се премахват след консултация с лекар и след това трябва да се изследва.

# 142
  • София
Нашият пубертет се грижи за рехавата си брада с тример, с който внимателно минава около и през една все по-изпъкваща бенка, която има на челюстта. Не знам дали носят късмет бенките, но това, което знам е, че със сигурност трябва да се премахват след консултация с лекар и след това трябва да се изследва.

Аз водих моя на 15 години на кожен в онкологията в София, защото имаше една доста голяма бенка на гърдите. Каза, че нормално да растат в момент на разбутани хормони и че не е добре в този момент да се пипат

Но, за ваше успокоение може да направите консултация с кожен лекар

# 143
Моят син няма още гадже, но се е случвало да почерпи я приятел, я някое момиче. От 1 година работи почасово и изкарва малко допълнително пари. С тях може да се разпорежда сам. Един ден като има приятелка, ще видим как ще е.

В събота имаше " танцов бал" и си видях детето в много различна и непозната за мен светлина. В 9 клас е обичайно да посещават курс по танци и да завършат обучението с бал (Германия). Купихме букет на партньорката по танци. Имаше танц за майка със син, баща с дъщеря. Танцува през цялото време, не се притесняваше. Като цяло изкарахме много хубава вечер.

# 144
Аз пък искам да питам вашите тийнейджъри момчета отказват ли да слагат потници като бельо, щото моя почна да отказва.

# 145
Не носят потници от детската градина.

# 146
И моите не носят от детската.

# 147
Моите също не носят от много отдавна, може би от малките класове в училище

# 148
Моят носи и няма проблем да облече, каквото му дам.

# 149
  • София
Потници носят единствено лятото на морето, вместо тениска. Като бельо никога не са ползвали.

Общи условия

Активация на акаунт