Термин март 2023 ❤️💙 тема номер 5

• 41 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Дано всичко е наред при всички!

Аз съм доволна,за сега не е изостанал,но малкият почна в седми месец и очаквам и сега. Дано не е така.😚 Това ритане ме притеснява, но наистина с тези стягания не искам да ходя на допълнителен преглед,по-скоро бих изместила,и аз не знам. Четох,че и при други мами ритат по цял ден и всичко е наред.
Не се притеснявай, когато рита съм спокойна , знам че е добре хехехе . И милото винаги ми повтаря недей да четеш излишно при всяка болежка и прочие,че ще изперкаш 😄😄 и аз така правя -не се филмирам излишно ,за спокен живот 🥰🥰

И на мен ми се иска,но уви, не ми се получава. А и съм в ужасна ситуация,лежа ,децата хвърлят, цапат, мъжът ми трябва да работи и в нас вече буквално е свинарник, малкият на 2.5 цапа, чупи ... Абсолютно невъзможно е да съм спокойна, но все пак се мъча да се абстрахирам,но..
Не е лесно,наистина то не можеш и да се отпуснеш да изпразниш мислите . Ще се справиш с всичко 🥰 И междудругото аз сега на 12 съм н преглед . С теб почти винаги сме на еднакви дати в последно време 😄😄
И аз на 12.12. съм на преглед. 😀
какви са тия съвпадения на дати и аз съм на 12.12 на преглед при аг

# 541
Sweety, никакви оплаквания нямам и преди това нямах и за това ми стана странно как и от какво се е скъсила. Не стоя много права, не обикалям и вкъщи единствено ако сготвя... Силно се надявам на следващия преглед в 28 седмица да не е мръднала поне... Пожелавам и при теб. Доктора нещо коментира ли или как ще процедира

# 542
Каза само ще я следим. Като цяло не изглеждаше притеснен, но аз се притесних. Даде като коментар само че не е проблем и ако продължава да се скъсява просто ще сложим песар, но на мен не ми звучи като просто. И аче назад в миналата тема имаше коментар за шийката и мисля че някой беше дал линк в коя седмица г/д колко е нормалната дължина та ще се опитам да я намеря

# 543
Пропуснала съм го този коментар, сподели когато го намериш.

# 544
3.67 не е късо,моята в 23+4 беше 23,приеха ме за задържане,имам постоянни стягания заради които сложих песар. Максимално ми беше 4 см,в 22 седмица 37-38. Сега само лежа и съм с песар. Мерена коремно само заради песара 26-27. Ако нямате стягания се скъсява все пак леко с напредването на бременността,но задължително кажете на АГ.

Аз съм в 27+3.

# 545
О да то АГ то го установи и каза че ще
Го следим
3.67 не е късо,моята в 23+4 беше 23,приеха ме за задържане,имам постоянни стягания заради които сложих песар. Максимално ми беше 4 см,в 22 седмица 37-38. Сега само лежа и съм с песар. Мерена коремно само заради песара 26-27. Ако нямате стягания се скъсява все пак леко с напредването на бременността,но задължително кажете на АГ.

Аз съм в 27+3.

# 546
Щом нямате оплаквания мисля,че всичко ще е наред. Аз имам предистория със скъсена шийка в осми месец с втората бременност, но това е трета и нещата по-рано се случват. Не се притеснявайте излишно предварително,а само си следете. 😚

# 547
Ирна, много трудно това със следенето, последния ми преглед беше на 15ти и сега съм чак на 20ти, доктора толкова време прецени. И аз гледам да си почивам повече, но понякога така ме наляга депресия и скука...

# 548

Здравейте, момичета! Излязоха ми изследванията за гестационен диабет.. толкова ми е притеснено, на ендокринолог съм в понеделник.. жената от лабораторията каза, че е много опасно..😕
Вчера бях на фетална морфология - всичко е наред..

# 549
Ирна, много трудно това със следенето, последния ми преглед беше на 15ти и сега съм чак на 20ти, доктора толкова време прецени. И аз гледам да си почивам повече, но понякога така ме наляга депресия и скука...

Ох,аз не мога да издържа толкова. Абсурд,10-15 дни, браво,че можеш да не се притесняваш.

# 550
Относно гестационния диабед няма от какво да се притесняваш просто трябва малко ограничение, според моята ендокриноложка и 1 стойност да е извън нормите се касае за гестационен диабет. Аз съм с такъв открит около 12-13 седмица за сега горе долу се справям с хранителен режим.
Относно шийките намерих линка http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content&view … 0-52-14&Itemid=63

# 551
Благодаря☘🙏

Това намерих в една група и започвам да го спазвам☘
Доста ще е трудно отначало, но ще свикна🙏

Относно гестационния диабед няма от какво да се притесняваш просто трябва малко ограничение, според моята ендокриноложка и 1 стойност да е извън нормите се касае за гестационен диабет. Аз съм с такъв открит около 12-13 седмица за сега горе долу се справям с хранителен режим.
Относно шийките намерих линка http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content&view … 0-52-14&Itemid=63

# 552
Момичета, какво помпа за кърма сте взели или ще вземете? Аз мисля на първо време ръчна. Гледам тези, които са изцяло от силикон, но се чудя дали ще са ефективни.

# 553
Дано всичко е наред при всички!

Аз съм доволна,за сега не е изостанал,но малкият почна в седми месец и очаквам и сега. Дано не е така.😚 Това ритане ме притеснява, но наистина с тези стягания не искам да ходя на допълнителен преглед,по-скоро бих изместила,и аз не знам. Четох,че и при други мами ритат по цял ден и всичко е наред.
Не се притеснявай, когато рита съм спокойна , знам че е добре хехехе . И милото винаги ми повтаря недей да четеш излишно при всяка болежка и прочие,че ще изперкаш 😄😄 и аз така правя -не се филмирам излишно ,за спокен живот 🥰🥰

И на мен ми се иска,но уви, не ми се получава. А и съм в ужасна ситуация,лежа ,децата хвърлят, цапат, мъжът ми трябва да работи и в нас вече буквално е свинарник, малкият на 2.5 цапа, чупи ... Абсолютно невъзможно е да съм спокойна, но все пак се мъча да се абстрахирам,но..
Не е лесно,наистина то не можеш и да се отпуснеш да изпразниш мислите . Ще се справиш с всичко 🥰 И междудругото аз сега на 12 съм н преглед . С теб почти винаги сме на еднакви дати в последно време 😄😄
И аз на 12.12. съм на преглед. 😀
какви са тия съвпадения на дати и аз съм на 12.12 на преглед при аг
😄😄😄😄 Хайде в понеделник ние сме наред ,надявам се всичко да ни е 6 🥰

# 554
  • Варна
Момичета, какво помпа за кърма сте взели или ще вземете? Аз мисля на първо време ръчна. Гледам тези, които са изцяло от силикон, но се чудя дали ще са ефективни.
Подариха ми тази https://www.baby.bg/product/tommee-tippee-elektricheska-pompa-za … AYASAAEgKPlPD_BwE
Изобщо не знам, дали би ми влязла в употреба, но.... Не се бях интересувала изобщо и смятах да не купувам, преди да видя какво е положението след раждането. Ако не ми влезе в употреба, ще я пусна за продаване Grin
Ръчните ми изглеждат доста хамалогични, аз бих изчакала и не бих купувала преди да видя, ще имам ли реална нужда

Общи условия

Активация на акаунт