ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 10

• 135 052
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
** Благодаря за всичко споделено.
   Изгледах в 1плюс 1тв епизода.Хареса ми,по-добър и логичен от фрагментите,които
   ни объркваха.Всичко е с мярка,интересно, професионално и оригинално.Браво!
   Хазал показа невероятна игра,нейната Азизе преживя всички емоции,горда,твърдо
   отстоява и защитава решенията си.Но накрая Девран я накара с хитрост да дойде
   при него,подготвил и е някаква изненада,а може би и начин за помирение,но както
   винаги има нещо объркващо,този път пожар.
   Имам усещането,че СЦ избелват Явуз и майка му,може би да доближат Азизе до тях,
   да смекчат омразата и,нали е единствената им наследничка.

# 721
Трейлърите бяха не само подвеждащи, но и пълни с неща, които не видяхме в епизода.
Разговорът с адвоката от първия фраг, липсваше в серията

Във втория фраг дават Мерием, че влиза в стаята на Девран вечерта, а се оказа, че е на сутринта. Ясно се вижда разликата тъмно/светло

Може заради това прекрояване да бавят пускането на новия фраг, да са сигурни че ще съответства на епизода Stuck Out Tongue Closed Eyes

Бабата може, но Явуз трудно ще го изсветлят. Очаквам с Фърат да са главните злодеи следващия сезон.Бунт няма да има 🙃
Скрит текст:
Видях в YouTube клипчета от снимачната площадка - явно ще правят годеж - всички бяха там изтупани - Первин, Вахап, Джевтет, всичките момичета в рокли

# 722
И на мен този епизод ми хареса.
Избелването на бабата някак рязко започна. Може да е от зодията Wink, но не забравям лесно аз. Помня как същата тази сга преливаща от доброта баба се държа с Азизе, преди това с майка и. Та сега да не ми се прави на спасителка. Да, може да я е осенило най-после някакво роднинско чувство, но и спасяването е по нейния си тертип. Бабата не може да разбере Азизе. Но все пак това, че я подкрепя, е добре, не отричам. Всяка подкрепа и е нужна.
Ще има война между Девран и  Фърат, Фърат започва да настъпва и по други фронтове. Сега предстои да се опита  да зариби Зелиха. Само че той не познава свободолюбивия дух на нашите горски деца. Да, дразнеха ме с това, че имат наиситна горско възпитание и никакви социални умения, но  факт- няма грам притворство у тях и са до болка искрени.
Думите на малкия към Девран дъбоко му въздействаха. Чистата детска любов когато си отиде много боли.
Обаче не очаквах Мерем да е чак толкова нахална. Признавам си, влияя се от предишния образ на актрисата. Ще трябва да се откъсна от него. Тук си е една необразована, примирена, послушна селска хубавица. Готова на всичко, за да е N- та жена на бея. Пфу! Не е влюбена в Девран, просто иска да е в редичката на жените в конака. И как се предлага, много неприятно!
Сигурна съм, че Девран не е легнал с нея. Може на пода да е полегнал. Satisfied Проследих погледа на Азизе във финалната сцена, когато отвори вратата. Първо напред погледна, после надолу. Нямаше болка и възмущение в погледа и като че ли. Та може нещо такова да е- в една стая да са, но не заедно. Каквото и да е, но съм 200 % сигурна, че не е докоснал Мерием.
Родителите му са изчадия. Грам не ги съжалявам и не ги разбирам. Как пък не се поучиха от смъртта на големия си син! Отношението им към Девран е покъртително отвратително и егоистично.
Фърат. Разбирам, че иска да отмъсти за майка си. Освен това е убеден, че Девран нарочно е взел от ръцете му Мерием. Пък тя си беше готова, дано най-после Фърат повярва в това. Да видим какви още гадости ще сътвори, преди да станат истински братя. Защото ще станат, но в края на сериала. Grinning
Годежът явно ще е на Юсуф и онази досада, медицинската сестра. Изобщо с доста грешки, раздели и скандали ще завършим сезона. Нищо ново под слънцето, така сме свикнали.
Не знам дали ще поемат към гората, държат на чичо си. Най-много да го вземат и него.

# 723
Ето тук - в началото е Азизе с хубава рокля, а в края са всички излизащи от сградата, Девран с вратовръзка като „дамат” и т.н. https://youtube.com/shorts/I4WW8JY1GjE?si=jP2PVDs0Pj3Zve0O
Ако е годежа на Юсуф, Первин и Вахап защо са там. Той за първи път идва в квартала.

Нещо ми се губи как ще свърши сезона - няма да са разделени, няма да ходят в гората, няма да има бунт - някаква друга бомба ще да е - може Фърат да прехвърли дяловете си на Явуз 😱 и да не участва втория сезон 🤔

А какво видя Азизе - мисля, че Девран може би ще е изгонил Первин и Мерием и ще е възстановил стаята на Самет. Въображението ми пак няма да има нищо общо с сценария, но аз не се отказвам да си съчинявам свой 😂

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 13:46 от ExKely

# 724
Новият фраг. Хайде, сега пък като с балон ни  вдигнаха във въздуха. Blush
Либоф! Heart Eyes

# 725
✨Първи фрагмент от 26-ия епизод със субтитри

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_183869

# 726
Благодаря ви за споделеното! Flowers Bouquet
Фрагманът няма нищо общо с нашите очаквания, но да не бързаме, има време и в последните две серии за леден душ. Sunglasses
Близо четири и половина милиона гледания в деня на публикуването му.

Не знаем дали Девран е изгонил Первин и Мерием, но след пожара поне Первин не може да не е осъзнала, че вкарва сина си и брат му в ново отмъщение.

Аз не мисля, че избелват Хамийет. Тя е жена от друг свят и традициите са в кръвта на нейното поколение. Традиции, които Азизе и ние не приемаме, но във времето на нейната младост те са били начин на живот, приеман от всички в Анадола като нормален. Сега Азизе по много хубав начин показва на Хамийет, че е възможно да се пребори с тях - на преден план са любовта, достойнството на жената, уважението към нейните желания. Силно се надявам Хамийет да застане до нея в тази борба, защото тя въпреки че с успяла да изгони съперницата си, трябва да осъзнае защо и до днес страда за потъпканото си достойнство. Да осъзнае, че баба и внучка заедно са по - силни и тяхната победа над всичко старо и закостеняло е важна за всички.

Мисля, че и Азизе, Зелиха и Джемо също са пред прага на промени - още не са осъзнали изповедта на Девран - каквото и да направя, не ме приемате при себе си. Но "нима ние не сме такива, защото родителите ни са ни възпитали така" беше отлично чуто и от Юсуф, и от Зелиха. Потвърдено от Юсуф и последвано от мълчание. Разбира се, те ще продължат да търсят оправдание за поведението си в грешките на другите, но раздялата с Мелис и с Юсуф ще им напомнят и за техните грешки, за тяхното семейство. Защото Юсуф отвори дома си, прибра ги от улицата, няма да изреждам какво направи Деран за всеки един от тях, а те как отговориха на всичкото добро, което получиха - все въпроси над които да се замислят.

Зад кадър

Хазал и Бурак отговарят на въпроси

https://www.instagram.com/p/DKJrfSuMJb7/

От Maruderm Türkiye: "Силната коса започва със силни корени.✨

Масло за грижа за косата Maruderm: Със съдържание на масло от розмарин, арган, авокадо и мащерка, то помага за подхранване на корените на косата и укрепване на кичурите коса.🌿
Леката му текстура е съвместима с всички типове коса, а веганската му формула е подходяща за ежедневна грижа.💧
Помага за намаляване на косопада и подпомага здравословния растеж. Започнете грижата си от корена, ще усетите разликата.

Снощи Хазал е имала представление в родния Измир, в Летния театър в Парка на културата

Майка ѝ гордо до афиша и сред публиката заедно с брат ѝ и снахата

Откритият театър "Ататюрк“, който е свързан с отдела за култура и изкуства на Столична община Измир и има капацитет от 3150 души, е домакин на много артисти и арт групи от Турция и света във всички области на сценичните изкуства, като музика, балет и театър. Откритият театър "Ататюрк“, който започна дейността си през май до септември, е едно от местата за срещи на любителите на изкуството в Измир.

От стори на Еркан

"Вефа султан" ще има втори сезон

Зад кадър от финала на първи сезон

https://www.instagram.com/p/DKPvFxPNfAA/

Вчера на барбекю за гостите Халит, Илайда и приятели

https://www.instagram.com/p/DKU6sqrtRwb/

От Яамур - "Ако мога да предотвратя разбиването на едно сърце“, каза поетът, "животът ми няма да е напразен.“

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 11:49 от LU4IQ

# 727
Втория фраг е още по-хубав - „Моето място е до теб”. Въобще не ми хрумна, че „бунтът” може да е заради невинността на Азизе 🤐 В желанието си за отмъщение може би Фърат и Мерием ще се преоткрият 🙈

# 728
📌Вторият фрагмент от 26-ия епизод с руски субтитри

https://vk.com/turfanclub?w=wall-203262439_184377

# 729
Ще ни изненадат с нещо след тези фрагове, да видим...

Снимки от новата серия.

# 730
.. Беззащитен

Озет и кадри от епизод 26:

💥Джемо, който е много ядосан заради брака на Девран с Мерием, реагира на продължаващата подкрепа на сестра си за Девран. Азизе, която не се съмнява в намеренията на Девран, открито изразява любовта си към него. Азизе, която е подложена на натиск по време на брачния процес, настоява Девран и семейството му да дойдат и да поискат ръката ѝ, за да преживеят процеса по начина, по който тя иска.

💥Докато Девран приема това условие без колебание, Вахап и Первин изобщо не са оптимистично настроени към тази ситуация. В конфликтите между Зелиха и Юсуф настъпват нови развития.

💥Первин, който не иска Азизе да има дете, което да продължи рода на Алаз, започва да крои план за дистанциране на Девран от Азизе. Мерием, която се чувства изоставена, прилага много опасен план.

# 731
Изглежда, че този път в трейлърите не е даден края на епизода. Сигурно тогава ще се разбере кой е отровен 😱
И малко зад камера

# 732
Благодаря за всичко, което сте публикували! Flowers Bouquet

Надявам се Мерием да не отрови втория си братовчед. Скоро не сме посещавали болница. Sunglasses

От Бирсен - Утре в ролята на бабата на Мерием и леля на Первин - Кеви Ана, ще се появи актрисата Суна Селен.

От Гизем Караджа, от представлението в Измир.

От Яамур

# 733
Лу, много страшна тази леля/баба!

Ето нещо по-весело- зад кадър. Satisfied

Канят ни да гледаме серията. Е, аз тази вечер ще гледам Краля, е Беззащитните- когато излезе разбираем превод. Blush

И още зад кадър.

Аз наиситна не разбирам какво иска това момиче Мерием. Идва при женен човек, готова на всичко да е с него, той обаче няма намерение, пък тя се сърди на жена му, че той не я иска за жена! Hushed Знам- традиции, бабата обещала, лелята, стринката, не знам още... ама толкова да нямаш капка мозък в главата...

# 734
...ПРИЗНАНИЕТО !!

https://vk.com/sanatmozaik?w=wall-226241394_140637

Общи условия

Активация на акаунт