Частни детски градини - София (тема 13)

• 91 034
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
Здравейте,

Моля за мнение за яслата на Бизи ленд. Simple Smile

# 136
  • София
Има ли доволни от Еко Дара? Може да ми препоръчате и други градини в района на София парк, Младост 4. Благодаря!

# 137
  • София
Има ли доволни от Еко Дара? Може да ми препоръчате и други градини в района на София парк, Младост 4. Благодаря!
В този район е "Веселото гардже", може да погледнете.

# 138
  • София
Да, те са ми съвсем близо, но ми се струва, че нямат двор, а и  бях чела лоши отзиви. Въпреки това, и те са ми в списъка за наблюдение.

# 139
  • София
Да, те са ми съвсем близо, но ми се струва, че нямат двор, а и  бях чела лоши отзиви. Въпреки това, и те са ми в списъка за наблюдение.
Имат отскоро нова директорка, която е много дейна, по информация от родители. Може да проверите. Ако не Ви хареса, ще си намерите Вашето място. Успех!

# 140
Здравейте, има ли някой с впечатления от „Бръмбазък“ ?

# 141
Здравейте, дали някой може да сподели отзиви за градинската група на Мейпъл беър 🙏

# 142
Здравейте,имате ли впечатления от детска къща “Приказна фея” на ул. Уилям Гладстон ?

# 143
  • София
Здравейте, дали някой може да сподели отзиви за градинската група на Мейпъл беър 🙏
Нямам лични впечатления, но съм чела из групите добри отзиви за ДГ и училището.

# 144
Искам само да споделя тук понеже отговорите и споделената информация от различни майки на мен ми беше изключително полезна и искам да върна услугата.Бях записала детето си в яслената група в Светлина Лозенец. Отписахме детето но искам да дам набързо добрите и лошите страни на заведението
- Хубав двор
- Добри педагози според мен много мили и млади момичета
- Детето си намери приятелчета и учеше различни неща
-Комуникацията през уебсайта им беше добра имаше снимки и устен отчет
- Месечни и седмични отчети бяха давани на родителя(с обща информация )

Въпреки това
-Често се сменят учителките-тук коригирам, излизат в отпуск регулярните учителки и после ги гледат често различни хора, нямах предвид че се сменят тоест не наемат различни хора. Не искам да давам некоректна информация.
-Рекламират че са 13 деца и трима човека се грижат за тях но най-често виждам 12-13 деца и един учител или учител и мед сестра
-Детето ми падна от пързалката и беше в Пирогов с шевове и разбита уста
-Други деца в групата също са се озовавали в Пирогов
-Често имаше необясними рани
-Детето се прибираше много гладно в повечето време
-Болестите не спираха, но и го пускаха болен, не ни правиха проблем за сополи и кашлици
-Ръководството не поема отговорност за абсолютно нищо не дава записи от камери и като цяло те държи в затъмнения какво се случва

За нас главният проблем беше безопастността.Най-малките деца не ги следят и стават злополуки и аз не исках да си причинявам нещо подобно след травмата в Пирогов.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 17:26 от sisi1122

# 145
  • София
sisi, съжалявам,това си е огромен стрес.Ако не се чувстваш сигурна и си неспокойна за здравето на детето си,абсолютно оправдано е местенето.
За съжаление никое дете не е застраховано от падане и травми нито в градината,нито когато е с родителите си.
Не знам за колко голямо дете става дума,но би трябвало и двора да е максимално премислен и обезопасен.
На площадката в градината на моето дете под и около пързалките има едни меки настилки като на детските площадки,което не е гаранция че ако падне няма да си нанесе травми де.Но както казах,деца са,стават такива неща навсякъде.

# 146
  • София
Аз все пак искам да кажа, че няма никакво текучество на учители - последните две години за децата в яслената група се грижат без промяна две прекрасни учителки, от време на време медицинската сестра, нейтив спийкър или друга учителка по заместване.
Моето дете са ми го връщали за болест веднъж, но не е и пускано болно от мен. Съжалявам да науча, че вие сте го пускали болен, това не е ок.
Яде като змей и се научи да яде без помощ именно там. Всяко дете винаги е гладно след градина, взимаме ги към 18, време им е за вечеря.
През ум не би ми минало да искам записи от камери. Учителките ми разказват деня по минути вечер при взимането.
Да, децата падат и се удрят, включително и моето, мястото е сред най-сигурните градини, за които бих помислила.
Мисля, че сте излишно афектирани. Също така детето ми разказа, че мъжът ви е влизал в градината и е викал и блъскал. Не е редно. Когато другте деца се удрят, родители разговаряме с учителите, сестрата или психолога.

# 147
Искрено пожелавам да не изпитате това което изпитах аз като ми дадоха дете с кръв навсякъде което трябваше да заведа в Пирогов където ми казаха че раната е много дълбока и искаха рентгени на цялото тяло защото според тях е паднал много зле съдейки по раната. Както и да е - и преди е падал имаме синини ожулвания малко кръв ама това вече мина граници защото не чувствам че е безопасно място за малко дете. Естествено за градината не знам,там са по-големи.
Под това че се сменят учителите имам предвид че се взимат повече отпуск отколкото споменават - тоест няма ги редовните често според това какво аз съм видяла - ок е че мога да греша

# 148
  • София
Искрено пожелавам да не изпитате това което изпитах аз като ми дадоха дете с кръв навсякъде което трябваше да заведа в Пирогов където ми казаха че раната е много дълбока и искаха рентгени на цялото тяло защото според тях е паднал много зле съдейки по раната. Както и да е - и преди е падал имаме синини ожулвания малко кръв ама това вече мина граници защото не чувствам че е безопасно място за малко дете. Естествено за градината не знам,там са по-големи.
Моето дете е в същата група, в която беше вашето. Изпитвала съм същото,  миналата година. Реакцията беше съвсем друга. Детето ми е още там, грижат се отлично. Деца са, падат, случва се.
Разбирам ви, че сте афектирани, но пак ви казвам - мъжът ви вътре, крещенето, блъскането и ритането на врати пред децата просто ме навеждат на мисълта, че реагирате вие неправилно.

# 149
Извинете, но има разлика между текучество и отпуска. Разбирам, че сте афектирани и искате да сипете жлъч и обиди, но поне не лъжете.

Общи условия

Активация на акаунт