Частни детски градини - София (тема 13)

• 87 348
  • 748
  •   2
Отговори
# 570
Ще ви пиша на лични, ако забравя напомнете ми

# 571
  • Бургас
Здравейте! Може ли мнение за ЧДГ  в района около Парадайс мол и Южен парк? Без ЧДГ Растеж

# 572
Здравейте ,

Мнения за May-Be, Children's Educational Centre ( Бояна ) . С две момчетата съм на 2,5 и 1,5 . Полезни биха били мнения и за други места в този район .

# 573
Здравейте,

Може ли някой от вас да даде мнение за ЧДГ "Денива", в Борово?

Благодаря предварително за съдействието.

# 574
  • Sofia
Здравейте,

Къде е тази градина и дава ли точка?
Също някой знае ли ако бебето посещава нелицензирана ясла - подава ли се информация и спира ли се майчинството?

# 575
Много добра база....и до там с плюсовете
Персонала се сменя доста често, заради истеричната управителка. Храната е под средното ниво, готви се на място с нискокачествени продукти. Отоплението на стаите е на минимум , ясно защо, за да се разболяват децата, а да са праща таксата.
Затова и преместихме набързо детето на племенницата ми от това място.
Ако все пак решите да посещавате - четете внимателно договора и условията...

Благодаря ви за отговора, отказах се от там още преди да го прочета, но невероятни неща за въпросната директорка и собственичка прочетох, не ми звучеше такава по телефона, но явно за да се водят толкова дела от цели групи родители има защо..

Здравейте, аз също се бях насочила към Вълшебното борче, тъй като ни е доста удобна локация, базата ми изглежда хубава и по телефона управителката или собственичка не съм сигурна ми звучеше ок. Така и не успявам да намеря обаче мнения/информация от родители, чиито деца посещават, дали е удобно да ми споделите вие каква информация сте открили, за какви дела имате предвид ? Предварително благодаря !

# 576
Здравейте,

Къде е тази градина и дава ли точка?

Основната сграда се намира в кв. Манастирски ливади, имат фелиал в кв. Борово. Не дават точки за ясла, мисля че само за ДГ дават, но не съм сигурна, същото е и за компенсациите.

# 577
Здравейте!

Детенцето ми е набор 2023 и сега кандидатстваме за втора яслена в Надежда, но не съм особен оптимист.

Знаете ли дали в квартал Надежда изобщо има частна ясла? Или някъде в близост? Не знам дали аз съм още “зелена” с проучванията и не знам как да търся, но не успях да намеря нито една. 😅

# 578
Здравейте!

Детенцето ми е набор 2023 и сега кандидатстваме за втора яслена в Надежда, но не съм особен оптимист.

Знаете ли дали в квартал Надежда изобщо има частна ясла? Или някъде в близост? Не знам дали аз съм още “зелена” с проучванията и не знам как да търся, но не успях да намеря нито една. 😅

От списъка с частни ясли, които дават компенсации намирам тази:
    202. Детска градина115 Осми март ж.к.”Надежда”,ул. Осми март №28 029381205
info-2214932@edu.mon.bg www.dg115.eu Велизара Стоименова[/list]
Тук е списъка, който гледам: https://detskitegradini.com/spisuk-na-chastni-qsli-i-igradini/
Сложила съм си имената на двете групи ясли в един excel, за да намирам по-лесно, тези които ме интересуват. Simple Smile

# 579
Хм, в този линк не са ли изброени ЧДЯ, одобрени от МОН с номера от 1 до 38 и след това всички държавни ясли и детски градини с номера от 1 до 290?

Посочената от вас наистина е в квартала ни, но си е държавна.

Като цяло ме интересува дали изобщо има някаква, било то и без да дава бонус точка. Simple Smile

# 580
Влизам в темата, макар да сме на етап частна ясла (не намерих май тема?). С нашите обикновени и стандартни точки няма да се класираме никъде. Прегледах тези частни ясли, които дават ТОЧКАТА и в рамките на 15-20мин С КОЛА (за пеша въобще не си помислям) имам следните опции:
- Киндервила до Зоопарка
- Дрита в Манастирски ливади
- Бизи Ленд в Драгалевци
- Терекс в Стрелбище.
Моля за помощ, някой, нещо, информация, чул, видял, преживял… всякаква информация приемам, че и предложения нещо друго да видя? Нямам бюджет, имам нужда да не вися по час в задръствания на отиване и навръщане всеки ден. Живея в Кръстова вода и приемам всякакви варианти на до 20мин с кола. Помощ!!!
Вижте и Maple bear пак е в района.

# 581
Влизам в темата, макар да сме на етап частна ясла (не намерих май тема?). С нашите обикновени и стандартни точки няма да се класираме никъде. Прегледах тези частни ясли, които дават ТОЧКАТА и в рамките на 15-20мин С КОЛА (за пеша въобще не си помислям) имам следните опции:
- Киндервила до Зоопарка
- Дрита в Манастирски ливади
- Бизи Ленд в Драгалевци
- Терекс в Стрелбище.
Моля за помощ, някой, нещо, информация, чул, видял, преживял… всякаква информация приемам, че и предложения нещо друго да видя? Нямам бюджет, имам нужда да не вися по час в задръствания на отиване и навръщане всеки ден. Живея в Кръстова вода и приемам всякакви варианти на до 20мин с кола. Помощ!!!
Вижте и Maple bear пак е в района.

Ако е за тази година, в Maple Bear няма вече места още от началото на Януари.

# 582
Има ли градини с постоянно видео излъчване?

# 583

Това не би ли било малко странно?
И в разрез със всякакви етични норми?

# 584

Това не би ли било малко странно?
И в разрез със всякакви етични норми?

Абсолютно… надявам се, че не съществува такъв тип big brother. Не бих си пуснала детето на място, на което някакви непознати и незнайни хора наблюдават децата по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт