Частни детски градини - София (тема 13)

• 90 985
  • 758
  •   2
Отговори
# 105
Мнения за ЧДГ “МОМО”?

# 106
  • София
Мнения за ЧДГ “МОМО”?
Познавам лично собственичката на Момо и е човек,който наистина го е грижа за децата,работи с душа и сърце и иска да им даде най-доброто.
Старае са да подбира наистина качествен и сигурен персонал.
 Като база и условия идея нямам как е,но човека ,който седи зад Момо е наистина човек,който обича работата си.
Не е реклама,нито имам дете в Момо (далече ни е),не съм сигурна и че са лицензирани,а това би било проблем в един момент,особено както май вече предучилищната е задължителна от 4 г.

# 107
Мнения за ЧДГ “МОМО”?
Познавам лично собственичката на Момо и е човек,който наистина го е грижа за децата,работи с душа и сърце и иска да им даде най-доброто.
Старае са да подбира наистина качествен и сигурен персонал.
 Като база и условия идея нямам как е,но човека ,който седи зад Момо е наистина човек,който обича работата си.
Не е реклама,нито имам дете в Момо (далече ни е),не съм сигурна и че са лицензирани,а това би било проблем в един момент,особено както май вече предучилищната е задължителна от 4 г.
Лицензирани са. Благодаря за отзива! Знаете ли таксите какви са, понеже в сайта нищо не откривам?

# 108
Мисля, че 850лв. е целодневното посещение в Момо. Скоро им звънях и по спомени беше толкова.

# 109
Здравейте,

Никъде не успявам да намеря списък с частните ясли (до 3г.) в София, ако някой има линк ще се радвам да ми прати 😊
Иначе търся частна ясла/школа/център в следните райони в София:
Гео Милев
Яворов
Редута
Оборище
Ще се радвам най-вече на лично мнение на дами, чиито деца са посещавали конкретно място и сте доволни! Не държа да има точки за градински групи и тн., важно ми е да имат изхранване, да не са големи групите, хората, които се грижат за децата да имат работата си за призвание, а не досадно задължение, да имат разнообразна програма с интересни за дечицата дейности, да имат външно място, на което да излизат или да са близо до парк, където да се разхождат.
Благодаря предварително! 😊

# 110
Нямям личен опит, но се сещам за две места, които можете да проверите в Яворов - Частна езикова детска ясла “БИЗИ ЛЕНД” (точно до парка на Военна академия) и  Клуб за деца и родители - КАК на ул. Леонардо Да Винчи.

# 111
  • София
Излезе ми реклама на ЧДГ "Къщичка на дърво". Нямам никакви впечатления, просто споделят.

# 112
Здравейте,

Никъде не успявам да намеря списък с частните ясли (до 3г.) в София, ако някой има линк ще се радвам да ми прати 😊
Гео Милев
Яворов
Редута
Оборище
Ще се радвам най-вече на лично мнение на дами, чиито деца са посещавали конкретно място и сте доволни! Не държа да има точки за градински групи и тн., важно ми е да имат изхранване, да не са големи групите, хората, които се грижат за децата да имат работата си за призвание, а не досадно задължение, да имат разнообразна програма с интересни за дечицата дейности, да имат външно място, на което да излизат или да са близо до парк, където да се разхождат.

Не знам дали имам право да споделям линк тук, но го давам - https://detskitegradini.com/chastni-detski-gradini-sofia/?fbclid … qdemrj0G0BNHcaL6w

Това е изцяло обновеният списък с частни ясли и градини в София. Премахнати са несъществуващите градини, а съществуващите са прозвънени за актуални такси и др. Взела съм го от групата "Детски градини и ясли в София".

# 113
Липсва ми градината, която съм набелязала за дъщеря ми от догодина - ABC Kindercare. Престанали са да функционират или списъкът не е пълен?

# 114
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Гео Милев
Яворов
Редута
Оборище

Не знам дали имам право да споделям линк тук, но го давам - https://detskitegradini.com/chastni-detski-gradini-sofia/?fbclid … qdemrj0G0BNHcaL6w

Това е изцяло обновеният списък с частни ясли и градини в София. Премахнати са несъществуващите градини, а съществуващите са прозвънени за актуални такси и др. Взела съм го от групата "Детски градини и ясли в София".
Защо да нямаш, ако е наистина актуален, може да се качи в първия пост на следващата тема.

п.с. някои от цените са коригирани в пост 1 на текущата тема, според постовете в предишната тема. Във Вашия списък са старите суми, ако това има значение, де. Всеки, предполагам, пита в съответната детска градина при интерес.

# 115
  • София
Kindercare функционира с три филиала, два в Лозенец и един в Драгалевци.

# 116
  • София
Списъкът е много полезен за мен. Само да кажа, че не всички цени са актуални. За две от градините, таксите са доста нагоре към момента.

# 117
Ами пишеше, че са прозвънени и актуализирани всичките, но тъй като не съм го правила аз, не мога да гарантирам - явно има пропуски. За градината, която мен ме интересува си беше актуалната сума, която ни казаха и на срещата Simple Smile

# 118
Здравейте,
Някой би ли могъл да сподели отзиви за Споделено Пространство - Детски център и танцова академия в Полигона?
Благодаря предварително!

# 119
  • Somewhere beyond the moon and stars
Нямям личен опит, но се сещам за две места, които можете да проверите в Яворов - Частна езикова детска ясла “БИЗИ ЛЕНД” (точно до парка на Военна академия) и  Клуб за деца и родители - КАК на ул. Леонардо Да Винчи.

Аз съм много доволна от Бизиленд до Военна академия, детенцето ми посещава с радост и нетърпение Heart
Сравнително малки групи са и са навън почти всеки ден, ако е хладно - в двора на градината. Имат английски, музика, логопед, спорт и други занимания, има допълнителни възможности за плуване или за занимания в събота сутрин, за желаещите.

Общи условия

Активация на акаунт