Частни детски градини - София (тема 13)

• 90 966
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм много доволна от Бизиленд до Военна академия, детенцето ми посещава с радост и нетърпение Heart
Може ли да споделите каква е таксата, понеже в сайта не намирам инфо?

# 121
  • Somewhere beyond the moon and stars
Може ли да споделите каква е таксата, понеже в сайта не намирам инфо?
Не мога да кажа със сигурност каква е към момента; последната ми информация е за 950 лв., но е възможно понастоящем да е по-висока.

# 122
Аз съм много доволна от Бизиленд до Военна академия, детенцето ми посещава с радост и нетърпение Heart
А може ли точният адрес, понеже виждам един на ул. Тракия, обаче не е до Военна академия.

# 123
А може ли точният адрес, понеже виждам един на ул. Тракия, обаче не е до Военна академия.

Бизиленд в Яворов са на Хан Омуртаг, таксата им е 1000лв на месец, аз търся нещо до към 850лв в района. Ето сайта им да се ориентирате повече: https://busy-land.com/?page_id=274

# 124
Здравейте,

Никъде не успявам да намеря списък с частните ясли (до 3г.) в София, ако някой има линк ще се радвам да ми прати 😊
Иначе търся частна ясла/школа/център в следните райони в София:
Гео Милев
Яворов
Редута
Оборище
Ще се радвам най-вече на лично мнение на дами, чиито деца са посещавали конкретно място и сте доволни! Не държа да има точки за градински групи и тн., важно ми е да имат изхранване, да не са големи групите, хората, които се грижат за децата да имат работата си за призвание, а не досадно задължение, да имат разнообразна програма с интересни за дечицата дейности, да имат външно място, на което да излизат или да са близо до парк, където да се разхождат.
Благодаря предварително! 😊

Не знам дали имам право да споделям линк тук, но го давам - https://detskitegradini.com/chastni-detski-gradini-sofia/?fbclid … qdemrj0G0BNHcaL6w

Това е изцяло обновеният списък с частни ясли и градини в София. Премахнати са несъществуващите градини, а съществуващите са прозвънени за актуални такси и др. Взела съм го от групата "Детски градини и ясли в София".

Благодаря, аз също открих този линк, но са предимно частни ДГ, а не ясли, затова и пуснах тема с въпросът ми, за да може да се посъбере списък, но ми отговориха с линк към тази тема 😀

# 125
  • София
Просто няма много ясли Simple Smile повечето са ЧДГ и евентуално някоя група микс яслена (или направо микс от 2 до 5 на едно)

# 126
Аз разбрах какво е искала да каже Бъбъл. Наистина има огромен брой на частни детски градини, поради липсата на 10 хил места в държавните. Родителите, които не са приети, като мен, нямат никакъв избор за детето си. Моето наблюдение от смяна на 3 частни за 1 години и също много огледи е, че тези, които предлагат качество на услугата са над 1100 лв на месец. Всичко, което е под 1000 е нещо посредствено. Сигурно има изключения, но са малко.

Наистина, като че ли се вижда такава тенденция. Още съм много в началото на проучванията обаче и се надявам да открия и нещо по-бюджетно, кой знае.
Дали мога да попитам, от кои места останахте доволни след тези смени? Благодаря!

Едит: в списъка не видях например Йор кидс (Your Kids) във Фондови жилища. Дали имате скорошни отзиви за нея или близки ясли за деца около 2г в района на Банишора, Зона Б-5, Света Троица?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 16:11 от dее92

# 127
Аз разбрах какво е искала да каже Бъбъл. Наистина има огромен брой на частни детски градини, поради липсата на 10 хил места в държавните. Родителите, които не са приети, като мен, нямат никакъв избор за детето си. Моето наблюдение от смяна на 3 частни за 1 години и също много огледи е, че тези, които предлагат качество на услугата са над 1100 лв на месец. Всичко, което е под 1000 е нещо посредствено. Сигурно има изключения, но са малко.

Наистина, като че ли се вижда такава тенденция. Още съм много в началото на проучванията обаче и се надявам да открия и нещо по-бюджетно, кой знае.
Дали мога да попитам, от кои места останахте доволни след тези смени? Благодаря!

Едит: в списъка не видях например Йор кидс (Your Kids) във Фондови жилища. Дали имате скорошни отзиви за нея или близки ясли за деца около 2г в района на Банишора, Зона Б-5, Света Троица?

По последното питане - за Your Kids отзив нямам, но с добри отзиви в този район на Зоните са Фънки Мънки ( приемат и външни деца, освен на служители на Булбанк), Славейче на ул. Отец Паисий, и уж и в Brain Аcademy взимали 2годишни за целодневна занималня ( от там нямам никакви отзиви или лични впечатления).

# 128
Здравейте, виждам, че е имало няколко питания за Under1roof, но като цяло няма много отзиви за тази градина. Обмисляме да запишем там нашия малчо, яслена група наесен. Като цяло базата, двора ми харесаха, но все пак ми се иска да чуя и отзиви от родители. Моля да споделите, ако имате някакво инфо за тях.

# 129
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за следните ЧДЯ/ЧДГ:

1. ЧДГ "Д-р Мария Монтесори" (Овча Купел)
2. ЧДГ "Арлекино" (Обеля)
3. ЧДГ "Веда" (Фондови Жилища)

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 19:37 от clockwork_blue

# 130
Здравейте, дали някой може да ме насочи, колко е компенсацията за ясла тази година? Попадам на различни статии, различни цифри, и нещо се обърках. Благодаря.

# 131
  • София
Здравейте, дали някой може да ме насочи, колко е компенсацията за ясла тази година? Попадам на различни статии, различни цифри, и нещо се обърках. Благодаря.
Към момента е до 413 лв. месечно.

# 132
Здравейте, дали някой има впечатления от яслите към тази детска градина (Две калинки и Три калинки) - https://www.slanchevausmivka.com/? Не намирам с търсачката особено предишни отзиви, то не знам и под кое от всички имена да ги търся. Благодаря!

# 133
  • sofia
Здравейте, моля препоръчайте ми детска ясла с лизенц по МОН в Лозенец, от която сте доволни.

# 134
  • София
Здравейте, много ще съм благодарна на актуални мнения за Little Steps Симеоново

Общи условия

Активация на акаунт