Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 563
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Лилиум, на мен пък точно в Афродита ми вземат абсолютно безболезбено кръв. Дори не усещам пробождането на иглата. Не знам дали и чист късмет разминаването на мненията ни, но тъкмо вчера бях в Геника и там беше болезнено. Не ме и притеснява особено, споделям впечатления.

# 181
В крайна сметка добре , че са Станулов и ембриолога да вдигат авторитета на Афродита. Сестрите не знам от къде са ги събирали , но по- болезнено взимане на кръв не съм имала никъде. Винаги ме е страх преди да ме бодат, невнимателни са, болезнено е и винаги вената ми е синя после.
Аз последно започнах да си пускам хормоните в лаборатория по тази причина.

# 182
В крайна сметка добре , че са Станулов и ембриолога да вдигат авторитета на Афродита. Сестрите не знам от къде са ги събирали , но по- болезнено взимане на кръв не съм имала никъде. Винаги ме е страх преди да ме бодат, невнимателни са, болезнено е и винаги вената ми е синя после.
Това е единственото място, на което ми взимат кръв безболезнено и изобщо ми хващат вена ! Не мога да се съглася.
Искам да ви кажа , че по -добре малък център в който докторът прави името , отколкото голяма болница, в която супер много те мотат и половината добри лекари са избягали - останало е само името!

# 183
А др Баев също е добър, защо само коментари за Станулов. Имам предвид че и двамата са добри.

# 184
Мисля, че Баев вече е в Малинов и не работи в Афродита.

# 185
  • София
Баев не е в Афродита вече. Някои от пациентките му дори писаха, че не им е казал до последно, че се мести, а са пред стартиране на процедура. Надявам се всичко при тях да е наред вече.

За сестрите - винаги на всички си казвам, че се страхувам и понякога припадам. Там никоя не ми е въртяла очи и пуфтяла, както ми се в случвало. Винаги са били много мили и внимателни, така че не мога да се оплача засега.

# 186
И мен ме интересува този въпрос! Моля, ако има, пишете Kissing Heart
Има ли успели след 43-44г ? Иначе Станулов е топ-специалист и много го харесвам като лекар!

# 187
Аз познавам 2 дами, едната със собствени яйцеклетки, другата с донорска. Запознахме се в клиниката. Като цяло можете да видите успеваемостта на клиниката в сайта на Цар, макар че там за 39+, а както знаем си има разлика с напредването на възрастта
https://www.car-bg.org/documents/%D0%A3%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%B2% … 3%D0%BF%D0%B8.pdf

# 188
Здравейте мили бъдещи и настоящи мамита! С мъжки фактор сме и имам два опита зад гърба си, не съм стигала до трансфер. Предстои ми инвитро процедура при д-р Станулов! До сега съм била по къс протокол, но сега доктора иска да започнем дълъг протокол. Яйчниковия резерв ми е 1.92. На 35  години съм. Можете ли да ми обясните каква е разликата между двата протокола и на каква база се предприема този дълъг протокол, по натоварващ ли е за организма и въобще ако може да ми внесете малко яснота за процедурата по дълъг протокол! Много благодаря на всички вас предварително и ви желая да сте здрави и да успявате в сбъдването на най- голямата ви мечта♥

# 189
Аз бях по дълъг протокол, има страшно много инфо в интернет.
На 39 със запазен яйчников резерв стигнахме до 9 бластоциста и успешен свеж трансфер. Дългият протокол се води “златен стандарт” и чисто статистически е с по-висока успеваемост, стига да е приложим за съответния случай. Не съм имала неразположения, въпреки че се притеснявах от доста по-дългия блокаж с декапептил. Станулов доста добре преценява на кой колко и какъв протокол. Доверете му се. Успех

Пропуснах да кажа - и ние сме с мъжки фактор и от 15 зрели яйцеклетки, имахме 9 оплодени и стигнали до ден 5, което предвид възрастта и лошата спермограма, си е голям успех за доктора и ембриолога.

# 190
И аз бях по дълъг протокол и имахме успех от първия път. Не съм имала неразположения. При нас фактор е само възрастта ми - над 41.

# 191
Аз бях по дълъг протокол, има страшно много инфо в интернет.
На 39 със запазен яйчников резерв стигнахме до 9 бластоциста и успешен свеж трансфер. Дългият протокол се води “златен стандарт” и чисто статистически е с по-висока успеваемост, стига да е приложим за съответния случай. Не съм имала неразположения, въпреки че се притеснявах от доста по-дългия блокаж с декапептил. Станулов доста добре преценява на кой колко и какъв протокол. Доверете му се. Успех

Пропуснах да кажа - и ние сме с мъжки фактор и от 15 зрели яйцеклетки, имахме 9 оплодени и стигнали до ден 5, което предвид възрастта и лошата спермограма, си е голям успех за доктора и ембриолога.
Благодаря ви, чувам че този декапептил  има много странични ефекти, дано и аз като вас нямам неразполежения🙏

# 192
Елиза, колко ти е АМХ?
И аз бях по дълъг протокол и имахме успех от първия път. Не съм имала неразположения. При нас фактор е само възрастта ми - над 41.

# 193
3,67 беше преди началото на стимулацията. Сега не знам колко е.

# 194
Здравейте на всички!
Изчетох всички теми за клиниката и със сигурност ще запиша час скоро. До сега бях пациентка на д-р Малинов, но не мисля че е моя човек..
Скоро ще навърша 29г, с поликистоза и тромбофилия.
След разочарованието (проба-грешка) бях твърдо решена да опитам в Турция, но чета доста добри мнения и за Афродита, доста близо ми е до вкъщи, а и цените са приемливи, спрямо другите клиники.
Въпроса ми е, признават ли се изследванията и процедурите от другата клиника? Декември направих ТВЛ, но не ми дадоха епикриза или заключение след процедурата. Имам спомен, само след като излезнах от упойка, че ми показаха от флашката няколко кадъра на сраствания, които е коригирал и това е..

Общи условия

Активация на акаунт