Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 580
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
monikasokollova, Добре дошла, правилно си се насочила към Афродита.
Станулов ми прегледа всички резултати и изследвания при първия преглед, така че да, носи всичко налично и обсъди с него какво е правено дотук. По въпроса за ТВЛ - аз бих искала документ от клиниката, където е извършена, една епикриза 100% се пази там.

Носи още документа с резултатите, за да види какви мутации имаш (за тромбофилията), както и хормонални изследвания и антимюлеров хормон, ако си пускала...

Пожелавам ти успех!

# 196
monikasokollova, Добре дошла, правилно си се насочила към Афродита.
Станулов ми прегледа всички резултати и изследвания при първия преглед, така че да, носи всичко налично и обсъди с него какво е правено дотук. По въпроса за ТВЛ - аз бих искала документ от клиниката, където е извършена, една епикриза 100% се пази там.

Носи още документа с резултатите, за да види какви мутации имаш (за тромбофилията), както и хормонални изследвания и антимюлеров хормон, ако си пускала...

Пожелавам ти успех!

Благодаря!
Мисля, че всичко съм пускала вече. Хормони (АМХ, Инхибин), Fertility test, МБ и какво ли още не.. Страха беше да не се налага да пускам всичко наново.
Ще попитам за някакъв документ за ТВЛ-а, все пак да не съм го правила залудо Simple Smile
Ще изчакам първи ден от цикъла, за да си запиша час и ще пиша как е минало.

Благодаря ви!

# 197
Един съвет- обадете се за час още сега, не отлагайте. Вземете цялата документация и ако докторът иска изследвания - то ще сте готови с тях и на 2-3 ден от МЦ ще иска да ви види, като вече ще може да направите план за действие.

# 198
Моника, и аз си мисля, че имате право на епикризата и задължително си я потърсете! В Афродита Станулов ще ви приеме всички изследвания, правени другаде. Друг е въпросът ако вие имате съмнения за достоверност на някои, можете да ги повторите. Всички, които си важат в срок като цитонамазка и др. ще ви ги вземат под внимание. Успех! 🍀

# 199
Колко пари ви излезе цялата процедура, ако не е тайна разбира се ?
Ние успяхме с намален АМХ от втори опит на естествен цикъл, в момента съм в ранна бременност и се надявам всичко да е наред. Последно преди 3 месеца АМХ ми беше около 0.5.

# 200
Ние успяхме с намален АМХ от втори опит на естествен цикъл, в момента съм в ранна бременност и се надявам всичко да е наред. Последно преди 3 месеца АМХ ми беше около 0.5.
Някъде 2500 лева.

# 201
Някъде 2500 лева.

Rayy, прекрасна новина, пожелавам безпроблемно бременеене чак до края! 🌸

Може ли едно въпросче, преди процедурите, имаше ли редовен цикъл? С моя явно ще се гоним и не знам дали нещо ще излезе, разбира се надежда все още имам. Благодаря!

# 202
Да - и редовен цикъл, и признаци на О всеки месец. Изобщо не очаквах, че ще съм с намален резерв, бях даже в шок.

# 203
А някой дали знае колко горе долу струва всичко приблизително за всички необходими процедури за ПАКЕТ СТИМУЛИРАН ЦИКЪЛ ?
4-5 хиляди лева дали ще стигнат за една ин витро процедура ?!
В сайта пише, че цената е 2600 лв. но без лекарствата и последващите изследвания и процедури и замразяването на ембриони.

Благодаря!

# 204
На мен ми излезе около 5000 по дълъг протокол (не знам точна сума).

# 205
Привет на всички Simple Smile ! Тази тема си я чета от известно време и чакам да се влкюча и аз. Та след неуспешно ИКСИ в друга клиника вече имам запазен час за преглед при д-р Станулов. Искам да попитам какъв набор от изследвания е добре да имам за първоначалния преглед? С МФ сме и се оказва, че ММ има доста повече изследвания от мен, а ми се ще да съм поне малко подготвена Simple Smile

# 206
joisi.stan, ние сме с мъжки фактор.
Ето какво носих аз:
-спермограми на моя мъж
-мои изследвания хормонални (LH и други), както и за щитовидната
-мои изследвания на витамин д и б12
-антимюлеров хормон

Той ме насочи да си пусна изследвания за тромбофилия и ме прегледа за кисти и т.н. После ми назначи и цветна снимка, че не си бях правила дотогава. Ако си имаш скорошна, кажи му резултатите какви са.

Поздрави и успех.

# 207
Може ли някой да ми напише имейла на доктор Станулов?

# 208
На мен ми е давал само телефон и си общуваме по Вайбър основно, мейл нямам.
Въпрос към бременните момичета - само при него ли ходихте на ранната ФМ? На място ли взимат кръв за БХС или ви пращат в Майчин дом?

# 209
Здравейте, имам питане.
Вчера трябваше да си сложа Овитрел в 20:40, за съжаление обаче не успях и я сложих в 21:10. Ще се обадя да кажа на доктора, но направо ми е неудобно да му го кажа.... Случвало ли се е на някоя от вас и как подходихте вие и доктора. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт