Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 49 152
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Аз бях със свеж трансфер с положителен резултат 🙏🏻 нямах никаква болезненост на гърдите … единствено имах много силен ПМС , болеше ме корема доста преди датата когато трябваше да правя теста .
На 10 ден ли направи изследването? И до тогава не си имала симптоми?
кръвния тест ми беше 14 дни след трансфер . Точно деня преди теста почна много да ме боли корема ,бях решила че няма смисъл даже от тест. Постоянно усещах как всеки момент ще ми дойде, наистина бях сигурна че няма как да е станало . Гърдите си ми бяха Ок през всичките тези 14 дни  , започнаха да ме болят чаааак към втори месец. Единствения ранен симптом който имах още 5-7 след трансфер е че нямах нужда да пия кафе  , не ми се пиеше наистина и го забравях. Аз съм човек , който пие по 2-3 кафета на ден .

# 421
Здравейте.Колко време се чака за първичен преглед?Имам доста направени изследвания и искам да чуя и второ мнение.Сегашния ми лекър само ме мотае и много отлага нещата.

# 422
  • София
Здравейте.Колко време се чака за първичен преглед?Имам доста направени изследвания и искам да чуя и второ мнение.Сегашния ми лекър само ме мотае и много отлага нещата.

Вчера записа час за първичен преглед за края на този месец.

# 423
  • На изток от Ада
И аз искам да ида . Че в Надежда мми дотегна нямаш връзка с док . Имам час за днес цяла нощ ще се тревожа кво ще ми прави утре.  Питах я утре ще ми каже 😪

# 424
И аз искам да ида . Че в Надежда мми дотегна нямаш връзка с док . Имам час за днес цяла нощ ще се тревожа кво ще ми прави утре.  Питах я утре ще ми каже 😪
С вас сме при чапанова.загуби ми 5 месеца за нищо

# 425
Не е необходимо да рекламирам Станулов, защото той няма нужда от това, но искам да потвърдя, че с него всичко може да се случи без загуба на време. Аз съм изключителен бързак, супер организирана и действам мигновено. Това беше една от причините да го харесам - не сме губили време, а се действаше бързо и качествено. Страхотен е!

# 426
  • На изток от Ада
Аз не бързам с няколко аборта съм.  Даже на моменти се отказвам .Ама Чапанова...

# 427
  • София
Напълно те разбирам, аз също съм пациентка на Надежда от дълги години и липсата на връзка с доктора е доста изнервяща. Това е и една от причините поради който се насочих към Афродита

# 428
  • София
Станулов е добър с инвитрото, но при nasito има повече проблеми. Афродита не е болница, не се правят хистероскопии, не се отстраняват някои проблеми, той насочва. При повтарящи се аборти по-скоро трябва да се търси добър лекар, който да е специалист в износването. Отделно Станулов може да направи инвитрото, но ѝ трябва и втори доверен лекар. Лекарите са профилирани.

# 429
Аз съм съгласна с Ния. Запозната съм с Наси и тяхната история от "Искам бебе" темите и аз бих я посъветвала да посетят доктор Калчев, който ще се разрови сериозно и методично, за да намери проблема.

# 430
Станулов е добър с инвитрото, но при nasito има повече проблеми. Афродита не е болница, не се правят хистероскопии, не се отстраняват някои проблеми, той насочва. При повтарящи се аборти по-скоро трябва да се търси добър лекар, който да е специалист в износването. Отделно Станулов може да направи инвитрото, но ѝ трябва и втори доверен лекар. Лекарите са профилирани.
Абсолютно подкрепям мнението. Наистина Станулов е прекрасен, но при мен излезе по-сложен проблем с кариотипа и ме отпрати да търся друга клиника, където правят PGT тестове. Иначе при него забременях от първия път, но го загубих, заради съответния проблем. Надявам се да разширят малко спектъра на услугите и ако може да го клонират, понеже не знам как смогва този човек винаги да е на разположение. Но определено ми лиспва колаборацията с него. Simple Smile

# 431
Аз също бях със загуба (късна) и една съвсем в начална бременност преди да отида при него. В моя случай той успя да ми помогне, може би заивиси от конкретния случай. Да, много от излседванията ( и процедури, ако се налагат) не се извършват в Афродита, но това в моя случай не беше проблем. Взе всичко присърце, както никой друг до сега (след загубата бях при кой ли не). Той ми вдъхна доверие, спокойствие, някак бях сигурна, че ще успеем. А това явно беше една голяма част от причината за успеха. Аз не бих го отписала поне за първоначална консултация при няколко загуби.

# 432
  • София
О, да, аз съм твърдо ЗА да направи консултация с него, както и с други специалисти - хематолог, имунолог, каквото има нужда. Не искам да ѝ разнасям случая от другата тема, но наистина е по-сложен. Той определено може да я насочи и към изследвания и лекари, само предупреждавам, че не е като Надежда всичко на едно място.

Аз също го препоръчвам.

# 433
  • На изток от Ада
Е да хроничен ендометрит,  аденомиоза,  ...
Аз за 2 мнение.

# 434
  • Бургас
Момичета, как стои въпросът с болничен след пункция и болничен след трансфер в клиника Афродита?

Общи условия

Активация на акаунт