Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 984
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, бих искала да попитам дали д-Р Станулов назначава биопсия - имунологична, микробиологична или за имплантационен прозорец, като изследване, въобще някоя от вас коментирала ли е с него?
Понеже е може би единственото, което не сме правили до момента, а пък четейки в темите, имам чувството че само в Надежда го назначават. Бихте ли изказали мнение, благодаря!
Специално аз не съм запозната да предлагат подобни биопсии,но то и няма особен смисъл от тях!

ПС: Има ли момичета тук с трансфер на 7ми април?
моят трансфер беше на 6 ти април

# 661
Питах за трансфер около 7ми,тъй като моя бе тогава.Имате ли някакви симптоми?кога смятате да правите тест?
Аз ще правя чак вторник,не работят лабораториите до тогава.Имам и силни менструални болки,които ме тревожат..

# 662
  • Бургас
Питах за трансфер около 7ми,тъй като моя бе тогава.Имате ли някакви симптоми?кога смятате да правите тест?
Аз ще правя чак вторник,не работят лабораториите до тогава.Имам и силни менструални болки,които ме тревожат..
На мен докторът ми каза във вторник, но аз на своя глава мисля да си пусна и в събота. Тъкмо да проследя как се покачва (дано да има и да се покачва 🙏)

# 663
Здравейте, за първи път правя ЗЕТ при д-р Станулов и ми изписа от 3-ти ден само естрофем. При вас така ли беше? После ли включва и други лекарства?
Питам, защото в предната клиника имах поне 10 бр лекарства и ме викаха като при стимулацията през ден-два.
Забелязвам, че тук не изписват твърде много медикаменти, което смятам за плюс, стига разбира се и резултата да е +.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 21:20 от Lilly_7

# 664
  • София
Така е, да, той смята, че трябва да е по-естествен процесът и сАмо да се подготви тялото. Естрофем от трети ден, после включва и утрогестан в по-висока доза. Като естрофемът и утрогестанът остават зависи от случая, но до 10-12, че и повече седмица. Има план за намаляване, както и за увеличаване при нужда, включване на дуфастон, пролутекс и тн спрямо изследванията, но тези неща за след положителен резултат.

# 665
Здравейте . Има ли някоя от вас ,която вече да е минала процедура с донорска яйцеклетка при Станулов ...иска ми се ако е възможно да задам няколко въпросчета на лични 😊

# 666
Здравейте, за първи път правя ЗЕТ при д-р Станулов и ми изписа от 3-ти ден само естрофем. При вас така ли беше? После ли включва и други лекарства?
Питам, защото в предната клиника имах поне 10 бр лекарства и ме викаха като при стимулацията през ден-два.
Забелязвам, че тук не изписват твърде много медикаменти, което смятам за плюс, стига разбира се и резултата да е +.

Лили, да пие се само 3x1 Естрофем , после като включи Утрогестана даже го намаля на 3х1/2. След сърдечна дейност се спира постепенно, мисля, ме така  беше. Докторът се стреми минимално да натоварва организма. Моят ЗЕТ беше миналият май и вече гушкам една сладка бебка. Успех и не се притеснявай, само слушай доктора!

# 667
Ехоо,днес някой ще ни зарадва ли с положителен тест🎀🎀
При мен не работят лабораториите и ще полудея до утре....10 ден след трансфер съм и за жалост вчера престо ми беше отрицателен😟 сякаш виждам някаква черта,тънка като косъм,но за десети ден би трябвало да е доста наситена.

# 668
  • Бургас
При мен не работят лабораториите и ще полудея до утре....10 ден след трансфер съм и за жалост вчера престо ми беше отрицателен😟 сякаш виждам някаква черта,тънка като косъм,но за десети ден би трябвало да е доста наситена.
Аз се похвалих вече в другата тема. На 7ми ден след трансфер на 4-дневно ми беше положителен теста. Сега утре ще правя на 10ти ден, да видим как нараства.
Според мен не разчитай на пикливите, утре ще стане ясно какво се случва като пуснеш чхг-то. Хич не трябва да е наситена за 10ти ден май още. С първата ми бременност доста време след закъснението на цикъла дори ми беше бледа чертата Simple Smile

# 669
На 11 ден след трансфер Престото беше отрицателен, но Шуърчек и една най-обикновена лентичка бяха положителни. На следващия ден чхг беше почти 200. Не го отписвай, успех!

# 670
На мен ми е 11 ден след трансфер .правих шур чек и обикновена лентичка и на двете има втора много бледа едвам забележима втора черта.и при мен не работят днес лабораториите ще видим утре какво ще покаже кръвният тест.и аз очаквах на 11 ден да е по видима чертата.но поне има че след 20 трансфера до сега никога не съм виждала втора черта.

# 671
Благодаря момичета,вдъхнахте ми кураж,че съвсем се бях отчаяла😌
Стискам палци и утре всички на отчет💗

# 672
Галето помня те по темите и аз съм от отдавна( вече си имам две дечица, повечето знаят) , но още следя и се радвам.
Тихичко честито, радвам се много за теб.

# 673
Галето помня те по темите и аз съм от отдавна( вече си имам две дечица, повечето знаят) , но още следя и се радвам.
Тихичко честито, радвам се много за теб.
.Много се радвам че ме помниш.Аз вече 10 години съм в този кръг.След толкова години смених Надежда тъй като там не направих нито един положителен трансфер.Дано доктор Станулов ми е късмета.Аз забременях нормално между трансферите и имам момиченце на 5 години.Много искам още едно.имах 3 останали ембриони сега върнахме 2 .Дано стане този път иначе съм решила да ми е за последно .нямам сили вече за повече стимулации

# 674
Здравейте. Въпросът ми е д-р Станулов извършва ли хистероскопия, лапароскопия, цветна снимка, биопсии, селекция на сперматозоиди или имси. Ако да, къде се извършват процедурите?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт