Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (5)

• 48 077
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, момичета.Първо желая на всяка от вас успех.Искам да ви попитам някоя била ли е на спонтанен цикъл при доктора,как протича процедурата и имала ли е успех,амх ми е 0,760 Благодаря ви

Здравей, аз съм била на спонтанен цикъл въпреки, че съм с доста по-високо АМХ. Засега сме без успех, но имаме мъжки фактор. Самата процедура е много проста: ходите 2-3 пъти (или колкото д-ра прецени) на прегледи за проследяване растежа на доминантния фоликул и когато нарастне достатъчно, д-ра решава кога ще направи пункцията като преди нея ще ви даде да си сложите блокираща инжекция. Успех!

# 706
Аз също бях на спонтанен цикъл с АМХ 0.5. Първият опит беше неуспешен, от втория в събота влизам в 6 месец. Когато менструацията дойде, веднага се звъни на доктора, той казва кога да отидете, после се следи как върви фоликулът. На мен втория път ми дадоха и друга инжекция, която да бия няколко часа преди блокиращата. Спазвайте указанията за часовете на инжекциите абсолютно точно. Моите пункции бяха следобяд, извършват се под пълна упойка след проверка дали не се е пукнал фоликулът случайно. После ще полежите час-два, ще минете още един ехографски преглед и ще получите рецепта и инструкции. На следващия ден ще звънне ембриологът, дай Боже с добри новини.

# 707
Благодаря ви момичета.

# 708
Момичета моят опит пак приключи от 133 днес е спаднало на 73.Явно няма да се получи второ дете..

# 709
Здравейте,момичета!Извинявам се,ако въпроса ми не е по темата,но съм много притеснена!Кандидатствахме по фонда и ни одобриха.Получехме заповедта с дата 14.02.2023г.Доктора ми каза да ида същия месец на 3 ден от цикъла .На прегледа се разбра ,че имам задържан фоликул.Изписаха ми да пия противозачатъчни Ясмин! На 26 Март бях пак на преглед нямаше задържан фоликул,но прогестерона беше леко завишен.Изписаха ми да пия два дена преднизолон кортико и след това да ида пак за изследване…. и пак същата работа с завишения прогестерон.Айде пак още 21 ден пих противозачатъчни ,но този път Регулон!Сега чакам цикъла да ми дойде и се притеснявам пак за прогестерона!Ако пак е завишен ще пропусна и този месец стимулация ,а това чакане и отлагане ме натъжава много! Въпроса ми е :на какво може да се дължи това завишаване на прогестерона??Благодаря предварително на отзовалите се!

# 710
Момичета моят опит пак приключи от 133 днес е спаднало на 73.Явно няма да се получи второ дете..
Не бързай да се отчайваш. Нали имаш замразени ембриони.

# 711
Не бързай да се отчайваш. Нали имаш замразени ембриони.
Имам само едно

# 712
Здравейте, моля ви за съвет. Наскоро се преместих в клиника Афродита. Д-р Станулов ми препоръча определен набор от изследвания. Оказа се, че цитонамазката ми е PAP 3A. Отидох на колпоскопия и всичко изглежда добре но за всеки случаи ми взеха биопсия. Направиха ми тест и имам ЧВП 18.През 2017 имам доказан ЧПВ 18, но тогава поддържам имунната система и не съм имала проблем от тогава. Цяла година никой не ми направи проблем за това, а сега ми казват, че трябва да се лекувам 3 месеца. Лечението ще засегне щитовидната жлеза и още 3 мес. възстановяване. Въпроса ми е някой правил ли е инвитро с подобен проблем и какво ще стане, ако не приложа лечението?

# 713
Дори не бих си помислила да не се лекувам, ЧПВ 18 е от двата най-рискови щама, които могат да причинят цервикален карцином.

# 714
Здравейте момичета! Утре сутринта съм на пренатален тест в клиниката, знам че доктора каза без фр@ксипарн, но друго има ли като условие, защото сега се замислих. Погледнах бележката и се чудя какво е написал доктора! Някоя от вас може ли да разчете?

# 715
На мен ми беше казал без клексан деня преди Вижън, а в деня на теста да си бия клексан, след като дам кръв.

# 716
  • Бургас
Здравейте момичета! Утре сутринта съм на пренатален тест в клиниката, знам че доктора каза без фр@ксипарн, но друго има ли като условие, защото сега се замислих. Погледнах бележката и се чудя какво е написал доктора! Някоя от вас може ли да разчете?
Пише 10та седмица Вижън, предния ден без клексан (това другото не мога да го разчета)
После пише на 24 април

# 717
Момичета, след като са ви взимали кръв в клиниката за хормони по време на стимулация, вие ли препращате резлутатите на доктора във вайбър или той си ги вижда през профила на клиниката?

# 718
Докторът ми звънеше да ми каже как са резултатите, нищо не бях пращала. Той така ми казваше “Аз ще Ви се обадя довечера как са изследванията”.
Не винаги ги има в системата.
Това е инфо от Януари 2023-та.

# 719
Аз съм препращала винаги. Дори в кабинета имаше бележка, че ако не ги пратиш, той няма да ги види.

Общи условия

Активация на акаунт