Магазини Pepco 11

• 70 175
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
А каква им е цената на пантофите с еленчетата? И аз издирвам от тях след като ги показахте.

# 226
# 227
Купих тиган със сиво като напръскано покритие преди няколко месеца, доволна съм.

# 228
Да, видях ги, имаше и едни черни. Колебая се, едните са с 3, другите с 5 г. гаранция. Не вярвам да изкарат толкова за тази цена, но пък в България цената не е особено определяща за качество според мен. Както и да е, ще грабна един, пък дано не излезе боклук.

# 229
  • На изток от Ада
Аз имам 2 чифта пантофи , едни сиви заешки с уши и едни с рога тип елен. Сивите не са удобни,  подметката е твърда

# 230
Имам тиган, за 6 лв., да е жива и здрава Тета! Flowers Hibiscus  Нищо не залепва. Питър Кук, черен.

# 231
И аз имам един от по-малките тигани, засега е добре, но съм го ползвала малко, предимно за пържене на яйца.

# 232
Аз само за яйца. С много малко мазнина.

# 233
Да, видях ги, имаше и едни черни. Колебая се, едните са с 3, другите с 5 г. гаранция. Не вярвам да изкарат толкова за тази цена, но пък в България цената не е особено определяща за качество според мен. Както и да е, ще грабна един, пък дано не излезе боклук.
Имам един от тези с 5 години гаранция и после повече не разпознах същият- уникален тиган . Равномерно се нагрява, не залепва , лесно се почиства и изключително устойчиво покритие. Купен е преди около 2 години за ваканционния ни имот. Тук го споделях, защото исках и за вкъщи един, Но още не съм купила.

# 234
И аз съм много доволна от тиганите,на 1 вече 1 година му взимам здравето всеки ден много добре се държи ...

# 235
Благодаря, момичета, значи ще се купува тиган.

# 236
  • София/Севлиево
И аз имам тиган-розов,на около 2 години и съм доволна.Еднакво рядко ги ползвам с тефала-е него успях да го надера,този си е като нов.

# 237
Мен много ме е яд, че не си купих един зелен тиган с "дървена" дръжка😒.Много яки бяха и така и не ги пуснаха отново.
Докато се наканя, щото все ме мързи да нося хората ги изкупиха

# 238
От днес в Pepco  има намаление на коледни артикули.

# 239
  • София
Вчера си купих един тиган Питър Кук за 8 лв. благодарение на вас. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт