Магазини Pepco 11

• 70 195
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
От днес в Pepco  има намаление на коледни артикули.
Днес бях да купя няколко коледни топки и лампички, нямаше намаление на коледни артикули

# 241
В  Pepco -Пещера имаше. Взех различни коледни чантички, картонени кутии с еленчета - намалени на 3,85, метални кутии с елхи(от 8 на 5,6), бебешки коледни дрешки (пуловер с еленчета от 10 на 7 лв, чорапки от 5 на 3,5), коледни чаши( от 6 на 4,2), някакви златисти пера за декорация ( от 2 на 1.4), приятелката ми купи коледен венец, всичко с отстъпка. Даже се шегувахме с магазинерка, че преди седмица съм накупила куп топки, а днес са намалени.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 16:21 от La_Valletta

# 242
Някой тия дни да е бил в Плаза Мол-Пловдив или на главната? Дали там има от тези пантофи големи номера Днес обиколих 4 магазина и няма и помен от тях, и от чашата със звездите вътре 😡😡😡

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 22:05 от Morkovelka99

# 243
И при нас има намаление на коледните артикули. Купих бебешка рокля, комплект от 2 клончета, подаръчни торбички - всичко беше с -30%.

# 244
Явно при нас в Разлог намаление няма 😄

# 245
От пантофите с елените имаше в Пепко в Короната в понеделник следобед. Но бе знам какви номера. Можеш да питаш в друг Пепко, в който има по-малки номера, къде в града им излизат в системата налични по-големи номера?🤔

# 246
Днес бях в този до Кауфланд, на автогара Родопи, Марково тепе и в Кичука изобщо нямаше от тях.Миналата седмица беше пълно с тези пантофи 🙂.

# 247
  • Пловдив
Ходих да върна силиконовите форми за мъфини, които изтеглят. Продавачките не знаеха какво им говоря - бележка, та бележка! Обидно ми е, че клиентите са по-запознати от тях... В крайна сметка се светнаха за какво става въпрос.
На касата имаше намалени коледни салфетки и стикери, друго не гледах.

# 248
Това също е нещо, за което бих сигнализирала. Да знаят колко недобре обучен е персоналът им и да взимат мерки. В крайна сметка така подобряваме тяхното обслужване.

Намалението само на бележка ли се отразява или има информация из магазина?

# 249
  • София
Относно коледните пантофи / чехли ми казаха, че ще ги зареждат чак м. 10.23г, за другата Коледа. Simple Smile И всяка година променяли с нещо дори и малко модела.

# 250
Няма намаление при нас, но и то няма какво да намалят, почти всичко е свършило, и докато обикалях празните рафтове, ги чувах да говорят, че вчера е било пълен погром и всичко ново изкарано свършва до 30 минути.

# 251
В Ямбол има намаление, но всичко е разграбено. А от детските играчки и пъзелите почти нищо нямаше вчера. Има 4 магазина в града и в двата винаги е лудница от народ и всичко свършва много бързо.

# 252
Аз разбрах за намалението случайно. Видях някаква малка табела на един рафт, че има частично намаление от 30% на коледни артикули, обозначени с не помня какво на етикета. Иначе всичко, което купих вчера беше с етикет на редовна цена, а намалението излизаше директно на касата.

# 253
Утре може да мина и през още 2-3 в Плд да видим дали има.Този на Короната, главната и на Менделеев или в мола,ако няма ще взема едни розови със зайче май бяха.
Пепко е на принципа взимаш сега или гориш 😂.

# 254
Морковелке, пиши ми на лс твоя номер, както и снимка и номер на пантофи. После ще ходя до този на бившия Практикер, ако има, ще ти взема.

Общи условия

Активация на акаунт