Магазини Pepco 11

• 70 171
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Не би ми и хрумнало да ги връщам ако бяха дори само отваряни.
Изрично казах, че нито са пробвани, нито са разпечатвани. Пет чифта зашити заедно и към етикета, не виждам и аз какъв е проблема като продуктът е в идеално, непокътнато състояние. По-неприятно е, че в самите им магазини често има зле изглеждащи и разкъсани опаковки...

Мен не са ме предупреждавали като ги купувах иначе нямаше да ги взема, камо ли да ги връщам. Подвеждащ е текстът на бележката, не е толкова трудно да добавят "не важи за бельо", има място.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 15:55 от alllllimei

# 421
  • София
Аз върнах банския, нямаше проблем. Имаше си хигиенна лепенка.

# 422
  • Русе
Това е политика на магазина и обикновен служител не може да си позволи да направи компромис.
Изрично казах, че нито са пробвани, нито са разпечатвани. Пет чифта зашити заедно и към етикета, не виждам и аз какъв е проблема като продуктът е в идеално, непокътнато състояние. По-неприятно е, че в самите им магазините често има зле изглеждащи и разкъсани опаковки...

Мен не са ме предупреждавали като ги купувах иначе нямаше да ги взема, камо ли да ги връщам. Подвеждащ е текстът на бележката, не е толкова трудно да добавят "не важи за бельо", има място.

# 423
Може, може...

# 424
Това е политика на магазина и обикновен служител не може да си позволи да направи компромис.
Изрично казах, че нито са пробвани, нито са разпечатвани. Пет чифта зашити заедно и към етикета, не виждам и аз какъв е проблема като продуктът е в идеално, непокътнато състояние. По-неприятно е, че в самите им магазините често има зле изглеждащи и разкъсани опаковки...

Е, да, ама направиха компромис, явно не четете...
И политиката никой не им е оспорвал, ама малко по-ясно и видимо да я обявят.

# 425
Казвали са ми, че може да се връща бански с лепенка. Питах при покупката, но не се наложи да го връщам. Не виждам какъв е проблемът да се върнат запечатани и непробвани бикини. То и с техните зашити картони-етикети отгоре вероятно трябва да си фокусник, за да успееш да ги пробваш въпреки тях!😅 Нали споделях тук как боксерките и бикините на дъщеря ми (опаковки от 2 и от 3 броя), веднага след разопаковането, бяха с дупки, където са били шевовете и после се наложи да лепя дупките със секундно лепило...😆 Но доста се чудех дали да не им ги върна направо...още докато бях разопаковала само от едната страна и видях първите дупки. Дори така нямаше как да се пробват, че другата част беше зашита. Ненавиждам този тип опаковки- често има дупки от шевове по иначе прекрасни модели, не можеш да разбереш много добре доколко разтеглива е материята и като цяло много по-трудно се ориентирам за размера, който трябва да купя.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 21:55 от dolce miele

# 426
С дупки са за рекламация, там това правило не важИ.

# 427
Да, написах, че съм го обмисляла, но после се отказах. Най-вероятно и следващите щяха да са с дупки, а моделите иначе бяха хубави.

# 428
Пепко са реален магазин и имаш възможност да видиш какво купуваш. Затова предупреждават за бельо и бански, че не приемат връщане. Вече, ако имат желание, може да направят компромис. За неразопакован комплект бельо не виждам причина да не го приемат, но това им е политиката.
В НМ съм връщала бански, в Кауфланд също. Не е имало проблеми. К нямат пробна, може би затова.

# 429
  • София/Севлиево
Аз без проблем замених едни гащи с по-големи,бяха си с картончето и никакъв проблем не са ми правили.

# 430
Пътека направих до Пепко на Колхоза за тениски Кардио Бъни. Ако някой ги види в други магазини във Варна, моля да ми каже.

# 431

Айде разписах се от доста време само гледам и нищо не харесвам,несесери много обичам (имам още три от там от минали години,но този е по-широк някяк ще събере доста)слагам всичко вътре от моливи до лекарства,фибички за детето 😁
Розовото е химикал

# 432
На началната страница на темата, трябва да има предупреждение - ВНИМАНИЕ !!! Тази тема не е подходяща за хора с лабилна психика и слаби ангели !!! 😑😓🤭 .. Нямам спешна нужда от тиган , но вече почнах да се замислям , кога да ходя да си купя 🤨. Мисля , че ми трябва малък , защото на моя , дръжката му почна да се върти и два пъти изливам олиото по земята 🤬 .. Сега като се замисля , май си ми е спешно 🤭
Laughing И аз сравнително отскоро открих тази краста. Пепко го имаше точно до моята работа, но не бях влизала през ковид пандемията, защото искаха сертификат при влизане. Понякога отивам там след работа, не за да купувам, а просто за да се разсея. През дрехите минавам транзит, но обичам да гледам декорацията и кухненските пособия.

# 433
Аз съм така с тефтери от ученичка и сега въпреки че нямам какво толкова да вписвам все купувам когато си харесам

# 434
Аз съм така с тефтери от ученичка и сега въпреки че нямам какво толкова да вписвам все купувам когато си харесам
И аз! Но пиша де, всеки ден ползвам три тефтера, два по работа, един "да не забравя". Обичам да пиша на ръка, обичам и тефтери. Ако и тениски Кардио Бъни си намеря ....😂

Общи условия

Активация на акаунт