Магазини Pepco 11

• 68 916
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Аз уикенда ще обиколя Пепко 😃

# 61
Момичешките дрешки са много сладки

# 62
Някой дали си е купил от тези фигурални точилки ?

Стават ли за нещо?

А силиконовите точилки удобни ли са ?

Имаше и едни метални кръгли кутии в сайта не ги откривам, ако някой има, може ли да качи една снимка тук

# 63

Стават ли за нещо?

Имаше и едни метални кръгли кутии в сайта не ги откривам, ако някой има, може ли да качи една снимка тук

Такива видях и в Jumbo (струва си да се види ценовата разлика) . Не съм ползвала.

# 64
Момичета, ето една алтернатива за тези, които не успяха да си вземат елен. Simple Smile
Случайно ги видях в една брошура и реших да споделя.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:05 от PissanaM

# 65
Момичета някоя от вас купувала ли е свещ с аромат на солен карамел? Миналата седмица видях и не можах да си я купя като отидох след 2 дена вече нямаше. Може ли снимка, защото като ги питам дали имат в складовете ме питат как изглежда, а съм забравила.

# 66
Скрит текст:

Стават ли за нещо?

[/spoler]

Такива видях и в Jumbo (струва си да се види ценовата разлика) . Не съм ползвала.
По 6 лв са точилките и тези с фигурите, а и силиконовите.Такава цена имат обявена в сайта им.

# 67

Стават ли за нещо?

Не съм взимала от тези. Но обикновено за нищо не стават, защото не са достатъчно релефни и не се отбелязват хубаво в тестото.

# 68
  • София
Днес бях в Пепко в младост и за бебета на 5м. имаше точно 1 вид рокли Sad Иначе имаше доста хубавки, но за по-големи деца.

Дали вече има коледни роклички за бебе?

# 69
Как перете зимно, детско яке от Пепко?
За химическо няма смисъл то ще излезе колкото якето почти 😂

# 70
  • Варна

Стават ли за нещо?

Аз имам такава точилка, за нищо не става, пари, хвърлени на вятъра. Резбата е много  плитка и въобще не се отбелязват фигури на тестото, а с такова желание я купих за коледните меденки. Не си заслужава.

# 71
Предполагам, че тези точилки могат да вършат работа за някакво твърдо тесто, което не се раздува много при печене. Например като това, от което се правят бисквити. Тесто, което се разлива и набухва няма да задържи релеф.

# 72
Ами в пералнята като всички други дрехи 😄

# 73
Ами в пералнята като всички други дрехи 😄
Да ок...понеже окепазих едно яке на друга марка на мъжа ми 😵

# 74
Искам да попитам, когато има възможност за връщане на дрехи с касова бележка в същия магазин откъдето са купени ли трябва, може ли в друг, в друг град...?

Общи условия

Активация на акаунт