Магазини Pepco 11

• 68 947
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че може да се върне и в друг магазин.
Мими, в пералнята пускам пепковското яке на дъщеря ми и изобщо не е мръднало.😃 Купих го намалено на 10 лв, две зими го носи, тази зима също все още и' става...🙂
Днес минах набързо и имах чувството, че целият магазин е в червено...😆

# 76
Искам да попитам, когато има възможност за връщане на дрехи с касова бележка в същия магазин откъдето са купени ли трябва, може ли в друг, в друг град...?
Може навсякъде да се върне.

# 77
Здравейте. Дали някъде в София мога да намеря мъжка и дамска пижама Хари Потър, или навсякъде са прибрани?

# 78
  • Ст Загора
Прибрани не са . Купени са по скоро.  В Стара Загора има още в единият магазин,  може би и в другите.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 21:33 от nasito8988

# 79
Хора, някъде по магазините има ли тази година комплект зимно яке с гащеризон (момичета, 98 см)? При нас такова чудо няма, а така да ги чакам и да ми трябват.

# 80
Имам едно питане. За отварянето на всеки магазин на Sinsay в града ли правят намаление или само за първия?

# 81
Аз също съм попадала на повече негативни мнения за този вид точилки и затова питам и техните ли са от тези,които не стават.

Има едни слушалки за 5 лв дали сте взимали от тях?
Купих от там едни розови за 2.50лв и още в същия ден се развалиха

# 82
  • София
Аз съм вземала едни розови за 8 лв, ама и те бързо се развалиха. 🤣

# 83
Купувала съм на дъщеря ми слушалки от 5 лв (слушалки+ кръгла кутийка), ок са си. Сега...първите такива тя самата ги беше вързала на възел и от дърпане ги скъса (но не са виновни слушалките)...😆

# 84
При нас имаше яке и гащеризон аше преди 2-3 седмици , 40 лв.
Аз гледам мъжкия сектор,  моите са момчета😄
Но предполагам и да момиченца е имало...
Дано си намерите,  имаше положителни отзиви 🤞

# 85
Много ме е яд на една червена пижама, която се оказа само горнище.  Иначе от любопитство попитах за елените и бързо ме отсвириха с традиционния отговор.

# 86
Хора, някъде по магазините има ли тази година комплект зимно яке с гащеризон (момичета, 98 см)? При нас такова чудо няма, а така да ги чакам и да ми трябват.
Моята носи 98,но взех от щанда за големите съответно най малкото 104 розов гащеризон за сняг ако за това питате, но преди време 🤔(21 окт.добре че са снимките 😃)

# 87
Кога зареждат с нова стока, че търся едни дънки с червена вата и панделка пак червена, 74ти номер няма никъде във Варна, а ми трябва за малкото човече искам с каката да са еднакви на фотосесията. На нея взех 98ми размер.

# 88
Сега с намалението, няма нищо останало от чарпогащи, чорапи, детски клин чета. Мислите ли че утре ще заредят липсващите артикули или не

# 89
Какво намаление визирате, за конкретен магазин или има оферта за Черен петък?

Общи условия

Активация на акаунт