Магазини Pepco 11

• 69 061
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Днес случайно влязох в мола в кв. Люлин имаше - 30% за всичко в магазина с леки изключения. Мислех, че важи за всички магазини от веригата. Мисля, че казаха и утре ще важи

# 91
В мега мол намалението е заради открития синсей на горния етаж и е до утре включително.

# 92
На мен ми прави впечатление в 2-3 магазина вече, че положението с детските чорапогащници е мн зле-стари, разочаровани, нахвърляни, няма размери.

# 93
  • София/Севлиево
Взех си тази елхичка,ама много и пада изкуственият сняг и все се накланя на една страна.

Топките и свещите също са от Пепко.

# 94
  • Ст Загора
В пепко все нови и нови чаши дясната взех и горната в дясно

# 95
Не е по темата за Пепко, но тези от вас, които търсеха елена от брошурата, можете да погледнете в Юск. От днес има елен за 12.50лв (50см) и е страхотен на живо.
Има и елф 53см за 5.50лв и елф 70см за 18.50.

# 96
Не е по темата за Пепко, но тези от вас, които търсеха елена от брошурата, можете да погледнете в Юск. От днес има елен за 12.50лв (50см) и е страхотен на живо.
Има и елф 53см за 5.50лв и елф 70см за 18.50.

Да, аз вече резервирах 2, видяло се е че Пепковски няма да видиме, иначе преди няколко дни бях в България МОЛ, естествено нямаше, питах момичето, каза че не им доставят само по 1 път, но в момента, в който доставят веднага се купували.. иначе в Джъмбо имаше страшно много, в различни размери и пак бяха хубави. За сравнение имаше от 90см. на цена около 38лв. ако не се лъжа.

# 97
Днес минах през магазина
Взех от любимите ми панталони за децата
Последните останали от по 5 лв. Дебели са и топлят.

И една книжка взех , коледна

В нея има и бланка за писмо до добрия старец Wink

# 98
Здравейте!
Преди около 2 седмици писах на Пепко за липсващите елени и феи. Това ми отговориха вчера:
"Благодарим за интереса към бранда ни!
Не извършваме поръчки по имейл, както и нямаме политика за трансфер на стоки от и до други магазини в страната."
Изключително формален отговор.
Междувременно в магазина в нашия град се появиха седящите феи.

# 99
Здравейте,

Някъде ми попадна реклама, че има намаление, важащо от днес в Мега мол, но изчезна бързо и не видях точно какво е? Май нещо за следваща поръчка при минимална сума похарчена. Може ли да споделите, ако имате информация?
И също къде могат да се намерят плюшените пеещи еднорози? Много ми е важно.

# 100
Комплект Еднорози 4 бр с люлка и пързалка както имаше многоооо  и все си викам ще дойда сама да е изненада за нея и хоп последна кутия 18 лв.   
Бикини и фибички за нея.
Коледна чаша за мен,не издържах😇🥰

# 101
Аз взех една чанта за бабата на ММ и коледни топки:

# 102
Ох, топките са много зле. Едва избрах един комплект.
Има и от онези с Мики маус. Вариант с мини и Мики маус. Днес от целия мол, най- много хора имаше в Пепко, а там дори нямаше намаления Wink

# 103
  • Beyond the stars
Ох, топките са много зле. Едва избрах един комплект.
Има и от онези с Мики маус. Вариант с мини и Мики маус. Днес от целия мол, най- много хора имаше в Пепко, а там дори нямаше намаления Wink

При нас имаше 30% за следваща покупка при покупка над 15лв.

# 104
Днес видях много симпатична маска с гел за момиче (пълнежът е гел с лилав брокат), може да се охлажда...Исках да я купя, че дъщеря ми има рожден ден след няколко дни и смятах да и' направя /като част от подаръка за рд/ комплект с маската, безцветна спирала и гланц...и други такива козметични неща...Но и двете налични бройки нямаха етикет, нямаха нищо! Дали ги има и в другите магазини Пепко в Пловдив и някой може ли да ме ориентира за цената? Ех, тъкмо открих перфектното допълнение към подаръка...🙄 Не можели да ми продадат маската така, трябвало да я приберат (не че не очаквах да ми кажат така, но се надявах да се намери начин за маркиране, жената проверяваше в системата им, но не я откри)...

Общи условия

Активация на акаунт