Магазини Pepco 11

• 69 070
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Ст Загора
Такива маски имаше в дм

# 106
Днес видях дамската карирана пола, много ми хареса, но не съм я мерила как стои. Платът е тънък, вискоза е, но за парите си си струва. Само се чудя, за ежедневно носене става ли, че това червено каре все с Коледа го свързвам? Simple Smile

# 107

Отдавна исках да купя две калъфки,че мм не харесва възглавниците били блестящи и нз си какви,направо натъпках цялата възглавница вътре,понеже няма как да махна пълнежа защита е старата,а тази е с цип 🥳

# 108
Те да не дават съвети, а да си правят срока на брошурите според това кога ще са налични стоките. 😃

# 109
Момичета, в кое Пепко има коледния буркан за сладки, за 8лв? В Мега мол е свършил.Искам да зарадвам сестра ми, и с дом.сладки.Благодаря!💕

# 110
Здравейте! В Пловдив в някой магазин виждали ли сте детска работилница с инструменти? Благодаря

# 111
Аз ако трябва да бъда честна тази година половината ми подаръци са от Пепко. Допадат ми коледните свещи, коледните комплекти с дифузери и свещи. За малката често пазарувам дрехи, но последния месец не откривам по-плътни долнища, само изостанали от лятото...

# 112
Момичета, в кое Пепко има коледния буркан за сладки, за 8лв? В Мега мол е свършил.Искам да зарадвам сестра ми, и с дом.сладки.Благодаря!💕
Сега мернах същите в Синсей Simple Smile

# 113
Много благодаря, веднага ще го поръчам! Heart

# 114
  • Сливен
Имат читави мъжки долнища тип анцунг и суитчъри,за домашна употреба не много дебели.

# 115
  • София
Много благодаря, веднага ще го поръчам! Heart

Вчера по обяд в Пепко - Младост 1, до метрото имаше доста буркани за сладки.
Имаше и метални кутии за бисквити - червени и зелени.

# 116
  • София/Севлиево
Мъжките им дрехи са хубави.Големият син почти само техни носи.Дори ММ, който е много капризен за дрехи,хареса няколко долнища и блузи тип суичър.
Тези дни в Капитал четох,че българите се обличат предимно от Пепко,топ 3 се допълва от НМ и Уайкики.Доста интересна класация...

# 117
  • София
Около мен много хора купуват дрехи за децата от Пепко, включително и аз, но за себе си никой. На мен изобщо не ми харесват дамските дрехи.

# 118
За себе си купувам само тениски от там

# 119
Аз съм си купувала пижами, бива ги.

Общи условия

Активация на акаунт