Магазини Pepco 11

• 70 046
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
От дамското нищо не ми харесва и нямам. Само сутиен и гащи. Но от детското имам тениски, пижама, бикини.

# 121
Аз също от дамското не съм си взимала дрехи, но редовно взимам за малката от там и от към качество за тези пари са ок.

# 122
Аз като знам моето хич не се пази постоянно пада или се търкаля по земята поне не ме е яд като скъса дреха...

# 123
Дамско взимам тениски, потници. Имам много долнища за у дома,  много са удобни и издръжливи на пране и сушене. И пижами имам. Любимите ми къси дънкови панталонки са от Пепко. Като цяло не ме кефят дамските дрехи, но имам добри попадения. За децата иначе са идеални дрехите. Клин за 5 лв го хвърлям с чиста съвест, след като е станал на нищо при поредната игра на площадката.

# 124
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм най-доволна от бюстиетата, които взимам за дъщеря ми. Много са издръжливи на пране и сушене, не са се разтегнали изобщо, а има някои от доста време. Тя казва, че са и най-удобни от всички които има и предимно тях носи.
От бикините аз не съм очарована - избеляват, разпорват се по шева и се разнищват по краищата. Подобен ми е опита и с детските слипове.
Пижама имам и тя добре се държи.
Дамските дрехи не ги харесвам на вид и май само една тениска и долнище имам от там.

# 125
  • Пловдив
Имам сутиени и спортни бюстиета оттам. Както и клинове. Много са ми удобни и като качество са ОК.
Имам и бикини и тениски - от тях като качество не съм доволна.

# 126
И аз имам три сутиена и съм много доволна от тях. Купувам и пижами, не са лоши. За детето предимно вземам блузи с дълъг ръкав и долнища на анцузи  за вкъщи. За парите си са идеални.

# 127
  • София
Имам много покупки от Пепко - дамско, мъжко, детско. В повечето случаи са сполучливи за цената си. Не мога да обобщавам всичко става или нищо не става. Късмет!
Миналата седмица купих мъжки джапанки от ССС за 28 лв. и се разлепиха на първото обуване...
Много са ми удобни от Пепко едни дънки и джегинс, нося ги активно втора година, добре са си. Готини ватирани клинове си взех наскоро, но още не ги тормозя и не знам колко ще изкарат. Корсажи няколко, удобни са ми, не са се развлекли. Лятото изкарах предимно с техни фланелки, с тях лотария - някои нося втори сезон, други се съсипа а след няколко обличания.
Детето има 7-8 чифта долнище анцунг. Плътни и меки са, но след 3-4 пранета се получават множество малки дупчици, които нямат зашиване! Нося ги на контейнерите за стар текстил Sad и купувам нови.
Най-малко домашни потреби имам.

# 128
  • Русе
За мен имам само една дънкова рокля. Доволна съм от нея. Доволна съм и от белите тениски за ММ и боксерките, които купувах за сина ми. И до там.
Недоволна от мъжките черни чорапи тип терлик - много бързо им стават дупки от двата края, където е съединена петата, от дамските чорапи - претриват се и светват за отрицателно време, от дамските чорапи тип балерина с дантела - дантелата се скъса на първо, второ обуване, от детски клинове - пуснаха им се бримки на чатала, материята стана на топчета, от детски бикини, дамски бикини, дамско долнище на пижама - избеля на първо пране (и на трите съм качвала снимки тук с дефектите). Май за друго не се сещам.

# 129
Да сте виждали детски дъждобрани,за големи знам че има купувала съм някакви евтини 😃

# 130
Днес си взех термочаша.😁 Червена със сензор (горе на капачката) за температурата...😅😃 Ще я броя за коLEDна или поне червеният и' цвят ми създава коледно настроение.🙂

# 131
  • 1st floor
Пердетатат от Пепко изчезнаха ли? Вчера минах през люлинския мол и не видях да продават. Трябват ми такива без метални халки.

# 132
Днес си взех термочаша.😁 Червена със сензор (горе на капачката) за температурата...😅😃 Ще я броя за коLEDна или поне червеният и' цвят ми създава коледно настроение.🙂
Моля снимка 😀

# 133
  • Plovdiv, Bulgaria
Детето има 7-8 чифта долнище анцунг. Плътни и меки са, но след 3-4 пранета се получават множество малки дупчици, които нямат зашиване! Нося ги на контейнерите за стар текстил Sad и купувам нови.
Най-малко домашни потреби имам.

Моят син пък изкарва цяла година с техните долнища и нямам такъв проблем. Взимам от там, понеже като модел са ми ок за него, че е слаботелесен. За малката клинове, блузи (поне и да ги съсипе не ме е яд, но и тя си кара много време с техните дрехи). Взимам и гащи за нея, не са кой знае какво качество, но и за тях не ме е яд като трябва да ги хвърля Grinning Потници наскоро й взех също, добре са. Втора година ще е с тяхно зимно яке, за 20лв нямам забележки.
Блузи и клинове за мен, блузите си ги нося постоянно, клиновете вкъщи. Мъжа е доволен от едноцветните им блузи дето бяха 5лв (не знам сега още ли са на тая цена), взех му миналата година и три долнища от по 15лв и не са мръднали, а и като модел седят много добре.
Абе има и неща, които не стават, но за тия пари си има и доста попадения.

# 134
Нямаше ли някъде в сайта инфо за предстоящо откриване на магазини?

Общи условия

Активация на акаунт