Магазини Pepco 11

• 70 073
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Има. Гледай размерите, че едните са 30см, другите 85-6см. Зависи голяма или малка ти трябва

# 571
Днес ходих за малкия дифузер. Казаха : свърши! Имаше огромен интерес

# 572
Благодаря ви момичета. В Пепко до Кауфланд в Смирненски имаше останали 4 цифри, в този, който е до Короната ги имаше всички. Това за Пловдив.

# 573
Вече питах в 2 магазина в Сф и един в Пловдив за малките дифузерчета, бяха свършили, докато сз им се наканя 😄

# 574
Мернах такива прибори,които някой търсеше,имаше и златни,и черни,но не само вилици.
Търсих и аз дифузер,нямаше.
Пантофи за детето-няма размер. Пижама-няма. 🙄 Купих чорапи,саксии си взех,че преди търсих и нямаше,а повечето са ми от там. Силиконови форми за мъфини,хартиени също. Много сладка картинка за рисуване по номера с френчи,че имаме такова куче. 😁

# 575
Днес случайно попаднах на Пепко в Ринг мол, влязох да питам за дифузера. Една доста недружелюбна дама едвам й се откъсна от устата, че са свършили. Скоро време попадам само на сърдити служителки в Пепко.

# 576
  • Русе
То не е само в Пепко. Заплатите са им ниски, до някъде от там идва лошото отношение.
Днес случайно попаднах на Пепко в Ринг мол, влязох да питам за дифузера. Една доста недружелюбна дама едвам й се откъсна от устата, че са свършили. Скоро време попадам само на сърдити служителки в Пепко.

# 577
  • София
Това изобщо не е оправдание.

# 578
Аз вчера купувах едни кутии по етикет бяха 5 лв на касата 6 лв. Попитах “Защо” и продавачката ми се развика, че били вече с нова цена ( никъде и на никоя кутия нямаше друга цена) и нямало как да ги върна защото излязла бележката. Аз се заинатих ( не съм за 3 лв) да извика управител. Нямаше да ги върна, защото ми трябват детето да си събира играчките от кухнята. И като дойде и се развика и тази как така на 5 лв да ми ги продадяла стрували 6 лв и точка. Попитах я за името за да пусна оплакване и сигнал до КЗП и веднага с пуфтене ги намали а 4,50 лв дори. Аз си оставих 1, 50 за да съм чиста пред моята съвест че съм ги купила и платила колкото струват. Тези

# 579
  • Русе
Така е, но е факт.
Това изобщо не е оправдание.

# 580
Аз вчера купувах едни кутии по етикет бяха 5 лв на касата 6 лв. Попитах “Защо” и продавачката ми се развика, че били вече с нова цена ( никъде и на никоя кутия нямаше друга цена) и нямало как да ги върна защото излязла бележката. Аз се заинатих ( не съм за 3 лв) да извика управител. Нямаше да ги върна, защото ми трябват детето да си събира играчките от кухнята. И като дойде и се развика и тази как така на 5 лв да ми ги продадяла стрували 6 лв и точка. Попитах я за името за да пусна оплакване и сигнал до КЗП и веднага с пуфтене ги намали а 4,50 лв дори. Аз си оставих 1, 50 за да съм чиста пред моята съвест че съм ги купила и платила колкото струват. Тези

Да, и при мен стана така за същата кутия. Направи ми впечатление, че на едните пишеше 6лв, а на другите 5лв., ама на мен си ми я продадоха на 5лв, но все пак беше доста сърдита касиерката, само ми пуфтеше. Не знам защото имаше много хора в мола ли, ниски заплати ли получават, ама последните ми сигурно 4-5 пъти все са криви жените.

# 581
  • Somewhere far away
То не е само в Пепко. Заплатите са им ниски, до някъде от там идва лошото отношение.
Да се радват,  че поне взимат заплати! някои хора с години си търсят работа и не могат да си намерят, а тези хем взимат пари, хем пък и недоволни...

# 582
  • Русе
Всеки ламти за повече.
Да се радват,  че поне взимат заплати! някои хора с години си търсят работа и не могат да си намерят, а тези хем взимат пари, хем пък и недоволни...

# 583
  • София
Понеже и аз работя с хора всеки ден, не мога да оправдая лошо поведение на обслужващия персонал. И аз не винаги съм в настроение и ми се работи, но винаги се държа уважително.

# 584
При нас едно момиче редеше чорапи и не можех да потърся нужния размер. Чу ме,че казвам на детето,че само една разцветка намирам от размерчето и попита какво ни трябва,намери ни още 2-3 цвята,доволна останах. На касата жената също беше любезна. То си е до човек,не само до заплата.

Общи условия

Активация на акаунт