Магазини Pepco 11

• 70 037
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
При нас са готини служителите.

# 586
Това се случи в магазина в Разлог, за София не ми е направило впечатление за такова отношение, но все по рядко пазарувам в Пепко.
За сметка на това в Лидл бях купила био банани без да видя, че има купон и продавачката ми каза, дори активира и размаркира картата

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 14:23 от JustMila

# 587
До момента не съм попадала на сърдита служителка в нито един от нашите магазини. Дори са много усмихнати, приказливи и отзивчиви

# 588
  • София/Севлиево
Доволни ли сте от термосчетата? Разливат ли? Държат ли добре студено или топло? Трябва ми основно за кафе.
Имам термос от Пепко от миналата година-един розов с еднорог,доволна съм,но не го ползвам често.Имам и от Лидл -него го ползвах доста активно,когато малкият бе новороден и се хранеше през нощта,задържаше водата за АМ с необходимата температура до 5-6 часа.
При нас продавачките са много готини.

# 589
Аз имам термос за кафе и навън издържа до 2-3 часа топло. Доволна съм. Не се разлива

# 590
Имаме от розово-матовите термоси. Вечер към 23 ч. правя чай за ученичката и го наливам врял, на обяд се е случвало да е останал като я взимам и да е още леко топъл. Не се е случвало да протече и е удобен за пиене.

# 591
То не е само в Пепко. Заплатите са им ниски, до някъде от там идва лошото отношение.
Да се радват,  че поне взимат заплати! някои хора с години си търсят работа и не могат да си намерят, а тези хем взимат пари, хем пък и недоволни...
Къде са тези, които търсят работа….? При обявена свободна позиция , се явяват 2-3 кандидати

# 592
И аз щях да питам къде са тези, които с години не си намират работа?
При нас са любезни, но рядко съм ги търсила за съдействие.

# 593
  • Пловдив
Аз също съм доволна от металните термоси. Не се разливат и напитката дълго време си е топла.

# 594
Вчера бях в най-близкото ми Пепко, нищо интересно нямаше и нищо от брошурата. Накрая, за да не изляза с празни ръце, взех някакъв комплект градински инструменти, въпреки, че имам само една саксия, която не съм сигурна дали не е изсъхнала.

# 595
  • София
В брошурата гледам дънки - 50 лв. Мисля си "Ооо, и тука замахнаха с цените!". Отварям линка - 20 лв. Хм Rolling Eyes
Скрит текст:

Така пО става Simple Smile

# 596
  • Русе
И 20 не бих им дала.
В брошурата гледам дънки - 50 лв. Мисля си "Ооо, и тука замахнаха с цените!". Отварям линка - 20 лв. Хм Rolling Eyes
Скрит текст:

Така пО става Simple Smile

# 597
А е магазина дали са 20? Thinking Силно се надявам, защото трябва са луди дс сложат цена 50 лв ба дънки..

# 598
Аз и без пари няма да ги взема.

# 599
Ще ги взема аз, ако ми дадат 20 лв. Joy

Общи условия

Активация на акаунт