Магазини Pepco 11

• 70 026
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Ама това са два различни чифта.

# 601
Аз ги разширявах картинките и май са еднакви модели.
Иначе първоначално и аз ги взех за различни, но май не са.

# 602
  • София/Севлиево
Абе май са различни -едните имат копче(тези на модела),а на другите не виждам...

# 603
# 604
  • София/Севлиево
Значи определено трябва да почна да си нося очилата, много взех да недовиждам...В такъв случай май са еднакви...

# 605
На мен пък самите копчета различни ми се виждат. JoyJoyJoy
Ама едва ли е достатъчно оправдание за 30 лв отгоре, та сигурно едните със златни конци са ги шили, но на снимките не е видима тази екстра... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 606
Вчера взех този дифузер от Пепко. В упътването пише, че трябва да издава звуков сигнал при смяна на мъглата, обаче нищо не се чува, каквото и да правя. Някоя от вас има ли го, ако може да сподели дали наистина има звук, или си е така, за да зная дали да го връщам. То пише, че има и мерителна чаша, но нямаше в кутията, може пък да е връщан, защото е дефектен.🤔

# 607
А е магазина дали са 20? Thinking Силно се надявам, защото трябва са луди дс сложат цена 50 лв ба дънки..

20 са. Вчера ги видях. За мен за супер грозни.

# 608
  • София
Скрит текст:
А е магазина дали са 20? Thinking Силно се надявам, защото трябва са луди дс сложат цена 50 лв ба дънки..

20 са. Вчера ги видях. За мен за супер грозни.
И за мен.

# 609
Аз днес се разписах с два потника бельо за детето, ластички едните тя си избра нз колко ще ги търпи😁другите ще оставим в яслата, че няколко дни я връзват с техни и къси чорапки.
Има тънки якета с Мини маус лилави за големите над 98р.доста се чудих за размер така и не взех.
И търсих нощница с дълъг ръкав,нямаше.Само летни къси.

# 610
Да, много рязко минаха на летните нощници и пижами 😐. Вчера ходих за пижама на детето.. е , имаше само летни и едни от плюш, които няма как да ѝ облека за сън. Но пък си взех тиган, рамка за снимки и книжки за свързване и оцветяване..

# 611
Преди няколко дни бях в Пепко. Бях с бебе и много бързах, но мернах някакви намаления и грабнах две кърпи. Едната за лице -3,50 лв., другата за баня - 10 лв. Плътни и приятни са на допир. Снимката не е с добро качество, но все пак

# 612
Много ми харесват белите им тениски. 2 бр за 5.50. идеални са за танците на детето. То вече няма дрехи на такива цени.

# 613
Здравейте, не следя темата, но се надявам някой тук да може да ми каже дали тези буркани се поддържат като постоянен асортимент в магазина. Виждала съм ги много пъти, но се чудя дали сега ще ги има, че се вдъхнових да си подреждам подправките, а в икеа са двойно по-скъпи.

# 614
Да, има ги постоянно. Бях си взела преди няколко седмици. Даже май бяха 3 лв.

Общи условия

Активация на акаунт