Да намерим- Сашко- Перник

• 77 028
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 30
Последното известно място, на което се знае, че е бил Сашко, е обезлюдено, нали? Въпреки това, от маршрутите спрямо него, все ще има камери, как ме е уловен буквално на нито една, или този запис, за който се предполага, не е сигурно, че е той. Предвид, че Сашко е с аутизъм, ако не носи принципно очила, възможно ли е да сложи сега и да ги носи така, без да иска да ги свали, не ми се връзва... Човекът иначе като е трудноподвижен, разбирам как го е изпуснал, просто не разбирам липсата на всякакво друго физическо доказателство, всъщност преди таткото, кой и къде го е видял за последно?

# 31
  • София
Дано се намери детето, за мен цялата ситуация е много странна. Старая се да не съдя никого и се моля детето да е добре и скоро да бъде с близките си. И аз гледах интервю на бащата, обясняваше как врачка му казала да търсят детето до мост, но това само затвърди горното ми подозрение, че нещата не са съвсем ок. Някак ми напомня на случая на Евгения, в която съпругът симулираше, ще я търси един месец. Дано не съм права, дано.

# 32
Ако бащата наистина твърди, че това е Сашко, мисля че е време да го приберат на едно място и да го притиснат, те си знаят как.

# 33
  • Тра-ла-ла
Мен силно впечатление ми прави че бащата много вярва на врачки. Дори  и в бтв сайта, казва че врачката до вижда до бетон

https://btvnovinite.bg/bulgaria/zasneto-e-momche-do-blok-v-perni … QrRK2qcsM2B3q1zCA
В тежки моменти човек се хваща за всяка сламка

# 34
  • на село
Дано намерят Сашко жив и здрав, все си мисля, че някъде си е скрил.
Имаме близко дете с аутизъм,  на първи братовчед на мъжа ми.
В малък град сме и детето си обикаля само с колелото, наобикаля и при нас, познава ни, но си зависи и от формата на заболяването.
Вярвам, че всичко ще е наред.

# 35
Преди точно 2 месеца, майка ми изчезна. Търсихме я два дни, с полиция. Обиколихме какво ли не и къде ли не, полицията я намери жива, за което безкрайно и винаги ще им благодаря. На невероятно, близко място. Беше престояла над 30 часа на едно място без да вика за помощ. Какво ли се случва с мозъка на хората, когато изпаднат в такава ситуация? Моля се на Господ и Сашко да бъде намерен! Вярвам!

# 36
Преди точно 2 месеца, майка ми изчезна. Търсихме я два дни, с полиция. Обиколихме какво ли не и къде ли не, полицията я намери жива, за което безкрайно и винаги ще им благодаря. На невероятно, близко място. Беше престояла над 30 часа на едно място без да вика за помощ. Какво ли се случва с мозъка на хората, когато изпаднат в такава ситуация? Моля се на Господ и Сашко да бъде намерен! Вярвам!
Много хубав коментар! Сашко, по своя си начин, най-вероятно е много умно дете... Щом е много активен, сигурно се движи без да спира дълго време, това в студеното време е добре.. но стремежът на децата с аутизъм към водичка, отделно, че и самият сигурно е жаден.. ще потърси вода за толкова време според мен и именно тогава би трябвало да остави следа, ако предположим, че би се скрил от много хора...нещо издиша, трудно ми е да повярвам как няма нито едно ясно доказателство.

# 37
Този случай е изключително близък до сърцето ми, защото моята любима племенница има идентична диагноза на тази на Сашко, а и са на сходни години, та имам доста добра идея как такива дечица мислят и разсъждават. Децата с хиперактивност са доста по-различни от генералната представа, която хората имат, когато чуят дете с аутизъм.

Но и аз ще си позволя да кажа, че бащата ми се струва неадекватен. Искам да му дам benefit of the doubt, че просто е изгубил почва под краката си и е в шок, но както някой вече е споменал по-горе, неадекватните му изяви леко ми напомнят на Орлин, който търсеше съпругата си Евгения, а накрая се оказа, че именно той е нейният убиец. Той също дрънкаше небивалици и пращаше хората за зелен хайвер в продължение на няколко дни.

Но разбира се, че безумно се надявам да греша и да може да ми кажете каква голяма филмарка съм, когато малкият бъде намерен жив и здрав. Дай Боже.

# 38
Дано на клипа е той. Но възможно ли е от петък следобед до днес на обяд това дете да е в състояние да обикаля блоково пространство в самият град и да има сили да играе с котка? Какво е пил, какво е ял, къде е спал, защо е с други дрехи, защо е с очила и чантичка? И въпреки всики тези въпроси в главата ми, бащата казва, че е той.

# 39
Майка ми изчезна в понеделник в 8 часа, намериха я в във вторник около 16 часа. През цялото време е лежала на едно място, в трева, не е викала за помощ, минали сме покрай нея и не сме я видяли.

# 40
  • София
Това видео е записвано от човек. Защо този човек, не е слязал и не е предприем мерки веднага да уведоми органите?

# 41
Бащата е разпознал Сашко на един клип. Има надежда. Странното е, че на клипа детето е с очила и други дрехи от обявените, а очила изобщо не е казвал бащата, че носи.

Не става въпрос за същия клип май?Единият е заснет от жена май, там,където клечи детенце на земята, а бащата е писал за клип от охранителни камери на супермаркет

# 42
Аз пак се повтарям, мислите ли, че ако е той, доброволно ще сложи отведнъж очила, няма никаква логика...Ако не е свикнал с тях, не ги е носил и прочие.. не е ли естествената реакция по-скоро не е моето дете, то не носи очила? Всъщност други, близки до детето, но например учителки, психолози, работещи с него, дали ли са въобще индикации, че според тях е той? Да не са обвързани пряко със семейството имам предвид?

# 43
Самият баща е писал под клипа с момче, което играе с коте, че е Сашко. Всичко става все по-заплетено и мисля, че бащата праща само за зелен хайвер. Откакто разбрах новината имам заседнала буца в гърлото. Дано има щастлива развръзка.

# 44
Точно за клипа с котенцето и колите паркирани пред поляната бащата казва, че е той. После казва, че го разпознал на камери на сба.
Има ли изобщо свидетели на това как бащата е на разходка с детето с колата и са се намирали при т. нар. Профилакториум, как детето е излязло от колата, как бащата нещо си правел с телефона, как бил маневрирал с колата? Това по думи на бащата. 

Общи условия

Активация на акаунт