Да намерим- Сашко- Перник

• 77 027
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 1 290
  • London
Аз пък на тези, които непрекъснато пишат за диви зверове в гората искам да задам въпрос - как лисица, дори глиган ще нападне някакво дванайсетгодишно дете, което лежи или се движи? Чак пък такива хищници в нашите гори есенно време няма. Най-много да избягат от него панически, така че не е чудно че е оцелял. Може би е намирал оставената храна, нали имаше отворени и изядени опаковки на кроасани. Каквото и да е, надявам се да открият, ако Сашко и баща му имат недоброжелатели, защото детето ще е в опасност и в момента ако това е така.
Ти сериозно ли? Аз живея на 5м от гората. Свършва двора и гората започва. Лисиците въобще не ги е страх, вървят спокойно, дори ми стоят да ги снимам. Хайде, те може и да не нападнат, но глутница чакали , като нищо! Какво като лежи, пак нападат. Глиган напада дори само от страх, дори елените нападат ( и това си имаме). Ама като гледате само Нейшънъл Джеографик и тези животни сте ги виждали само в зоологическата, няма как да знаете.

Теории на вероятностите. Това да се случи с глутницата чакали е 1 на 1000 в ситуация. По тази логика е могъл 1 на 1 милион да го удари и гръм Сашко. Могла е да падне и руска ракета 1 на 2 милиона, могло е да падне дърво 1 на 2000. Ако, ако, ако....

# 1 291
  • София
Чакалите нападат, ако си по-нисък от тях. Т.е легнал, седнал. Теория на вероятностите е всичко, вкл.и оцеляването. За съжаление, той не може да разкаже.

# 1 292
  • Между гори и планини
Нищо не ме в нападало, защото нощем съм си у дома. Но пред колата ни се ежи веднъж един голям елен с огромни рога. Тук сипват сол като има сняг и излизат на пътя да ближат. Лисиците са сами или по двойки, те образуват семейство. Чакалите са размер на нашето куче, само че диви, агресивни, гладни и по няколко в група. Балкана ехти вечер от тях, звучат като хора играещи хоро - иху, ахо, ау... За това има и легенди тук за духовете на избити сватбари. Но са чакали.

# 1 293
Май пренасяте личните си страхове като не възможност за оцеляване.
Воят на чакалите звучи страшно, но в действителност са любопитни, но  страхливи животни.
Всъщност всяко диво животно избягва хората и напада само при защита. Поне в БГ.
А как се контролира отвлечено дете, което не можеш да заплашиш?
Нямаше ли да има следи от връзване, запушване на уста...Или похитителите са психолози и имат идея как се общува с по-различно дете.

# 1 294
Начи, да обобщим

Излиза Сашко на разходка с татко си, който понеже е страшен коцкар се запилява в онлайн свалки и така неусетно от сряда станало петък. Сашко пропуска два дни училище заигран с диво зайче, което бащата далтонист вижда в розово. Детето се шмугва в храстите и изчезва. Таткото довършва чата с най-яката мадама и звъни в полицията. Описва дрехите, но не е сигурен, дали са на Сашко или на някоя от мацките с които чати, щото обстойно им е разглеждал снимките във фецбука. Междувременно ясновидецът бай Илия притиснат от инфлацията и липсата на клиенти, съставя пъклен, но гениален план за да се саморекламира. Намира случайни мъж и жена, които пък имат взимане даване с имотната мафия и ги праща на мисия в пернишко. Двойката издебва таткото любоФчия и прибира Сашко вкъщи да го тъпче с кроасани. През това време Цанов вече е пазарен за пиар на бай Илийчо, предаването е заснето и мисията е към своя край. Облечени с камуфлажни дрехи и намазани със сажди лица, мъжът, жената и Сашко се промъкват, като амфибии между сичкия народ, камери, кучета и дронове. Сашко е преоблечен с първоначалните дрехи, натопен е в гьол и е накаран да направи 2000 лицеви опори за да се поумори поне малко. Оставят го на пистата за делтапланери, където с директен полет от Радомир кацат спасителите-герои.
Бай Илия не ще наградата, щото вече има клиенти до живот😆

Престъплението ще бъде старателно прикрито като обикновено изгубване в гората, защото България е страната на шуробаджанащината. А точно шурето на бай Илия е баЖанак с кметския наместник на пернишко село, който е много влиятелна личност😂

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 22:39 от Чи лу

# 1 295
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Точно така беше!!!!

# 1 296
Между другото Сашко днес има имен ден, нека бъде жив и здрав, и дано не преживява подобно нещо отново.

# 1 297
  • London
На мен ми е интересно какво би могло да се направи подобни дейности да се криминализират? Наистина не го намирам за нормално всеки да блещи глупости, че видял нещо, усещал нещо, ако усеща и вижда по-вероятно е и той да е с диагноза. Шизофрения най-вероятно.....отколкото нещо друго. Joy

# 1 298
  • София
Много забавно! Ай сега като всички показахме колко сме умни и оригинални, да поспорим за най-важното. А то е какво следва за Сашко и баща му оттук нататък.
Според мен за разделяне от семейството и дума не трябва да става.
Трябва помощ за бащата, но такава, която да е ефективна. Може би да се осигури финансиране на допълнителни асистенти, защото едва ли това е единственото семейство, което има нужда от помощ.

# 1 299
То хич не е забавно, направо е трагично, какви фантасмагории се въртят в нета. Като се започне от бащата изнасилвач и се стигне до полета с делтапланера.
Това което написах по-горе е точно сбирщайн от всякакви такива измишльотини.

# 1 300
Сашко е намерен, заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт