🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 195
  • 983
  •   1
Отговори
# 285
Чочо и той беше не по-малко жалък. На всяко изказване на Финци следваше разяснение за зрителите от Чочо, че нещата не са баш така, да не вземем да се вържем на Финци. Joy

Сезонът не започна ли с това, че Чочо искаше да бие Финци и да го изрита още в началото, но той избра Ангел?

# 286
Не помня.

# 287
Започна да ми писва от лиготиите на Валерия. Преди две години, по време на първия локдаун, си стояхме два месеца по къщите без да мърдаме никъде. Всички оцеляхме.
Това мрънкало за два дни орева света. Все едно кара доживотна присъда в Диарбекир. То бива, бива, ама… Тая вечер пак ще режи вени. С всеки ден олеква все повече.

# 288
На Вал двудневното наказание, го разточиха в 100 епизода 🙈

# 289
Мда, не е от желязо момата, от захар е, направо се разтопи от мъка. Лигла!
От къде са им тия блузи и суичъри, много ми харесват! Някой виждал ли е марката?

# 290
Чавдар е Debbie Downer

# 291
  • София
Изключителна тъпа постановка на продукцията 😒

# 292
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какви пък толкова трудности имаше Лиглерия за два дни? Почти трийсетгодишна жена с поведение на разлигавена, сълзлива тийнка. Но иначе големите претенции за спортист, издръжливост и тям подобни. Искрено се надявам тотално да си е провалила вече шансовете за победа, не заслужава.
Пак ще се повторя мои фаворити твърдо си остават само Веси и Яни.

# 293
Ровят дъното вече.Треторазрядна ниско бюджетна сапунка

# 294
Андрей и Иван! Долни хора сте !!!Човек никога,ама НИКОГА не трябва да си прави шеги със здравословното състояние своето или на някой друг .Вие какво очаквахте ? Никой да не вдигне ръка и да не поеме това тъпо наказание? Смешни и жалки сте ! Леко ми беше обидно и унизително да гледам тази сценка ......

# 295
Чавдар е отвратителен човек! Камелия и Иван го следват неотлъчно. Егати противняците, просто не е истина.

# 296
Добре де, Валерия не можа ли да използва тези сва дни да се наспи. Алманах да прочете.

# 297
Добре де, Валерия не можа ли да използва тези сва дни да се наспи. Алманах да прочете.
За всичко можеше да ги използва, дори да седи и блее просто, но драма куин има други задължения, да прави от мухите слонове...

Ся Финци, ако не се справи, Чаво ще избълва всички змии и гущери на земята по него.

# 298
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ръж, ръж!? Това ме изненада особено, че последните години постоянно се говори за лимеца. Чаво ще има да съска по гори и полянки.

# 299
То всеки може да си седи вкъщи с интернет, храна, книги, телевизия. Не мисля, че локдауна може да се сравнява с това.

Тя е социален човек, а там за 2 дена  се случват неща за няколко епизода напред. The fear of missing out.. проблемът на дигиталното поколение. Порева малко повече, ма не смятам, че е тотална лигла. И съм съгласна с изводите (колкото и очевидни да са), които си направи след като излезе. Много правилно, особено за възрастните хора.

Другото, което мисля е , че Ванчето е лапнала по Калин.

Общи условия

Активация на акаунт