🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 47 606
  • 983
  •   1
Отговори
# 870
Работят по лицензия хората. Мирон беше вадил тефтера с игрите в един епизод от рубриката си. т

# 871
  • Sunshine state
Победи тая вещица Камелия, ама не с колкото искаше и се очакваше. Преко сили, дето се вика. И моля ви, Камелия е всичко друго, но не и красива. Нито за бръчките й завиждаме, нито на травеститските черти и големия нос. Изтърка се това с киселото грозде. Не всички сме грозофили, все пак и имаме все още някакво усещане за естетика.

# 872
Oх,Камелия злобна, пък Ваня на изпроводяк " Надявам се, някой от достойните тук момичета да те победят преди финала" с една такава нотка на изнервеност и озлобение.
Камелия показва самочувствие,което й е в повече по мое мнение.Хубаво е да покаже повече смиреност и по-малко изтъкване.

Е защо да показва смиреност на всичките провокации на Камелия ??? Беше достоен играч и не опонира арогантно на самодеяността на Камелия,че ще я остави без взета игра. А самочувствието на една отритната ползвателка на американската мечта и една лудетина в безпътица личи в играта и отношенията с хората.
По мое мнение самочувствието на Камелия по отношение на подкрепа на съфермери, индивидуално излъчване и харизма, физически качества е неадекватно.

# 873
  • USA
"отритната ползвателка на американската мечта и една лудетина в безпътица"

Знаеш ли колко жени си мечтаят за тази отритната ползвателка на американски мечти,с американски паспорт в джоба,който да й отваря всякакви врати и американска издръжа за нея и детето  - хиляди $$$,които си харчи из България за всякакви прищевки. Военните вземат хубави пари и имат толкова бенефити,които следователно и тя има като съпруга. О,горката. Пък ти се хаби там за 800-1000 лв месечно от 8 до 17.
Лудетина в безпътица - не знам, не знам..На мен Камелия ми изглежда на човек,който знае какво иска и го постига.Злобна,ината и гонеща цели.Безпътица,ама играе в спортен отбор, има здраво и хубаво детенце, харчи едни готови пари и си гледа кефа..
Хич не бих я оплаквала нея,честно казано. Виж,Веселка е противоположната работа и ако искам някой да печели,то това е точно тя заради измъчения път,който е извървяла досега.
Аз пак казах - за нея няма правилен ход,каквото и да каже и направи,във вашите очи е все грешно.Това прави мненията необективни.
За последното коментирано, имам впредвид,че Камелия трябва да покаже смиреност и повече разум в приказките си.

# 874
В тази тема пиша много рядко и само ви чета, но сега ще напиша нещата които ми направиха впечатление.
Хубав дуел предвид резултата. Много злобни и двете участнички. Камито е силна, ама малко по-полека със самочувствието трябва да го дава. Реално, ако реди точки може по-убедително да бие. Всъщност чисто физически, тя може повече според мен, предвид спорта, но ще видим.
Ванчето е голяма злоба и тя, егати хепито. А пък думите и накрая бяха отврат. В крайна сметка Камелия я поздрави за добрата игра.
Между другото някой спомена, че агитката на Камелия е била от немай къде. Всъщност беше обратното. При Ванчето беше повече от съжаление. Те си го казаха.
Относно репликите. Иван си е Иван, нищо ново. Яни ме учуди, но реално на играта с прътите накрая подсказваха с Веси на Ваня. Даже си го върнах да чуя. Радко добре го игра защитник, ама да го беше играл така и когато беше с Иван в една агитка при безнадежните. Калин и той. Ама нещо забравиха, как си мълчаха тогава и даже участие взимаха, тъй че не ме трогват.
Много се радвам, че Ваня я няма, това мрънкане не се трае. За Камелия ми е все тая реално, но я предпочитам. Кахърното Лили ми е другото мрънкало, дано и тя да замине скоро.

# 875
  • earth
Добър дуел се получи. Като са настървени (дори озлобени) един срещу друг участниците става даже по-нтересно.

На битката, която беше за 1т винаги избързват с последния щурм. Важно е да се чистят първите 2 секции добре. Така има място за пръстта от последните две да се издърпа без да се изкарва навън.

# 876
В предни сезони дуелистите теглиха игрите  на чоп. Сега продукцията подбира битките и винаги може да даде предимство на един или друг играч по този начин. В двубоя между Влад и Евгени имаше доста силови игри и ако Генчо не беше мърда и не пазеше кръста - Влад си заминаваше.
В днешния дуел игрите бяха като за Ваня. Никакво рязане, никакво коване - неща които не видях Ваня да прави. Но грешно подреждане на точките и стана чао.
Камелия може да е много противна понякога, но ако не се лъжа е единствения човек дето не е ревал в тая ферма. Не знам защо, но на фона на всички глупости с наказанията (които често си бяха тотални извращения), женски емоционални ролокостъри и мъжки ревливи алфа битки е добре да има поне един дето да остане по-хладнокръвен. Пък даже и с риск да мине за коравосърдечен. Ако съм някъде в кофти ситуация в истински условия - по-добре да съм с човек като Камелия, отколкото с някой юху в ретроградния Меркурий, дървен философ, или соло певица на погребална агенция.
И Весито е плакала, но тя си ми е фаворит, и няма какво да кажа. Нея съм готов даже да я осиновя.

# 877
  • Sunshine state
Да, бе да. Камелия ще ти резне гръкляна докато спиш. Няма нужда чак да си я представяме като човек от обкръжението ни, мерси. Ни Ваня искам, ни Камелия. И двете са психо отвсякъде.

# 878
So Lucky, няма много подкрепа за Камелия в темата всъщност, две мацки я харесват и хвалят🙂
Аз чакам Камелия да стигне до финал и да усети народната любов. Ще се наслаждавам, тя заслужава урок. Барабар с американския си паспорт, спортна натура и издръжка след развод, ще се срещне челно със зрителския вот.
Майка й каза, че била показала на онзи континент какво може, сега да покаже и на този 🙂
Мамина сладка, какво ли е показала на онзи континент, което е забележително, пък след това е предпочела да вазира към Велико Търново 🙂

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 05:38 от dany_nik

# 879
  • earth
На мен Камето ми стана забавна. А и това колко я недолюбвате също ми е забавно. През екрана няма как да ми среже гръкляна, тъй че нямам нищо против да я погледам още малко.

Обсъждала ли е издръжката си? Тя зависи от това колко е продължил бракът. Учудвам се, че са позволили да доведе детето в България.

# 880
Предполагам, че се оплакала от някакъв вид насилие, за да може да раздели детето от бащата. Иначе е трудно, мисля.
И на мен ми е забавна, номерата, дето минават на 'онзи" континент, трудно се котират при българските мъже и в родната действителност.
Ще се лепне на някой добродушко като Ангел.

Има ищах да се доказва КамитУ, гледам с интерес.
Дайте някоя снимка от сватбата, от армията, от спортните успехи, няма ли ?

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 06:19 от dany_nik

# 881
Напълно заслужена победа на Ками и то не срещу кого да е,а срещу 4 кратен победетел в дуели и шампион на Фермата !!!
Не бива да се омаловажава това.Вероятно само 1-2 останали могат да го направят.
Не разбирам и каква е тази злоба срещу Ками.
А това досадно 40г мрънкало,добре,че напуска фермата.Продукцията  я подготвяха още от много одавна.
1 сезон едвам я изтрях,сега още половин.
Изобщо всички стари са досадни и до болка познати.Сценаристка немощ на продукцията .Което пък  е и основната причина този сезон определено да е най-слабия досега !

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 06:32 от ernfeto

# 882
"40 годишно" трябва да е нещо обидно ли? 😆 Като доживееш чудовищните 40 сигурно трябва да се гръмнеш, а? Ами... Не ѝ остава много на Камелия... 😁
Как ми прави впечатление, че неприятни хора тук, подкрепят неприятни хора вътре. Това е достатъчно. Някой назад добре каза, че тези, които си приличат, се харесват помежду си.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 08:34 от Анонимен

# 883
Не знам за Камелия и Ваня, но ако жена правеше хапливите коментари по адрес на всеки, които Чавдар непрекъснато си позволява, нямаше да му чуем края от Иван и Андрей как е доказателство за женската злоба и подобни глупости. Докато като ги прави мъж, злобата е представена като супер обективното мнение на един врял и кипял пенсионер, който има право да се изказва за живота на всеки.

Като говорим за двоен стандарт между половете, не говоря за това жените да излезем навънка по цици и да си горим сутиените, а точно за такива неща. Как всеки път като жена е злобна се втълпява, че е някаква всеобща женска черта и природа, от която не може да избягаме, а мъж със същото поведение получава проникновени синхрони и се счита за мъдрец.

# 884
Е, кой е казал, че е мъдрец? Оставили са го да се излага колкото си иска. Той обаче ще живее с мисълта, че през екрана е излял мъдростта на вековете и никой не би могъл да му обясни така, че да разбере, какъв позор всъщност е поведението му!

Общи условия

Активация на акаунт