🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 11 (13.11 - 20.11) 🐄

• 48 222
  • 983
  •   1
Отговори
# 315
  • out of space
Чочето и Лили ако може да не ми развалят предаването, че ми присяда яденето и пиенето рЕзко! Айде по едно сбогом ако е удобно?

Нина ми е най-красива от всички, но що за тъп характер?

Акси и Вал ми допадат.

Стискам палци най-вече за Веси, но и Иван ме кефи на макс (едва ли има шанс).

# 316
  • Sunshine state
Ваня обсъжда Иван, че бил изчаткал на втория ден от ратайството си, а тя изчатка още с преместването си на ратайския бряг. Нина е голяма интригантка, а Валерия си е глупава и лигла, сори. Лилия е много напрягаща, да, но е права за Нина. Веселка се държи най-адекватно от всички, а като се сетя как не я долюбвах в нейния сезон.. 🤣
Камелия буквално на баба Яга ми прилича, само една брадавица на носа й липсва и е готова. Чавдар и той даде на късо, съвсем полудЕ.
Аксения за мен беше права по повод украинската тема.

# 317
# 318
На мен много ми хареса идеята на Иван за стихосбирка на Ванчето.
Може да си я кръсти "Поезия за влюбени бавноразвиващи". Сама ще си нарисува картинките. Радо само ще ги оцвети.

# 319
  • София
Сладкото Джак Ръселче. 🤗😊

# 320
Сладкото Джак Ръселче. 🤗😊

Мъникът е много як. Жалко, че рядко влиза в кадър.
За съжаление в последно време рядко изгряват на екрана и ония двама сладури Рошко и Божко.

# 321
Чавдар наистина има дразнещ менторски тон, но във вчерашния епизод бях напълно съгласна с него, когато се подразни на песните и кикотенето по време на брането на череши. И на мен би ми дошло в повече. Те повече пяха и се лигавиха, отколкото да вършат работа.

Валерия е сладурана, но е все още с детски акъл, а възрастта й вече съвсем не е детска. Според мен, все още в живота не й се е налагало да поема някакви сериозни отговорности, и се изживява като малко момиченце, което тепърва открива, че животът не е розов. Въпреки това ми е симпатична.

Паднах от смях, когато вчера Камелия каза, че чалга обществото ще гласува за Аксения. Явно Камелия скоро не се е поглеждала в огледалото. Работата беше малко присмял се хърбел на щърбел.

Иван ми е все така злобар и неприятен тип. Прави едни физиономии, от които лъха злоба. Очите му говорят много за това какъв човек е.

Финци прекалено много се обяснява и оправдава, и скоро съвсем ще олекне в очите на останалите.

Лили ми е много неприятна с това непрекъснато мърморене. Говори с една интонация, която направо може да подлуди човек.

Фаворит от жените ми е Аксения. Отвъд крещящия й външен вид(с който несъмнено е прекалила), тя показва много добри качества, според мен. Много точна в анализите и изобщо не е глупава, както повечето смятате.

От мъжете нямам изявен фаворит. Симпатизирам на Калин, тъй като е по-обран. Яни също е симпатичен образ и ако отиде на финал, според мен, ще вземе по-голямата част от зрителския вот. Като цяло, мъжете тази година не се държат много мъжки и малко се крият и минават между капките, докато жените открито си изразяват мнението, влизат в конфликти и съответно обират негативите.

# 322
  • София
Много се надявам Веселка да спечели този сезон.
Когато Андрей се изгаври с групата и излъга за състоянието на Валерия, тя изглеждаше най-искрена в желанието си да изтърпи наказанието й. И помоли да й се даде предимство пред всички останали, които също изявиха готовност. Не знам как й се привидя на Валерия, че Аксения първа е вдигнала ръка. Веселка беше първа. Не че се съмнявам в желанието на Аксения да помогне, но толкова искрена и готова една ли не да хукне към "затвора" беше само Веселка.

Валерия може да изглежда незряла, лигава и каквато тук искате да я наречете, но мен ме трогна с прозрението си, че сърцата на нашите възрастни родители, баби и дядовци се стоплят дори и от минутката отделено за тях време. Действително, мислим си, че не можем да слезем дори и за малко от въртележката на ежедневието си и да заделим минутка, за да се обадим и да ги зарадваме с вниманието си. А истината е, че всичко е суета и че най-важно е семейството.

Нина е ужасна. Колко е "сигурна" че при два женски дуела тя и Лили щели били да мина през арената, за да се спасят от елиминационните битки, на които не могат да редят точките. Сякаш е ясно и се подразбира, че те двете само трябва да отидат на дуел и просто ще победят и Хепи Ванче, и Камелия. Да, бе, да. Simple Smile Ядосана е на Лили, защото не били направили Ваня първи дуелист, но се подразбира, че Ваня щеше да избере Лили. Сега монетата просто се обръща - ако Камелия е дуелист - Лили вероятно няма да бъде избрана и Нина пак е недоволна. И двете се страхуват от едно и също нещо, но Нина е по-гръмогласната от двете и накрая виновна за караниците им излиза Лили.

# 323
Баш си е лигла Валерия. То не бяха драми, сълзи и сополи, ожалване и напъни за възвишени мисли. Добре че я пуснаха по-рано, че не се издържаше направо. Срамота, 30-годишна жена, а се държи като 12-годишно гевезе! Номерът на продукцията беше нещо от сходен възрастов ранг.
Жените от старите съвсем го обърнаха на кокошарник, Нина върти поредна интрига, Иван и Камелия вече правят сметки за финала, Финци отново подкупва подопечни. Мъжете режат, коват, жените се събрали 4 да правят 20 компота. Поточна линия да имало за 20 буркана! Scream Нещо всички започнаха неистово да ме дразнят.
Моят победител е Дидо.
Съгласна съм за Валерия, ако човек не знае че наказанието е 2 дни  ,от нейното държание ще реши ,че е 2 седмици. От както беше ратай и драмата кой да избере,след това случката с Гечо това момиче така тръгна надолу, че сама на себе си не вярвам как преди това ми беше фаворит. Реших,че е пораснала и до тогава изглеждаше като идеалния победител ,но вече ме е яд да я гледам с нейните лиготии.
Относно бурканите, според мен ни показаха само някаква част и ще ги правят на няколко пъти. Нали всичките 210 кг трябва да ги правят на сладко и компоти или аз не съм разбрала?

# 324
  • Асеновград
Моят фаворит е Яни , ще стискам палци за него. План Б ми е Веска.
Валерия , от началото много я харесвах , помислих си взела си е поука , пораснала е ....но НЕ,  същата лигла си е.
Изобщо не ми допадна тъпотиите на Андрей , с тези постановки с Валерия .
Искам Камелия на дуел , да дърпа Нина и да си я изпрати вкъщи.
Като цяло изобщо не ми хареса епизода....пълна скука.

# 325
Лили и Нина да се хващат под ръчичка и да си отиват, че дразнят страшно!

# 326
  • Асеновград
Лили и Нина да се хващат под ръчичка и да си отиват, че дразнят страшно!

Нека да вземат и ,,Чочи,, , че и него едвам го търпя.

# 327
Епизодът ми беше скучен. Разправиите на кокошките всеки ден почнаха да напрягат и дотягат. Като цяло сезонът е ужасно скучен.

Яни за мен е олицетворение на фермера, Веселка на фермерката. Който и от двамата да спечели - ще се радвам.

# 328
Валерия да беше изтребила мухите в къщата вместо да се завива през глава и да се самосъжалява, че не е яла и пикала. Можеше да обърне целия си престой в комичен момент, да се позабавлява, да го преживее по-оптимистично. Наказанията отдавна писах, че са ненужни и унизителни, но пък и как ще подходи към тях наказаният е показателен.
Веселка е толкова жертвоготовна, все се надява да е намерила истински приятелки...дано!

Черешобера беше много хубаво преживяване, както казаха всички от 2 месеца не са напускали Фермата и за тях е голямо разнообразие. Радо чупи рекорди, Иван се гаври с Ваня, Лили пее, Чавдар блее самотен...можеха да го забравят навръщане, а ма де такъв късмет.
И пак Лом - Плевен. Къде сте вий, къде сме ний!

Хубав разбор направиха Камелия и Иван на играчите и образите които представят на зрителите. Камелия определи играта си с перрсонаж на "скучна лелка". Smiley

Колкото бях против Веселка в нейния сезон, толкова виждам израстването, мъдростта, опита и работливостта, от показаното да тук в играта съвсем заслужено ще е да развее чека на финала.

# 329
  • при късмета
Постановката на Андрей беше излишна. разбира се, че всички ще изявят желание. Веселка беше най-искрена. И Яни като им съобщиха, че на Валерия ѝ е зле. А тя самата пада все повече, тъкмо като си помисля, че няма на къде. Бива бива превземки и лигавщини, но мина всякакви граници.
Чавдар умира от завист. Ще гледаме миналогодишната реакция на нещо съвсем скоро.
Лили и Нина, един дол дренки. Нина обаче го разбира и се опитва по някакъв начин, макар и с интрига да обясни на Лили, че сами имат вина за ситуацията, а тя как грам не го разбра? Елементарно е. Да, Нина беше ратай и избяга от дуел, но поне събра кураж да е възможен първи дуелист, а Лили категорично бяга и от едното и от другото. Според мен Камелия ще я пердаши повече от Кукото. Нина поне се предполага, че има някакво предимство на алманаха, а и чисто физически е по-добре от Лили. Некоординирана е в игрите обаче и изобщо не мисли, има бързина, но пък няма сила, та и тя е цъфнала и вързала. Абе двете заедно да излязат, пак ще си тръгнат
Харесват ми такива моменти, като брането на черешите. Няма скандали, може да има някое друго другарско подръпване, но в допустимите граници и по по-приемлив начин.
Иван много се беше объркал в разсъжденията си, че хората търсели скандалите. Напротив, затова сезони 3 и 2 са най-гледаните и най-любимите на повечето, защото те почти изцяло липсваха. Само примати като миналогодишните пиянката и цигането, както и Шопски може да си мислят, че така се печели зрителски вот. Иван явно е със същото приматско мислене и не е погледнал зрителския вот за скандалджиите

Общи условия

Активация на акаунт