💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 338
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 2 145
Да и за Бамби се говореше колко е бутана, и за Поли и кой ли не бута тази продукция, ще я имам предвид ако закъсам някъде с колата , гледам е голям експерт. Че не само те бута, ами те бута да ти даде пари.
Всички интересни играчи са бутани по един или друг начин. Всички които правят я сеир я уникална игра. И за всяко свое златно яйчице, се грижи. И битките за Фофо се даваха без риск да го изгубим, и нинджа-битката само с баланс беще само за Гого. Доказателство за което са съперниците им които дори не можаха да завършат.И Алекса е супер атрактивен, и Жени е интересна и Гого и Фифо . От Валери , Мирела и Лефтеров се очакваше интересна интрига, но те не се поддадоха- и продукцията спря да ги бута. Иначе , щяхме да гледаме 5 епизода окачане на гащи, два на сутиени и един в който Лефтеров тихо изпръхтява в знак на ревност. Сори хора, но готините и нормални хора са си скучни , в смисъл много се радвам да ги има , да съществуват, да са ми на маса...но не и да ги гледам вечер след работа.За това и продукцията лансира и пази интересните , като им дава  подходящи за тях или крайно неподходящи за противника елементи, а те каквото сами си направят. Не мисля, че Фифо и Гого са по-малко пазени от Жени и Алекса.
Фейгин също мисля е пазена , поругана, разкаяна и нововлюбена , искаха да изстискат от там нещо интересно - но младите едни , такива дръвчета зелени . Играта си беше чисто за нея , предвид какъв зян е Мани на пъзели. Просто тогава продукцията никак не очакваше Фейгин да не се справи с арката

# 2 146
  • София
Ако Алекса гласува като вчера, което не ми се вярва, има голям шанс Виктория да събере 3 гласа и тогава той ще трябва да извади брадвата, за да спаси първата придворна.
Ми той се самопровъзгласи за капитан вчера, Виктория и  2 капитански са 3 гласа и капитана решава при равенство. Секирчето остава за по-тежки дни. Подозирам  че това ще е е предпоследната битка на "големия стратег", следващата в която ще участва е тази на финала за да вземе чека.
Е той и вчера имаше два гласа, ама нали ги раздели по равно за Зори и Мира. За това имам предвид, че ако случайно реши да направи по същия начин, тогава няма как Мира или Зори да имат 3 гласа, освен с помощта на Жоро.

# 2 147
Красима Продукцията я остави в играта, Елена тогава го отнесе вместо нея. И съвсем правилно по-късно Продукцията и намаза ските.

Е, те и Ванчето я наградиха с имунитет точно преди съвета, на който щеше да изгори, но това не прави играта й по-малко значима.
Да чакам тогава и Джафа да я отстрелят скоро като Красима, че тя доста повече ската. Аз Красима в никакъв случай не бих я определила като любимка на продукцията.

# 2 148
Приятно гледане!

# 2 149
  • Другата България
Идвам точно за епизода. Приятно гледане.

# 2 150
За Ваня Джаферович сте писали, сакън пу пу! Аман вече! Толкова неприятен беше в Сървайвър, леле, скъса ми нервите, мазен интригант, че и спечели! Жена му е направо честна и откровена в сравнение с него. Ако се случи, занулявам състезателната година и ще гледам ако/когато отпадне 😀
И от мен приятно гледане 😀

# 2 151
И от мен приятно гледане, дано Ви донеса късмет с пожеланието си  Simple Smile

# 2 152
  • Sofia
Ейййййй грозно впечатление ми направи Алексио, снощи на съвета няколко пъти повтори на Мира и другите Ангели, „довери ми се, гласувай за мен, дадох ти избор довери ми се”... Абе много сигурен тоз „мъжкар”, че ще се върне от битката. Чудя се дали знае срещу кого ще отиде на арената???? Може да си мисли, че ще накаже Мани....интересно какво ли знае Алексио, което ние не знаем?????
Ами как няма да е сигурен,цяла продукция има зад гърба си. Wink
И защо ли си мисля,че някак си беше убеден,че няма да гласуват за него.Та зорлем трябваше да се прави на герой.
Предполагам,че ще предпочете да играе с някоя от "ангелите" си.От другите със сигурност го е страх,според мен.

Малко съм назад с четенето,та чак сега виждам мнението на Есме.
Някак ми се стори, че Жоро изревари Радика, като предположи, че трябва да си даде всичките грошове.
Можеше да я изслуша. Не че нещо щеше да се промени, но все пак...
...
Това за грошовете Алекса пръв го предположи,не Жоро.И Ралица потвърди.

Приятно гледане и от мен!

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 21:15 от avi10

# 2 153
  • София
Стана ми малко неудобно от синхроните на Виктория. Sweat Smile

# 2 154
Ох, любовния многоъгълник е...Цецо влюбен във Виктория, Виктория в Алекса, Алекса в себе си...а дървото остана неодрусано Joy

# 2 155
  • Другата България
Женя и Фифо на един акъл. Ти да видиш, чудеса ставали! Joy

# 2 156
Абе Виктория трябва да се е разбрала да дели парите с Миле Китич.Иначе, граничи с лудост нейната обсесия 😀

# 2 157
Ето ,видя се че всички ги е страх от елиминациите вече ,никой не вярва Алекса да се самопредолжи,а иначе големите играчи всичките Rage

# 2 158
Ще се молиш за борба да щото иначе трудно да спечелиш друго.

# 2 159
Здравейте!
Казвах ли ви аз вчера, че Виктория няма да може да се изправи срещу Алекса. Той и на това се надява, падат днеска, сигурно ще пусне и хоп- Виктория или Мира срещу Алекса. Сълзи, сополи, не мога срещу Бог слип и айде- поредните емоционални приказки от Алекса как е по- добър играч жената и поредно продължаване .😂😂😂 Това е според мен сценсрият, така и се надявам, щото Гого да отпадне….. не искам.

Общи условия

Активация на акаунт