💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 130
Зорница е на лайф в Тик ток в момента.

# 2 131
Алекса постъпи достойно. Браво на това момче! Каза, че ще си пази момичетата и го направи.
За мен не е лесно да се изпратиш сам на последна елиминационна битка преди финалите. Сложете си ръка на сърце и кажете: колко от играчите мислите, че ще го направят?
Никой.

Ама момичетата го гледали в очите и били готови да се жертват за него. Както се казва, дай, Боже, всекиму! Обаче всъщност той се пожертва за тях, факт! Ами ето затова те са готови да му отвръщат със същото.
Човекът играе перфектно както на арената, така и в социалната част. Друг такъв играч няма 😊.

Цената беше и двамата да останат без грошове. Но Георги предпочете да плати, а Алекса предпочете да отиде на битка.
Всеки си играе играта, просто мъжката част от население не могат да дишат мъж, който оплете толкова жени с характера и чара си.
Колкото поза, толкова и стратегия има. При него ме дразни точно позьорството му,не стратегията(както и Джеферофич ме дразни точно арогантността и надменността на изпълнение, не самата и стратегия). За Алекса си личи че не смята жените за свой сериозен противник, въпреки че на доста битки ги е бил с малко. Но повече го е страх да се падне с мъж,защото тогава битката ще е по тежка физически за него и тогава ще си проличи че всъщност издръжливостта не му е силна страна(там според мен е извън топ 5 дори на участниците в сезона, а трима от тях са още в играта). Колкото до стратегията му: ще я опиша с един израз по Юлий Цезар - "По-добре първи в кокошарника, отколкото втори след вълци"

# 2 132
Жените защо играят тази негова игра, това е чудно.
Защото ангелите споделят един общ мозък.
Предполагам визираш неговия😁

# 2 133
Прочетох тук, че Зорито дава 3ма топ фаворити Гого, Филип и Георги (баш моите!). Ако е вярно, тълкувам го като спойлер, т.е. без Зорито да се е усетила, тя така ни казва, че в петък Гого ще отстрани Алекса. Уха! Точно както си го пожелавам. Simple Smile

# 2 134
  • София
Ако Алекса гласува като вчера, което не ми се вярва, има голям шанс Виктория да събере 3 гласа и тогава той ще трябва да извади брадвата, за да спаси първата придворна.

# 2 135
Въпрос към дамите: Ако някой ви гледа така сладко няма ли да се разтопите? 🤣

Не съм сигурна дали искам да ми отговаряте 🤣

ми... не. ще си пусна "кукавица", ама еднократно, че не съм фен Simple Smile

# 2 136
Само Ваня Джаферович липсва 🧍🏼♂
А, не се знае😵💫 Той ще ни е изненадата🤣Лесно и скоро няма да се отървем от Семейството.
За интервюто на Джаба за Ева: публикувано е в броя за ноември/ четох го във фризьорския салон в началото на месеца😀/, но е вземано много по- рано, когато се предполагаше че към момента на публикуване, Женя ще е извървяла голяма част от пътя към финала и ще е масова любимка заради каузата си, стратегиите и светлия личностен пример.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 20:46 от ellis

# 2 137
  • София
Ако Алекса гласува като вчера, което не ми се вярва, има голям шанс Виктория да събере 3 гласа и тогава той ще трябва да извади брадвата, за да спаси първата придворна.
Ми той се самопровъзгласи за капитан вчера, Виктория и  2 капитански са 3 гласа и капитана решава при равенство. Секирчето остава за по-тежки дни. Подозирам  че това ще е е предпоследната битка на "големия стратег", следващата в която ще участва е тази на финала за да вземе чека.

# 2 138
Алекса не е нищо специално. Побеждаван е много пъти и не е най-добър в нито един компонент. Не виждам как той заслужава да спечели или с какво е над Жоро например...
Най-малкото показа повече социална игра и се раздава повече от Георги в игрите. А Георги псвен на плуване, в какво друго е по-добър от него? Може би в яденето?
На халките примерно,по-голяма издръжливост,а в другите компоненти не изостава чак толкова много. Една идея по-комплексен е от Алекса е.

# 2 139
Лекса е много хитър
при евентуална загуба днес , ще си избере Мирка да играе утре срещу нея. Лисица нагла и хитра е той.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 22:25 от pinko

# 2 140
Освен безлична като игра, изключвам въртящия се цилиндър, Мира ще се окаже и доста злопаметна. Въх, чула още в началото, че Пух и Жорката я определят като слабо звено и докрай бой до дупка. Какво значение има дали се нуждае от парите или  не. Аз искам да гледам хъс за игра и желание за победа, а не патерица на този или онзи. Да спечели наградата и да я дари на нуждаещи се, след като не играе за парите.
От трите сезона, които съм гледала само две жени са ми харесали на 100% - Ваня и Бамби. И двете  с хъс за победа, без побутване от продукцията, без интрижки и женски истерии и без да се лепят до някой мъж, който да ги бута напред.

# 2 141
От трите сезона, които съм гледала само две жени са ми харесали на 100% - Ваня и Бамби. И двете  с хъс за победа, без побутване от продукцията, без интрижки и женски истерии и без да се лепят до някой мъж, който да ги бута напред.
Красима Продукцията я остави в играта, Елена тогава го отнесе вместо нея. И съвсем правилно по-късно Продукцията и намаза ските.

# 2 142
  • софия
Бен, да не забравиш да ни пожелаеш приятно гледане. На кадем си ни. Иначе ще те държа лично отговорен, ако се скапят нещата.😁

# 2 143
От трите сезона, които съм гледала само две жени са ми харесали на 100% - Ваня и Бамби. И двете  с хъс за победа, без побутване от продукцията, без интрижки и женски истерии и без да се лепят до някой мъж, който да ги бута напред.
Красима Продукцията я остави в играта, Елена тогава го отнесе вместо нея. И съвсем правилно по-късно Продукцията и намаза ските.
Е това беше най-нелепото нещо, което съм виждала в историята на риалититата.
Номинираният участник се контузва преди елиминационната битка и понеже лекарите казват, че не може да играе, вместо да го отстраниш... пращаш друг да отпада!
Правилното за мен щеше да е да се прати секундант, който ако изгуби, това да означава отпадане на Красима, нооо Тупареви простотии.
Абе и в предният сезон имаше много глупости, но този са повече на брой. Четири капитански елиминационни само за да разчистват път на някакви льольовци...

# 2 144
  • София
За сървайвър Николай Мартинов (победителят от сезон 3) сподели, че продукцията е бутнала Ваня да спечели. Нещо, което виждаме и сега, но с жена му. За футболист играе в Локо София/Берое.
Именно Николай Мартинов е единственият официално подкрепен от продукцията победител в "Сървайвър" чрез включването на sms гласуване. Той участва в сезон заедно с Жени, когато тя беше на 18 години, както тя, така и много от съплеменниците му от същия сезон изказаха недоволство, че в социална игра е победил човек, който я е загубил на втората седмица. Николай публикува и пост във  Facebook след победата на Ваня през 2014 г., за да поясни как той смята, че победителите в "Сървайвър" не трябва да стигат до финал със стратегии и "мишкуване" (Николай е много подходящ за "Игри на волята", жалко, че се е ограничил до работа зад кадър). Колкото до Ваня, той имаше голям успех и в "Big Brother: All Stars", беше на второ място, и единствената причина да не спечели, е че конкуренция му беше певицата Деси Слава, която се реваншираше за загубата си през 2007 г. Ваня беше харесван и от съквартирантите вътре и от зрителите навън. Николай също участва във "VIP Brother" през 2012 г., беше шестият изгонен.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 01:23 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт