💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 727
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 690
Тя самата вече малко започва да се оплита, но няма нищо.. Нали ни е амазонката на сезона.

мда, ама е изяла амазонката по-скоро.

Нека да  е черна и зла Джаферович. Но шапка свалям, че реално се е готвила за предаването и се вижда колко много иска да спечели. Няма лоша реклама и тя печели последователи още повече, че е най-голямата инфлуенсърка сред тях. Но се е потрудила и личи, че е дошла точно да играе играта. Не да се прави на чиста неопетнена душица.

готвила се е на пъзели, това е. иначе във физическата част не блести с нищо, освен с тегло. а интригантството ѝ идва отвътре.

# 691
Довечера изобщо не ми се гледа, като се предполага кой ще победи...

# 692
  • София
Така е, но Гого и Фифо не четат така играта. Единствено Алекса от мъжагите я играе както трябва, затова е и логично той да я спечели.

Иска да кажеш продукцията? Или може би Елица и наследствената коалиция? Или Виктория, която му реди всички схеми и му казва какво да прави?

# 693
Днес не се разхождайте из ИГ, ако не искате спойлери!

# 694
Интересно кой ще е драматичния финал преди финала този сезон.

През Първи сезон беше Стефания срещу Веско, като Стефания почти го победи.
През Втори сезон беше Тодор срещу Чудомир в чудовищно тежка физическа игра.
През Трети сезон беше Андрей срещу Морунов, в игра, от която имаше много какво да се желае предвид качествата и на двамата играчи.

През Четвърти ?
вариант А - Фифо - Гого
вариант Б - Гого - Алекса
вариант В - Гого - Генчо
вариант Г - Гого - Георги

Не знам на кой да заложа все още. Но вариант А ще е наслада за очите.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 13:36 от Bengun

# 695
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
При мен учудващото е,че вече претръпнах.За първи път за четири сезона.Доглеждам по инерция и вече ми е все тая какво ще се случва.
Приятни изненади точно от тези отдавна не очаквам.
Така че,да се приключва вече с тази боза и това е.
Ами аз просто не искам да претръпвам. Не искам да свиквам с тъпото, гадното, нечестното! Не искам да гледам връзкарство и по телевизията! Ядосва ме как продължават да ни подценяват, въпреки че би трябвало отдавна да са наясно с нагласите и мнението ни. Схемата е една и съща, без промяна вече четири години, което за мен е абсолютна творческа немощ и безсилие.
И докъде ни докараха - шизофренно ми е за довечера. От една страна Жени няма как да бие Генчо на това трасе, специално на мрежата и гумите. Обаче на змейките и пъзела ще е по-бърза и по-добра, особено ако пъзелът е по-засукан.
От друга не вярвам продукцията да пусне играта да се развива от само себе си, особено като става дума за един от двамата специални. И хем се надявам и ще се надявам до последно, хем ми е едно такова гадно и обречено.

# 696
Така е, но Гого и Фифо не четат така играта. Единствено Алекса от мъжагите я играе както трябва, затова е и логично той да я спечели.

Иска да кажеш продукцията? Или може би Елица и наследствената коалиция? Или Виктория, която му реди всички схеми и му казва какво да прави?
Всички тези неща ги имам предвид. Но също така и настройката му за игра не е героично-романтична като на другите. Просто отбелязвам нещата както ги виждам, никого не възхвалявам. На мен Алекса ми е доста противен, а и смятам, че трябва да има равен старт между всички играчи, но не мога да не отбележа колко добре си прави сметката, как се държи със съюзниците си, с враговете си.

# 697
Вики и Радо от фермата.
А Мирела и Димитър Калайджиев от Фермата - в клип, рекламиращ агенцията му.

# 698
  • София
Раличка 😁😊

# 699
WARRIOR NUN SEASON 2
Скрит текст:

Ралица гледа ИВ
Скрит текст:

Я камилата, я камиларя
Скрит текст:

# 700
И аз, както повечето тук, подкрепям Генчо за днешната капитанска битка. Той и Жорката ми станаха много по-симпатични, откакто са аутсайдери в племето.
Но трябва да се отчете, че именно присъствието на Жени направи предаването и племето на жълтите още по-интересно. В момента там има две опозиции, силни по различен начин, интригата е голяма. Супер гъвкава е, успя да провлече отново Рали, а после и Мани, а мъжете можеха да я номинират много пъти, ако мислеха по-стратегически - но досега тя винаги е няколко хода пред тях. Освен това беше много силна в игрите в повечето случаи, на няколко пъти спаси племето си от загуба - помня как като дете чистосърдечно Ралица (съплеменничката) й се възхищаваше "Браво Жениииии". Мисля че до някаква степен това е причината Ралица да продължава да играе с нея - усеща че е в силна коалиция и че Жени ще измисли нещата. Много хора казват, че Ралица е глупава, но това не е съвсем така - тя усеща, че в момента е важен партньор в играта за Жени и заради това ще я пази. Докато при мъжете щеше да й е далеч по-несигурно.
На Фифо и Гого не им отива много стратегическата игра, той Фифо даже сам си каза, че било време и той да играел "мръсно", използва точно тази дума за стратегическа игра. Ами все още нищо не е направил по въпроса Grinning
Дано Гената бие все пак и има раздвижване при червените - стига толкова еднообразна доминация. Много ми се иска да успеят двамата с Жоро да номинират Виктория и да отпадне.
Имам и една много готина фантазия - трите ейнджълс да се обърнат срещу Алекса и той да отпадне в номинационна битка срещу Фифо/Гого (направо като от филм на Тарантино ще е Grinning ) Но разбира се, няма да се случи, познавайки профилите им..
Може би ако една от трите бе Мани...

# 701
  • София
В Червеното племе всички ейнджъли гледат в очите Вожда и не дават прашинка да падне от косата му, как ще го номинират Laughing, това е изключено Laughing Кой ще доставя шоколад, ще носи тежки куфари, ще ги успокоява и ще им дава кураж, м? Ами това само Алекса го може, то други "мужове" в племето няма Laughing

# 702
  • София
От известно време си пускам първи сезон,ами кеф ми правят там,особено зелените - смях,сълзи,сополи, голям цирк, но поне ни показват тези забавни моменти,не само шушу-мушу и дуднене.
Харесва ми и че капитанските битки са пред цялото племе,а номинациите - веднага след играта, няма измислени съвети и време за стратегии, принуждават да ги взимат решения на момента,още под влиянието на адреналина и емоциите от битката. Струва ми се най-малко режисираният сезон или,поне,не толкова очевидно направляван от продукцията.
И аз го гледам в момента, не съм го гледала преди. Че за Добрин и Юлиян се носят легенди... Та и на мен ми направи впечатление колко по-весел и позитивен е 1-ви сезон. Само не разбрах защо зелените като отидоха в рибарската къща нямаше легло, завивки и възглавница за Добрин. Та той, горкият, не можа да спи. Много тъпо и гадно се получи ....
П.С. Това с 40 килограмовия куфар на Вики беше култово -  Алекса каза нещо от рода: "трябва да направят битка с мъкнене на твоя куфар по трасето.."

# 703
Дано Гената бие все пак и има раздвижване при червените - стига толкова еднообразна доминация. Много ми се иска да успеят двамата с Жоро да номинират Виктория и да отпадне.
Струва ми се, че никой друг след Илиян няма да посмее да номинира вече Виктория в този формат.

# 704
Днес очаквам дуелът да приключи с думите на Ралица: "Генчо, за тебе беше чест да послужиш на госпожата. "

Общи условия

Активация на акаунт