💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 740
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 630
Не мисля, че може да се купува имунитет на друг играч, поне досега не се е случвало, поправете ме, ако греша. Може да се купуват гласове, с които евентуално да се спаси някой, но пак няма сигурност, т.е. Жени искаше Филип да си похарчи парите нахалост.

# 631
  • София
На мен снощи епизода ми беше малко скучен.

За Джаферович какво ли да кажа, толкова манипулативен човек, стигаща до арогантност в желанието да наложи себе си и собственото си мнение. Не съм гледала никакви предишни нейни изяви, даже не знаех коя е /освен фамилията, която съм чувала покрай съпруга й/ и отначало я харесвах. Още считам, че е умна и способна жена, но ужасно ненавиждам такива високомерни хора, които смятат, че са богопомазани и нещо повече от другите. Това ме отблъсква.

За довечера наистина се чудя.
Мисля си, че Джаферович ще победи и ще вземе грошовете на Генчо. Тогава ще настанат лоши времена за жълтите момчета, най-вече за Гого. Не си мълчи и активно я дразни, определено ще стреля по него преди Филип.
Ако пък Генчо спечели и отстрани Джаферович, в червеното племе може да има известни размествания и да стане по-интересно.
Искрено се смях на неволите на Червения вожд - силно го е закъсал със Зори, така се ожали човека, Laughing

# 632
Генчо не е глупав, ама никак даже. Очаквам да може да реди пъзели, но бавно от липса на опит, тоест само му трабва да стигне значително по-бързо там, което е напълно възможно.

# 633
  • earth
Джафа е успяла да докара външния си вид изключително добре да съответства на характра и.

# 634

Алекса: Зори, съжалявам, но тази вечер ще спя с Мира, защото я е страх от тъмното.
Зори: Моля? И мен ме е страх, аз какво да правя.
Алекса: Ами не мога да се разчекна и да спя и в двете стаи едновременно.
Зори: Ама как така? Нали ми обеща да спиш само с мен?
Алекса: Обещах ти само Нутела.

Вики: Аз предлагам да направим график кой ден коя да спи с Алекса.
Мира: Не искам.
Зори: И мен не ме устройва.
Вики: Е, тогава как да си го поделим?
Алекса: Да съберем две легла и да спим четиримата заедно.
Зори: Става, ама едната като ти е отляво, другата - отдясно, третата - къде ще е?
Алекса: Върху мен.
Зори: Тогава аз съм върху теб.
Мира: Няма да стане, аз ще съм върху него.
Алекса: Дами, няма как всички да сте върху мен. Ще ме смачкате.
Зори: Има как, измислих го. Една ляга върху главата ти, друга - върху корема и третата - върху краката ти.
Мира: Аз съм върху краката.
Вики: Не, аз съм.
Алекса: Край, отказвам се, отивам да спя с Генчо.

# 635
За да избегнем от темата с "Ж"- така пишеше навремето на тоалетните за жени- някой видя ли снощи Мани да носи? Стоеше като дамска чанта до ръката на тарторката. Зори поне нещо се пънеше.
На мен ми направи впечатление колко бързо се стопиха мускулите на Мани. Бързо правени и с домашен фитнес. Тя е страшно добра на халки, но е и много лека и има правилна техника. Така, че не се учудвам, ако реално не може да помага за носенето, дори и да иска.

# 636
Скрит текст:
На мен ми е мъчно, че Безстрашните не се усещат как от 6-тима взимащи двама сега са 3:2. Ако Жени отпадне, то изравняват. Нямат шанс срещу силната коалиция на Алекса просто. И не смятам, че без Жени имат какъвто и да е шанс. Алекса е силен и стратегически. Освен, ако не се обидинят около Гената, но и там ще е до време.

Знам колко ненавиждате Жени, но тя е изпуснат шанс. Силна стратегически и не толкова физически. Абсурд да победи Фифо на по-късен етап. Но Алекса да победи Фифо... тъй, че пропилян шанс. Фифо не играе правилно, Жени щеше да го пази и да праща Гого, който в един момент щеше да отпадне, защото има слаби страни, въпреки че е силен играч. Но вместо това Фифо реши да се застъпва за Гого, който е част от коалицията на Алекса при Сините. От там несигурността на Жени.

Ако Фифо искаше да "реже главата на змията" поне да го беше направил. Според мен просто няма представа какво прави и се връща към единичната игра и това е.

Жени е права, че трябваше да купи имунитет на Лефтеров чисто стратегически. 100 гроша за човек, който ти пази гърбът и е още един глас на следващ съвет на този етап от играта си заслужава много.
Така е, но Гого и Фифо не четат така играта. Единствено Алекса от мъжагите я играе както трябва, затова е и логично той да я спечели.

# 637
Скрит текст:
На мен ми е мъчно, че Безстрашните не се усещат как от 6-тима взимащи двама сега са 3:2. Ако Жени отпадне, то изравняват. Нямат шанс срещу силната коалиция на Алекса просто. И не смятам, че без Жени имат какъвто и да е шанс. Алекса е силен и стратегически. Освен, ако не се обидинят около Гената, но и там ще е до време.

Знам колко ненавиждате Жени, но тя е изпуснат шанс. Силна стратегически и не толкова физически. Абсурд да победи Фифо на по-късен етап. Но Алекса да победи Фифо... тъй, че пропилян шанс. Фифо не играе правилно, Жени щеше да го пази и да праща Гого, който в един момент щеше да отпадне, защото има слаби страни, въпреки че е силен играч. Но вместо това Фифо реши да се застъпва за Гого, който е част от коалицията на Алекса при Сините. От там несигурността на Жени.

Ако Фифо искаше да "реже главата на змията" поне да го беше направил. Според мен просто няма представа какво прави и се връща към единичната игра и това е.

Жени е права, че трябваше да купи имунитет на Лефтеров чисто стратегически. 100 гроша за човек, който ти пази гърбът и е още един глас на следващ съвет на този етап от играта си заслужава много.
Така е, но Гого и Фифо не четат така играта. Единствено Алекса от мъжагите я играе както трябва, затова е и логично той да я спечели.
Не ми е особено приятно да го напиша, но това е истина, поне към този момент. Фифо също има някакви проблясъци, но си остават само проблясъци.

# 638
Как да си изхарчи Фифо грошовете за Лефтеров, като последния цял сезон се лашка между двете коалиции, даже аз мисля, че играеше повече с Жени. Не го смятам за сигурен глас. Той спа цял сезон, и като отпадна тогава избухна - отсечете главата на ламята. Еми.. това можеше да стане много по-рано.

# 639
За да избегнем от темата с "Ж"- така пишеше навремето на тоалетните за жени- някой видя ли снощи Мани да носи? Стоеше като дамска чанта до ръката на тарторката. Зори поне нещо се пънеше.
Ще се пъне, ами, по- добре да киха на резиденцията, докато скубе косми и валят суджуци, отколкото да киха на стопанството, от алергия към боба, лещата и "тея червени дрехи". Grinning

# 640
Скрит текст:

Не ми е особено приятно да го напиша, но това е истина, поне към този момент. Фифо също има някакви проблясъци, но си остават само проблясъци.
Ами така си е. Момчетата творят безумие след безумие в социалната игра. Да си се бият на арената щом затова са дошли в крайна сметка. Всички да са щастливи.
Без да иска всъщност Гого е най-добре позициониран. Ако отпадне ще е след намеса на продуцентите.

# 641
"Божията" разкована дъска на продукцията прецака жълтите. Simple Smile

За червените бях, ама може ли подобна абсолютна аматьорщина и некадърност. Реди се нещо с плъзгане. Ами заковете една равна плоскост за основа. Рамката върху която са ковани дъските и тя надена. Немотийка, кво да искаш повече.

Всъщност дъската е "застъпена" във вътрешния край от куба. Няма как да "стърчи" и да пречи, освен ако не са назъбени краищата и на куба и на дъската, за да се закеркенечват взаимно.

Генчо не ми е любимец, ама ще му стискам палци да елиминира това социално зло Джаферова.

# 642
  • софия
Много искам Генчо да продължи, а Джаф да е довиждане. До къде стигнах, ако Илиян беше срещу нея сигурно и него щях да искам да остане. Гената ми изпадна в минусите още, когато му видях татуировката с лика на Левски. И колкото и шансове да му давах, аха да се качи нагоре и изскочи леля Гена и развали всичко. Но пак съм за него. Аз с почти всички герои съм в шизофренични отношения. Много ме ядосват някой път, после ме радват и така цял сезон. Всички освен фелдфебела.  Нито я знаех преди формата, нито я бях чувала. Само мъжът и ми беше познат, като име и физиономия.
  Единствената утеха ще ми е, ако остане тя, Фифката и Гогича да и джагъртат по нервите с тъпо, ръждясало ножче, докато могат. Истински се забавлявам как пали веднага. Уж умен човек, мислещ,  а толкова лесно я вадят от чепиците.
 Mandalorian,  кафето го сервирах по тъмни доби, ама нали си другарче, а и виждам, че тези дни имаш силна нужда. За теб спешъл едишън,  черно, силно и венозно.😃
  Дяволче, ако имаш време и решиш да вадиш пак гифове.  Има един жесток от снощи. Когато Джафа и Фифо спорят на басейна. Рали я дадоха как клати глава злорадо, много смешна физиономия.
  Извадиш ли го, обещавам да го метна за аватар, когато Джафа падне и поне 24 часа да седи и да се хили злорадо. Ей тъй, за кеф на 99% от бандата.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 10:43 от СлаБе

# 643
  • Мюнхен
Аз нещо не мога да разбера себе си.😁 Моят фаворит Гого и неговия подгласник Фифо са при жълти, а аз всеки път стискам палци на червени да спечелят и искрено им се радвам.😃 Тази Джаф чисто ме е побъркала. Да си тръгва вече ,че съвсем ще изкудкудякам.😁😁😁

Все едно аз съм го писала. Освен това не мога да понасям Алекса и Вики, но въпреки това все стискам палци за червените.

# 644
От известно време си пускам първи сезон,ами кеф ми правят там,особено зелените - смях,сълзи,сополи, голям цирк, но поне ни показват тези забавни моменти,не само шушу-мушу и дуднене.

Харесва ми и че капитанските битки са пред цялото племе,а номинациите - веднага след играта, няма измислени съвети и време за стратегии, принуждават да ги взимат решения на момента,още под влиянието на адреналина и емоциите от битката.
Струва ми се най-малко режисираният сезон или,поне,не толкова очевидно направляван от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт