💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 284
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 470
  • софия
Изслушах най-накрая Генчо при Чакалчето и ще коментирам.
 Гената за мен продължава да се бори яко с леля Гена кой ще надделее. Много умело извърта нещата. Продължава да омаломажава  някои участници и заедно с това, докато обяснява колко е скромен и честен лееекинко да се побутва в светлините на прожектора.  Признавам му, че много добре борави с думите и би бил съвършен политик.
 Няколко неща, които ми направиха впечатление ще дам за пример. С уговорката, че става въпрос за участници, които не са ми особени любимци.
 Зори: да,  не си мери думите, да дразни, но когато стана конфликта извън играта пак той е най-кроткия и жертвата. Защото видиш ли Зори го изложила пред уважаемата публика. А той бил в състояние на афект и за това изсипал всички грозни думи върху нея. Ми, ако не беше я обиждал така, когато знае, че не са пред публика нямаше да има последващи действия. Да приеме, че и тя е била в състояние на афект.
 Половината подкаст само Алекса им беше в устите. Не бил силен играч, но бил хитър и артист.  Не е ок това. Обаче същите прийоми ползва Джаферович, но виж тя пък била най-силната жена и заслужавала финал. Силно възмутен обяснява как Алекса се заключвал с момичетата по стаите след снимачния ден да ги тормози.  Чакалов: аз не знам такова нещо. Генчо: абе, мисля, че нещо такова чух. Но това смънкано и сдъвкано. Със силен глас: Алекса се бил отказал от битката с Аспарух. Мънкане: е, те и от продукцията не дадоха защото ще навреди на имиджа им.
 Той бил доминирал през цялото време в племето на червените,  бил капитанът им от началото до края. Пич,, в коя игра си играл, не знам. Но след трета седмица ти жестоко се обиди, че не ти играят по свирката и през цялото останало време пръста не си мръдна да обърнеш нещата. Съживяваше се само за елиминационните битки и после пак дълбок, зимен сън. При леко пробуждане само измрънкваше, кога ще се преобърнат нещата и ще изгрее слънце и на твоята улица.
 И след, като го насолих искам да му пожелая здраве и да сбъдва мечти и да му благодаря, че направи сезонът толкова цветен. Успех, Гена!

П.П.
Lafusko, заедно сме писали, хахах. Като отбор по синхронно плуване сме 🤣

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 18:30 от СлаБе

# 1 471
Ами може и да ви ядосам, но за мен Гената говори това, което знае, че се харесва в момента. Първичните му реакции в играта показваха съвсем друго. Не говоря за монтажи и т.н, просто за неподправени жестове, първичност, ама все тая. Той видя накъде духа вятъра/зрителите/ и наду платната натам. Аз , за себе си потвърдих това, което казах още преди незнамколкоси теми-Генчо не можа да преживее, че го победи жена, и то такава, която не харесва. Никога няма да "прости" на Елица, че го надигра. Не ми беше любимец, но ми харесваше Гената като играч чисто физически, напънах се и иначе да го харесам, ама тамън...аха да стане и леля Гена се появи
Също според мен, има мнение само за симпатичните му хора, никаква обективност няма в него.
Интересно ми е само как видя заключената Мани в стаята с Алекса или прави преразказ с елементи на разсъждение и същата тази Мани, пък и тормозения Касим се снимат заедно с него. Ааа да, забравих, Алекса се "мазни" /нали така каза Гената/ на играчите.

Иначе добър каст, ама и на Чакалов му липсва обективност. Да се учи от батковците Grinning
Това разбира се е мое виждане.

Едит: Докато напиша и Слабе, страхотно го е формулирала

# 1 472
  • София
Днес се заслушах в разговора на Генчо и Чакалов. Издържах ок.3 минути. Чакалов, ако искаш да си учител в София трябва много да порабитиш над изказа, речника и произношението си. Както и за поведението. Речта ти е изпъстрена с паразитни фрази, а седенето и чекненето "по турски" ме разсейват и не допринасят за естетическато възприятие. Генчо е висок топка за този регион. Успех!

Аз от известно време се сдържам да отправя критика, защото му се вижда голямото желание, но и аз ще се присъединя - Чакалче, спри да се чекнеш с тия къси гащи и пробвай да се застоиш на едно място, само се мяташ напред назад по тоя диван и ме разсейваш. С най-добри чувства го казвам, защото беше споделил, че приемаш градивна критика. Аз изгледах целия подкаст, хареса ми, Генчо сподели интересни неща и е доста самокритичен.

# 1 473
  • София
Аз Гого не го виждам в обединеното племе, за сължаление. Мечтания им двубой с Фифо ще си остане мечта само за тях.
Добре, че нито един от двамата не си мечтае да се изправи срещу другия, дори усилено избягват подобни сценарии. Laughing Филип казва: разбира се, че искам, не, че не искам, просто не е сега моментът. Trollface

В анкетата гласувах Безстрашни, че ще спечелят.
Георги ще си закупи седмичен имунитет.
Мира и Гого като най-застрашени.
Това са и моите отговори.

# 1 474
Очаквам, тази вечер, Слипът да поеме отново капитанството. Отпочина си. Опра си гащите. Готов е. И ще е върхът на наглостта.

# 1 475
  • софия
Момчетата са заявили желание да се срещнат на арената в обединеното племе и да мечта им е, съгласна съм с mushama. Много пъти са го заявявали.  Логично е, да избягват по всякакъв начин сблъсък на арената преди да се обединят племената. Защото това означава отпадане на един от двамата. А те са достатъчно доблестни да си признаят, че са силни противници и чакат всеки заслужено да е финалист.  Тогава вече ще се стигне и до" и нека по-добрият спечели"
  Силно си пожелавам мечтата да им се сбъдне.  Тази седмица май само за това стискам палци. Ако не успеят, така е било писано.

# 1 476
2ч.10 мин. има и за отношението към Георги  - - >от първо лице разказва Генчо.
Още едно потвърждение, ама Жоро макар и още с/овнясан от вируса, паднал духом заради Фейгин, си е позволил да му отвърне и е последвало сръбската чалга "Лупай топките по масата".
Виктория му ги е опрала, брат за брата.

# 1 477
Мани преди я мразих, защото беше в една стая с Гого 🤣, сега я мразя, защото се е заключвала в една стая с Алекса 🤣. Въобще все за нещо я мразя 🤣, хич не й върви с мен🤣. Шегувам се, разбира се, никой не мразя 😚. Имам много любов да дам 🤣

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 18:55 от Aaliyah13

# 1 478
  • София
Страхотен Чакалкаст с Генчо. Коментираха се неща, които много други избягват:
- защо се говореше за смърт при капитанската на Фифо+Лефтеров срещу Алекса+Викла, а изведнъж се изметнаха, че било гладна смърт
Sob

# 1 479
Интересно, Генчо кога е бил в едно племе едновременно с Мануела, Александра и Алекса, че да разказва от първо лице какво е ставало? Thinking

# 1 480
  • София
Генчо така интелигентно нахрани Алекса, не е истина просто. Страшен сладкодумец. Разката го направо. -)))
В момента го гледам.

# 1 481
Дори да приемем, че Генчо не е бил истински и само е играл роля на мъжкар, трябва да се приазнае, че през цялото време не излезе от образ. Беше последователен в представянето си и излезе с позитиви.

От друга страна неподправената злоба и агресия на Виктория ми идва в повече. Да не говорим за селския хитрец Алекса. И двамата представят простотия в най-чист вид.

# 1 482
Генчо не харесвал хора със сини очи (каквито има Куков) - били опасни и лоши хора 🤣.
Гена, по принцип си прав, но къде да идем? 🤣 Ако искате изолирайте ни всички синеоки хора на някой самотен остров, да не ви тровим атмосферата 🤣🤣🤣. И ние сме хора, и ние душа носим 🤣 Пък и сме красиви 🤣, това не е ли достатъчно? 🤣🤣🤣

# 1 483
Гената е един от любимците ми от самото начало (както и Георги). Знаех какво ще се случи снощи, т.е. бях подготвена, и въпреки това още ми е криво. Исках само да кажа: Браво, Гена! Голям мъж с голямо сърце, с изключително висок праг на търпимост, много интелигентен, господар на думите. Игра много достойно в една недостойна "игра".

П.П. Контузеният план А проправя път на план Б.

# 1 484
  • София
Генчо каза, какво е чул, най-вероятно от Жорко/споделено от Фейгин. Каза, че е видял с очите си обаче психическия тормоз над Жоро, особено когато се появят камери и в онзи епизод с топките на масата и той се е намесил, но не са го излъчили. И как Жоро на битката с Мишето е бил много болен, едва си е стоял на краката, но това разбира се Слипа не го вълнува. Иначе за Виктория се изказа добре.

Общи условия

Активация на акаунт