💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 271
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 530
Предлагам да се върнем към добрите традиции - Гого и Фифо на корицата! До края на цирка!
А може ли едно Жоре да се промъкне между тях? 👀😁
+10000

# 1 531
Не знам какво демонстрира Мирослава, но е уау за 35г.си възраст, но както се казва, потна вода не е пила. Това, че не е излезнало нищо за нея, не значи, че ако човек се разрови в интернет няма да излезе нещо И излиза.Скан-дал-но.
Профирова ѝ е моминскта фамилия.
Аз не бих се възхищавала нито на нея, нито на семейството ѝ, но това няма общо с Ив.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 20:58 от Bimbiflo

# 1 532
Но пък Мирослава е много нежна и красива.

# 1 533
А има ли начин да видя на сайта на Нова тв и по-старите епизоди на игрите? Отварят ми се на страницата от 29.10. насам, а старите не ги виждам...

# 1 534
Преди кастингите, за следващия сезон, ще си сменя фамилията на "Джаферович". Гражданството си и него ще променя. И ще ме гледате на финал 🤸🏻‍♂️
Недей, че ще зструдниш продукцията на кастингите. Хич не знам дали отново ще намерят няколко толкова глупави съотборнички, че да си направите коалиция.
Все пак ако не бяха тия кухи хралупи около Джаферович, социалната игра хич нямаше да ѝ се получи.

# 1 535
  • София

Скрит текст:

# 1 536
Не знам какво демонстрира Мирослава, но е уау за 35г.си възраст, но както се казва, потна вода не е пила. Това, че не е излезнало нищо за нея, не значи, че ако човек се разрови в интернет няма да излезе нещо И излиза.Ще го напиша възможно най-тактично-->скан-дал-но.
Профирова ѝ е моминскта фамилия.
Аз не бих се възхищавала нито на нея, нито на семейството ѝ, но това няма общо с Ив.
За ДФ Земеделие ли става дума?
Участвала е в Шменти-капели, не, че съм го гледала.

# 1 537
  • SF
Алекса на корица и повечето ще избягаме от тука Joy Joy

Ми... Кой от мъжете предпочиташ?

# 1 538
  • София
Филип все себе си вижда в другите, в "Непобедимите" коалицията не е женска, а е на Алекса, дори още преди той да влезе в племето.

# 1 539
То къде да ги ползва Гената? За него нямаше оферта 100 гроша и имунитет като Мани, за да отпратят Лефтеров.
Погледнете коментарите във фейсбук.
Казах ви, че рейтингът на предаването ще отиде по дяволите. Simple Smile

Не се заблуждавайте.Всяка година има такива истории и въпреки тях( или заради тях) рейтинга расте.

# 1 540
Филип все себе си вижда в другите, в "Непобедимите" коалицията не е женска, а е на Алекса, дори още преди той да влезе в племето.

Алекса само на думи и визия е мъж. Иначе си е по - жена от жените, страхлив, интригант и използвач.

# 1 541
Фифо  в разговора с  Мани за общата капитанска  с Генчо- ами, страхотен е. Точно, ясно и искрено. Иска да спечели и не дава лесна победа, прям е и честен. Той не се промени от самото начало.

# 1 542
Тия квачки как се самонавиват, не е истина просто!

# 1 543
  • София
Мани е голяма интригантка, идеално пасна за паж на Джаферович.

# 1 544
Айде чакам коментарите за Гого и Фифо, че са сексисти..

Общи условия

Активация на акаунт