💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 260
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Другата България
Аз не съм гледала втори и трети сезон, обаче, за този специално си имам име, за което съм сигурна, че няма да се чуе нищо лошо и което дори буди възхищение от една страна заради това, че жената е домакиня, не спортистка,  и от друга - че на тази възраст /34 години/, се представи /физически/ на нивото на изявени спортистки, а пък ако я сравня с Джаферович - .....май няма смисъл, ясно е коя печели.
Мирослава. Като цяло много приятно участие.

# 1 516
Скрит текст:
Правя кратък преразказ на Чакалкаст с Генчо, понеже винаги съм супер щастлива, когато някой от вас прави такива. Дано е полезно:

Алекса е упражнявал як тормоз върху Фейгин и Мани. Заключвал се с тях в стаи, когато няма камери и ги заплашвал. 
🤣🤣🤣 Явно на Фейгин й е харесало 🤣, защото после в стопанството много се прегръщаха с Алекса 🤣. Ако е такова чудовище защо го гушкаше така силно и не го пускаше 🤣 (мога да кача снимки 🤣 как го беше стиснала през кръста с две ръце и в хватка и нямаше мърдане 🤣) и му каза тогава, че го харесва 🤣 и все до него сядаше на масата 🤣. Както и да е. Малко на страст ми прилича ама айде 🤣
Обсъждали сме го и преди. Възможно е да изпитваш ужас от някого и да се държиш така. Както и да е - едва ли мога да те убедя. Само си спомни думите на Елица към Фейгин от записа след отпадането /след прекарана една нощ с Фейгин и Алекса/: "Не се плаши толкова от Алекса, той не е лош."
Ама и лош да е мен ме устройва 🤣 Въпрос на вкус 🤣

Докато не направиш нещо, с което да го ядосаш.
В това съм номер 1 🤣

# 1 517
Аз не съм гледала втори и трети сезон, обаче, за този специално си имам име, за което съм сигурна, че няма да се чуе нищо лошо и което дори буди възхищение от една страна заради това, че жената е домакиня, не спортистка,  и от друга - че на тази възраст /34 години/, се представи /физически/ на нивото на изявени спортистки, а пък ако я сравня с Джаферович - .....май няма смисъл, ясно е коя печели.
Мирослава. Като цяло много приятно участие.
На мен ми направиха впечетление думите на Мирослава, че се е научила да плува този януари! И въобще не си личеше. И това ако не е воля!

# 1 518
Мирослава е класически пример за оцеляване до обединеното племе чрез подмазване и снишаване. Признавам ѝ, че прояви разум като разбра, че не може да победи в спор с Генчо и реши да си мълчи. Оказа се печеливша тактика.

По-тъп коментар не можа ли да измислиш? Rage  Ако Мира се подмазваше и снишаваше, щеше да си играе с Генчоу Аспарух, Зори, Звезди и Георги и всички да са дружно срещу Елица. Точно напротив - тя застана срещу тях и единствена подкрепи Ели в резиденцията, за което си отнесе ДВЕ номинации, от които се върна като победител, а хора като Аспарух и Веселина отпаднаха. Именно нейните победи обърнаха нещата и Генчо от водач на племето и основно дърпащ конците, изпадна в слаба позиция, а Елица оформи силна коалиция, след присъединяването на Зори. В игрите също се изяви много силно, с изключение на водните битки. Дори на реката не мрънкаше, за разлика от други с претенции на големи спортисти. Ай сиктир .... Triumph

Зори и Георги бяха свободни електерони по това време. Мира още отначалото се върза на приказките на Елица как Алекса щял да ги пази и започна да пее оди за нея. На два пъти си отвори устата и се видя колко ѝ е акъла – в спора с Генчо, в който не можа да върже едно смислено изречение и когато сподели пред Зори и Звезди, че е мислела да саботира (или е саботирала) реденето на пъзела.
По отношение на представянето ѝ в игрите е на нивото на Михаела, Мирела и Ралица. За това, че не мрънка има моите адмирации, но това не я прави интересен играч.

# 1 519
  • софия
И аз при фенките на Мира. Умна, обрана, дава всичко от себе си. Вземе ли страна я брани до края. Много достоен участник. А и как флипна Жорката на съвета. Да не говорим каква красавица е.

# 1 520
  • Другата България
Да, да, и не само това. Спомням си когато започна формата как всички, дори и аз я мислехме за разглезена кифла, която ще мрънка постоянно и ще отпадне едва ли не в самото начало. Домакиня, от скука дошла да се показва по ТВ....обаче после, направо поне на мен ми скри “шапката“. Е, този култ към Елица, който вероятно е част от план Б, малко множко ми дойде, но това да ѝ е кусура.
За Гого и Филип също мисля нагласите да по-скоро позитивни. На Женя сексизма само им изписа веждите, вместо да им извади очите.

# 1 521
Аз също исках да видя повече от Мирослава, красива, елегантна, сдържана, страхотна на терен като за непрофесионалист. За съжаление е и в харема на Слипа, но въпреки това. Нооо жената чудо е друга.
Но не всичко е пари в тоя живот.

# 1 522
За мен влизането в обединеното племе е максимума на Жени.
След обединението лично аз очаквам тя да отпадне доста бързо. Поне си мисля, че сценария няма да позволи да има двама играчи на фокус по времето на тази фаза. Ще последва пътя на Елица Жени според мен много скоро след обединението.
И моето мнение е същото. Написах го в предишната тема. Трима лични играчи на продукцията, за всеки етап с по един намаляват. Първи етап е 3 племена с трима връзкари - Алекса, Евгения, Елица. Втори етап - 2 племена. Още в първата игра отпадна Елица. Трети етап в обединеното племе очаквам първа да отпадне Джаф. Алексата остава за финал по подразбиране.
От коалициите най-много патерици бяха предназначени за най-слабия връзкар. Излишно е да й пиша името.

# 1 523
  • София
Чудя се, само аз ли харесвам Джеферович!
Не. Bowtie

# 1 524
Генчо не харесвал хора със сини очи (каквито има Куков) - били опасни и лоши хора 🤣.
Гена, по принцип си прав, но къде да идем? 🤣 Ако искате изолирайте ни всички синеоки хора на някой самотен остров, да не ви тровим атмосферата 🤣🤣🤣. И ние сме хора, и ние душа носим 🤣 Пък и сме красиви 🤣, това не е ли достатъчно? 🤣🤣🤣

Тц, не е 😜 (ММ е синеок, яла съм ви попарата 🤕🙂)

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 20:50 от araselia

# 1 525
Още от Чакалкаста с Генчо:

Имат един чифт дрехи. Докато ги переш и проскаш си гол 🤣 и чакаш да изсъхнат 🤣🤣🤣.

Като чул синхрона на Куков, където го нарича “изплашено зайче” полудял направо 🤣. Реагирал прибързано като Пух и щял да му избие зъбите, но се сдържал от изблици в социалните мрежи.

Голям гаф на Пух било избухването му в социалните мрежи и публикуването на чата с Алекса. Искал да му помогне, но при тези негови действия нямало какво за направи.

Ако бил паднал от Куков щял да се проклина цял живот 🤣

Алекса бил шеф, не лидер 🤣. Добре, Гена 🤣.И на теб май ти се искаше, но бързо те уволниха 🤣.

Битката с клетката не била обезопасена и щели да си изпочупят глезените.

Каза още, че Жоро имал уважение и големи симпатии към Елица 🤣🤣🤣 Оставали са насаме, говорели си доста 🤣🤣🤣. Звезди каза, че за ръчичка са се държали в буса 🤣. Ужас 🤣. Алекса ще откачи 🤣🤣🤣.

Като нападнали резиденцията за първи път са се засиняли от ядене 🤣. За закуска съм 08:00ч. хапвал една 1.2 кг сладоледена торта 🤣🤣🤣
Втора закуска в 09:00ч. - палачинки с фъстъчено масло 🤣🤣🤣
Трета закуска - Пържени филии🤣🤣🤣
Обяд - Сандвичи, яйца
Вечеря - Тава пържоли

Качил 10 кг за 10 дни 🤣

# 1 526
Предлагам да се върнем към добрите традиции - Гого и Фифо на корицата! До края на цирка!
И без това едно 95% искаме един от тях да победи! Нека им покажем, че продукцията може да се гаври с тях, но ние ги обичаме!

# 1 527
Ако Непобедимите загубят днес и Георги си купи имунитет (аз това очаквам), то най-застрашени ще са Зори и Вики.
Зори ще получи 2 сигурни гласа от Алекса и Вики.
Вики има реална опасност да получи 3 гласа (Георги, Мира и Зори)
Мира - 0 или 1 (Георги или празен вот)
Алекса - 0 или 1 (Георги или някой празен вот)

И тук се крие разковничето, в кой ще е капитанския глас? Би трябвало наново да изберат капитан и ако той е Алекса или Вики, то Зори е пътник и отива на Арената.

При жълтите има следните опции:
Джаферович, Ралица и Мани имат повече гласове отколкото Фифо и Гого (дори и с грошовете и на двамата):
Гого е номиниран - най-вероятното нещо. Над 90% вероятност
Фифо е номиниран - ако това стане обаче, то Джаферович ще си вкара автогол, защото според мен Гого и Фифо ще стрелят по нея и ако номинират Фифарата, то той ще извади имунитета и Джаферович гърми! Жени ще си вкара автогол и ще е стратегически гаф, защото би трябвало да подозира, че Филип има скрито оръжие, а не само грошове от капитанския дуел срещу Алекса.

Така че това са опциите за мен в двете племена.

Според мен за двоен имунитет броени дни преди финала трябва да имаш поне 300 гроша (150 гроша за ден/съвет), така че за мен само Георги ще може да си го позволи.
Всичко написано е логично с изключение на едно. Не смяташ ли, че Джафера вече е уведомена от продукцията за огърлицата на Фифо 🤑

# 1 528
Предлагам да се върнем към добрите традиции - Гого и Фифо на корицата! До края на цирка!
А може ли едно Жоре да се промъкне между тях? 👀😁

# 1 529

Общи условия

Активация на акаунт