💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 230
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 500
Мирослава е класически пример за оцеляване до обединеното племе чрез подмазване и снишаване. Признавам ѝ, че прояви разум като разбра, че не може да победи в спор с Генчо и реши да си мълчи. Оказа се печеливша тактика.

По-тъп коментар не можа ли да измислиш? Rage  Ако Мира се подмазваше и снишаваше, щеше да си играе с Генчоу Аспарух, Зори, Звезди и Георги и всички да са дружно срещу Елица. Точно напротив - тя застана срещу тях и единствена подкрепи Ели в резиденцията, за което си отнесе ДВЕ номинации, от които се върна като победител, а хора като Аспарух и Веселина отпаднаха. Именно нейните победи обърнаха нещата и Генчо от водач на племето и основно дърпащ конците, изпадна в слаба позиция, а Елица оформи силна коалиция, след присъединяването на Зори. В игрите също се изяви много силно, с изключение на водните битки. Дори на реката не мрънкаше, за разлика от други с претенции на големи спортисти. Ай сиктир .... Triumph

# 1 501
  • София
Скрит текст:

Дет се казва, вече официално и ний сме дали нещо за играта.😄
Най-важният принос. Laughing

*Сега наваксвам с първите 40 страници на темата.

# 1 502
  • Другата България
Аз мисля, че първият финалист   ще е Женя. Не знам защо всички смятат, че Георги щял да си купи "вечен" имунитет. Ако Ралица предложи нещо такова, то според мен ще е на Женя.
Червен ще е съветът довечера, на това съм заложила, дотук нямам пропуск в промотата.
Не ми убивай ентусиазма, че и тук ако са ми се изпарили ясновидските способности, ще трябва да се срамувам до...утре. Blush Аз затова мислех, че ще е Алекса с имунитета.

# 1 503
  • София
Ако Непобедимите загубят днес и Георги си купи имунитет (аз това очаквам), то най-застрашени ще са Зори и Вики.
Зори ще получи 2 сигурни гласа от Алекса и Вики.
Вики има реална опасност да получи 3 гласа (Георги, Мира и Зори)
Мира - 0 или 1 (Георги или празен вот)
Алекса - 0 или 1 (Георги или някой празен вот)

И тук се крие разковничето, в кой ще е капитанския глас? Би трябвало наново да изберат капитан и ако той е Алекса или Вики, то Зори е пътник и отива на Арената.

При жълтите има следните опции:
Джаферович, Ралица и Мани имат повече гласове отколкото Фифо и Гого (дори и с грошовете и на двамата):
Гого е номиниран - най-вероятното нещо. Над 90% вероятност
Фифо е номиниран - ако това стане обаче, то Джаферович ще си вкара автогол, защото според мен Гого и Фифо ще стрелят по нея и ако номинират Фифарата, то той ще извади имунитета и Джаферович гърми! Жени ще си вкара автогол и ще е стратегически гаф, защото би трябвало да подозира, че Филип има скрито оръжие, а не само грошове от капитанския дуел срещу Алекса.

Така че това са опциите за мен в двете племена.

Според мен за двоен имунитет броени дни преди финала трябва да имаш поне 300 гроша (150 гроша за ден/съвет), така че за мен само Георги ще може да си го позволи.

# 1 504
  • Другата България
Алекса няма толкова, така ли? Изобщо не им знам доходите.

# 1 505
Днес се заслушах в разговора на Генчо и Чакалов. Издържах ок.3 минути. Чакалов, ако искаш да си учител в София трябва много да порабитиш над изказа, речника и произношението си. Както и за поведението. Речта ти е изпъстрена с паразитни фрази, а седенето и чекненето "по турски" ме разсейват и не допринасят за естетическато възприятие. Генчо е висок топка за този регион. Успех!

Аз от известно време се сдържам да отправя критика, защото му се вижда голямото желание, но и аз ще се присъединя - Чакалче, спри да се чекнеш с тия къси гащи и пробвай да се застоиш на едно място, само се мяташ напред назад по тоя диван и ме разсейваш. С най-добри чувства го казвам, защото беше споделил, че приемаш градивна критика. Аз изгледах целия подкаст, хареса ми, Генчо сподели интересни неща и е доста самокритичен.

Присъединявам се. Много ми е трудно да му следя подкастите, чувствам се некомфортно, защото на него сякаш му е некомфортно. Ъгълът е лош,  непрестанното местене, лигавене с някои хора. Абе нещо не е в ред. На мен ми е чудно 2 месеца след края на предаването накъде с тези подкасти.

# 1 506
  • София
Няма толкова. Виж на 1 стр.
Само Жорката е +300 Simple Smile
Жени е на 2 място с 280 актуално към днешна дата.

# 1 507
Аз днес ще си направя почивка от ИВ и ще ги гледам по-късно на запис. Приятно гледане Ви пожелавам.

# 1 508
  • София
Аз също ще си дам малко почивка, докато правя темата за световното първенство в Катар ще си гледам и приятелския мач между Кипър и България. Simple Smile

# 1 509
Аз също ще си дам малко почивка, докато правя темата за световното първенство в Катар ще си гледам и приятелския мач между Кипър и България. Simple Smile
Какво съвпадение Simple Smile
Аз ще ровя трансфермарка за паричната оценка на отборите, докато гледам мъките на нашите с Кипър Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 01:37 от Bengun

# 1 510
  • Другата България
Е, значи ако е това - седмичен имунитет, то това е пореден жокер/спойлер. Пфффф.....
Изобщо пък не го помислих от този ъгъл.
Тогава значи жена на номинация. Зори или Мира.
Мале мале, ЗоритУ ще се н@@ка отново. Те от съжаление няма да я номинират сигурно.
Е, ако е така, малко съм спокойна за Гого /ако е номиниран той при жълта загуба/.
То всъщност няма кой друг да е.

# 1 511
Дядо Коледа подрани 🤣

Бързо закачайте коледния слип над камината 🤣 и чакайте коледното чудо🤣. 

# 1 512
Ти не ги ли виждаш какво разправят повечето участници за Игрите: че им е едва ли не изживяването на живота. Смятай за каква емоционална и духовна беднящина иде реч. Толкова е лесно да ги ползват за статисти в чужди сценарии - малко цветни залъгалки и купешки обещания за виртуална слава и са в кюпа на драго сърце.

И аз имам въпрос към всички участници: Като знаете в какъв цирк влизате , защо изобщо кандидатствате за това ? 😁 От този формат почти няма човек излезнал основно с позитиви . Всички играчи до един са хейтини по една или друга причина, трябва да си мазохист да искаш да си причиниш това. Отиваш на глад ,лишения, мръсотия , интриги , манипулации и възможност от големи физически и психически травми с неясната идея ,че от 30тина човека ти ще си победител. Еееее трябва да си си чисто мазохист или свръх мечтател.😁 Не са съвсем в час повечето от учасниците .😁 Аз все пак им благодаря на всичките мечтатели вътре за огромната им саможертва. За да може ние зрителите да се забавляваме и ядосваме на техен гръб.😁

# 1 513
Нямам търпение и аз да се пренасям в темата за световното! За куриоз или не всичките ми приятели мъже в компанията не гледат футбол, та чак са шокирани, че аз като жена гледам. Там ще има с кой да коментирам, освен с баща ми.
И аз съм гласувала за червен съвет довечера с двама номинирани - Зори и Мира. Ще ми се Алекса да изгърми томахавката, ама надали.
Гаранция, че Жени няма да стреля по Фифо на първи съвет на жълтите тази седмица или единствен - запазва си вратичка към него като безстрашен, а и Гого и е повече трън в очите.
Много ми е интересно дали всички скрити предимства ще останат незиползвани до финалната седмица. Тогава там всеки съвет ще е голяма интрига.

# 1 514
  • Sunshine state
Генчо никак не ми хареса нито в предаването, нито в интервюто. Дребнав е и като не му играят по свирката се врътка и се обижда. Искаше ми се да отстрани Женя, но не го исках на финал.

Общи условия

Активация на акаунт