💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 150
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 620
Айде чакам коментарите за Гого и Фифо, че са сексисти..
Коментирам.
Фифо и Гого са секси-исти Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 1 621
Леле, Мира звучи все едно умира.

# 1 622
  • SF
Виктория им гради стратегията. Пасти да яде пред Джаферович!

# 1 623
Жорката милия колко е наивен .Как щели да минат ?Жорка много лесно . Евгения като булдозер ще премине Smile

# 1 624
  • София
След синхрона на Георги, кое племе мислите, че печели битката?

# 1 625
Зорница видя дупка?

# 1 626
Жорката милия колко е наивен .Как щели да минат ?Жорка много лесно . Евгения като булдозер ще премине Smile
Точно влиза да напиша същото. Пускат Джаферович, тя минава като булдозер и пътят е чист.

# 1 627
Жени отново с императивен тон.

А дано препишат поне червените от жълтите.
Нямат време, от гледане та … на съвет Simple Smile

# 1 628
  • SF
Хора, за Червените съм!

# 1 629
  • София
И аз, от известно време, както обикновено съм за по-изпадналия отбор.

# 1 630
Алекса е супер на плуването 😍, какво искате от него 😍.

# 1 631
Хора, за Червените съм!

И аз, жълтите начело с Джаферович са навирили носове и това не мога да го трая

# 1 632
Аз пък ,чак сега забелязах след цял сезон ,🤪 ама Мани много смешно тича.😁 Трябва да си направят състезание с предходната Мани на спринт. Сигурно ще се пукна да се смея.🤣

# 1 633
  • София
Хора, за Червените съм!
В понеделник някой каза, че въпреки, че любимците са му жълти, е за червените. Ами и аз така. Въпреки, че съм за Фифо и Гого, стискам палци на червените. Предполагам, че ако Жени си беше тръгнала вчера, вече нямаше да е така 😉

# 1 634
Изслушах най-накрая Генчо при Чакалчето и ще коментирам.
 Гената за мен продължава да се бори яко с леля Гена кой ще надделее. Много умело извърта нещата. Продължава да омаломажава  някои участници и заедно с това, докато обяснява колко е скромен и честен лееекинко да се побутва в светлините на прожектора.  Признавам му, че много добре борави с думите и би бил съвършен политик.
 Няколко неща, които ми направиха впечатление ще дам за пример. С уговорката, че става въпрос за участници, които не са ми особени любимци.
 Зори: да,  не си мери думите, да дразни, но когато стана конфликта извън играта пак той е най-кроткия и жертвата. Защото видиш ли Зори го изложила пред уважаемата публика. А той бил в състояние на афект и за това изсипал всички грозни думи върху нея. Ми, ако не беше я обиждал така, когато знае, че не са пред публика нямаше да има последващи действия. Да приеме, че и тя е била в състояние на афект.
 Половината подкаст само Алекса им беше в устите. Не бил силен играч, но бил хитър и артист.  Не е ок това. Обаче същите прийоми ползва Джаферович, но виж тя пък била най-силната жена и заслужавала финал. Силно възмутен обяснява как Алекса се заключвал с момичетата по стаите след снимачния ден да ги тормози.  Чакалов: аз не знам такова нещо. Генчо: абе, мисля, че нещо такова чух. Но това смънкано и сдъвкано. Със силен глас: Алекса се бил отказал от битката с Аспарух. Мънкане: е, те и от продукцията не дадоха защото ще навреди на имиджа им.
 Той бил доминирал през цялото време в племето на червените,  бил капитанът им от началото до края. Пич,, в коя игра си играл, не знам. Но след трета седмица ти жестоко се обиди, че не ти играят по свирката и през цялото останало време пръста не си мръдна да обърнеш нещата. Съживяваше се само за елиминационните битки и после пак дълбок, зимен сън. При леко пробуждане само измрънкваше, кога ще се преобърнат нещата и ще изгрее слънце и на твоята улица.
 И след, като го насолих искам да му пожелая здраве и да сбъдва мечти и да му благодаря, че направи сезонът толкова цветен. Успех, Гена!

П.П.
Lafusko, заедно сме писали, хахах. Като отбор по синхронно плуване сме 🤣

Бих се подписала под всяка твоя дума. Радвам се, че си изразила и моите мисли. Имах подобен пост за лисичите прийоми на Генчо, който пост мистериозно  изчезна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт