💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 333
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 1 770
Ама как, Алекса, как?
С какво толкова ги притегна към себе си, че чак такива драми?

Aaliyah13 да каже, той и нея облъчи, и то дистанционно 😜 Представи си дамите в пряк контакт, как да устоят, mission impossible 😂

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:18 от araselia

# 1 771
Много ме гложди това ,че сценаристите си харесват сценария финал преди финала Андрей и Морунов. И утре за сефте от целия сезон ще стискам палци и на ръце и на крака за жълти. А пък Алекса срещу , който си иска ангел да се изправи на дуел.

# 1 772
  • София
Относно сравнението по оста Евгения-Мирослава, предполагам, че единствената причина да съществува, е че съм автор на коментара за Мирослава, защото двете нямат нищо общо като играчи. Най-малкото, което прави Жени по-добър играч, е че тя... играе за себе си. Това трябва да е минимумът, с който всеки участник влиза в даден състезателен формат, преди умения и стратегическа мисъл, е мотивацията.

# 1 773
Жорката цял сезон пази Зори, а тя най-накрая го курдиса на 5-то последно място в племето за заслужил да спечели Игрите! Страхотно!

# 1 774
  • Другата България
ХАХАХАХАХАХА, кажете сега, че утрешната битка ще е такава, чийто резултат ще зависи от изпускането на тежест на слипа и всичко е ясно.
🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤣🤣🤣🤣
Жорето без грошове. Слип не ползва грошове, смел слип. Слип пази жените, слип се самономинира. Слип пада геройски и трябва да играе срещу ейнджълите. Ех, слип.

Номинирам този епизод за върха на продуцентската немощ до момента.
Час и половина се смея с глас, дори Ралица и манипулацията ѝ със Зорница не може да ме подразни, то беше ясно, че е нарочно, за да се наложи накрая Великана да реши САМ да отиде геройски на битка, за да си спаси “ангелите“. Много немощ, много.

# 1 775
  • София
Коментар от фейсбук:

# 1 776
Момичета не Ви разбирам. Жорката го е страх, ама много страх. Взели му били грошовете. Той си ги даде "На страха ...". Алкса и Джаферофич според мен, нищо общо. Вчера Джаферофич извади луд късмет, ако срещу нея беше Алекса, Вики, Мира или Зори нямаше никакъв шанс. Жорката не знам, не съм го виждала на пъзел. Simple Smile На Алекса реални противници са му само Филип и Гого това е истината. Simple Smile

# 1 777
Аз се възмутих как изключиха Жорката от победителите в племето, при положение, че неговото плуване им оправя игрите. Нямат реална самооценка, очевидно е.

# 1 778
Обзор на епизода:
Генчо не получава прощални думи към племето. Но Ралица споделя пред двете племена за разговора им с Джаферович и непобедимите разбират как недостойният им капитан ги е предал, за да помогне на Жорката.
Двете племена се сблъскват в епична водна битка. Мъжете пръскат сексапил по слипове, а Зори отсрамва дамите с изрязан бански, който почти не се вижда. Стратегията на непобедимите липсва, защото Гената ги е мислил тези неща, а Алекса нещо не може да го измисли в момента. Все пак Жорето се надява, че дупето на Джаферович трудно ще мине през тунела. С риск да я контузят отново обаче, безстрашните успяват да я прекарат през тунела и печелят битката.
Ралица води непобедимите на съвет и затвърждава традицията на морето да има различни цени за българи и чужденци. Само че този път чужденеца получава бонус офертата да си купи седмичен имунитет за 250 гроша, а българското момче трябва да остави 350. Жоро купува имунитета. Алекса облича рицарските дрехи и отказва такъв. Моли жените да го номинират. Трите красавици започват да плачат, трогнати от жеста. Жорето се смее от задната скамейка. Алекса сам избира да е първият номиниран. В резинденцията моли жените да му простят за сълзите, които им е причинил. Жоро изпразва хладилника, докато Зори сменя носните кърпички една след друга.
Промо на следващия епизод: Фифо и Алекса държат кошовете на съдбата в ръцете си. Няма съмнение, че рицарят никога няма да позволи да се изправи срещу дамите си. Всъщност няма съмнение и кой ще спечели Игри на волята...

# 1 779
И защо се обвиняват хора, че подценявали жените. Ми то при тия трите жени...абсолютен слугинаж, няма достойнство, няма живот, няма нищо. Реват на умряло за сръбския червеногъз макак.

# 1 780
Ох, ангелите на Алекса Joy
Сълзи и сополи, актьорска игра, съспенс. Голям смях. Тези трите грации защо са влезли в играта - за да избутат Алекса на финал ли?
Утре наистина Жорката трябва да направи всичко възможно да отидат отново на съвет.

# 1 781
  • софия
Заповядай, Esmee.

Лек и ненатоварващ е, аз много се смях с тримата. Приятна компания са.
  Хора, Алексата е най-големият маймун. Жени насреща му да тича, не може да го стигне. Просто ми падна ченето.  Рискува, играе, шикалкави, опитва все пак и на герой да се маскира. Много се забавлявам.
 Мери, споко бе, хахаха. Днес чак аз не си вярвах, ама ей на, стана.🤣

# 1 782
А бе тия нормални ли са? Всички искали Алексо да спечели 100к?! Ок, но тогава те за какво са там? Направо да си тръгват без номинации. Да ме извиняват жените тук, ама тия са тъпи кокошки и т'ва е.

Може да са на процент Grinning
И аз си помислих това, като единственото разумно обяснение JoyJoyJoy

# 1 783

И все пак има хора, вярващи на "смелостта " на Алекса 😂😂

# 1 784
Момичета не Ви разбирам. Жорката го е страх, ама много страх. Взели му били грошовете. Той си ги даде "На страха ...". Алкса и Джаферофич според мен, нищо общо. Вчера Джаферофич извади луд късмет, ако срещу нея беше Алекса, Вики, Мира или Зори нямаше никакъв шанс. Жорката не знам, не съм го виждала на пъзел. Simple Smile На Алекса реални противници са му само Филип и Гого това е истината. Simple Smile
И аз да съм бутан от продукцията като Алекса няма да ме е страх да ходя на битки една седмица преди финала.

Общи условия

Активация на акаунт