💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 800
И аз не разбирам с какво толкова ги омая Алексата. Вярно, че майка ми му е фен, ама жената е на 65 все пак и вече не я слуша много главата Simple Smile Но за тях наистина е божество , а пък Фифото и Гогата ги изкараха най-върлите сексисити.
А това, че Алексио иска да бута женки до финала , докато се прави на рицар и трупа грошове, е съвсем отделен въпрос:)
Слушай майка си, жената знае най-добре 😍

# 1 801
И според мен идеята на Слипа е да излезе срещу Зори или Мира... дори бих казала по-скоро Мира.
Очаквам утре загуба на Червените с любезното съдействие на Слипчо!

# 1 802
Продукцията просто ни разказва приказки за малки деца. Не е лошо, ама ако си на 5г, хайде може и до 15г.

# 1 803
Жорката цял сезон пази Зори, а тя най-накрая го курдиса на 5-то последно място в племето за заслужил да спечели Игрите! Страхотно!
И то щото се сети че е там в последния момент.

# 1 804
Ама как, Алекса, как?
С какво толкова ги притегна към себе си, че чак такива драми?

Aaliyah13 да каже, той и нея облъчи 😜
Хорааа, много съм облъчена наистина 🤣. Ако мислите, че имам направена сръбска бяла магия не ми казвайте 🤣. И без това нямам път към Сърбия да ми я чистят 🤣. Така ще си седя 🤣. Все някога ще отпусне 🤣🤣🤣.

# 1 805
Рева от смях днес, няма такова шоу на съвета Joy
Честно ви казвам и Брук в Дързост и красота нямаше такива дилеми като нашите три тук. Робинята Изаура пасти да яде. Вие  знаете ли какво е да гласувате срещу Алекса Ерски, който говори за себе си в трето лице Joy
Костов го каза - гласувам с отвращение Joy

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 01:47 от Donna Paulsen

# 1 806
"Жената чудо"
"Ангелите на Алекса"

Кой измисля тези глупости? JoyJoyJoy

# 1 807
Аз да питам ,нали тука много разчитате промотата, пишете утре какво ще става, че сън няма да ме улови да го мисля Гого.😁

# 1 808
И аз не разбирам с какво толкова ги омая Алексата. Вярно, че майка ми му е фен, ама жената е на 65 все пак и вече не я слуша много главата Simple Smile Но за тях наистина е божество , а пък Фифото и Гогата ги изкараха най-върлите сексисити.
А това, че Алексио иска да бута женки до финала , докато се прави на рицар и трупа грошове, е съвсем отделен въпрос:)
Слушай майка си, жената знае най-добре 😍
Майките винаги знаят най-добре

# 1 809
  • Другата България
Cry Трогателно...."На кого оставяш чедата си , Алекса? На лошия Гошо - финалист гаден?!" Това ли си мислят леля Гинка и баба Хризантема от Кула Видинско / например:smiles:/? А бай Драган от Полски сеновец псува някой си,"зарад' койту туй кадърно момче Алексътъ шъ отпадни утри!" Това е в главата на Фродовци, Тупаревци и Ани някаква си....кефят се и си представят тази картина / образно, хипотетично само, да не си помислите друго/
Тези Продуценти мнооого си подценяват аудиторията, изобщо не ни обичат, мисля си че ни и презират високомерно, считайки ни за някакъв плебс! Само така мога да си обясня последните водевили, които какво целят всъщност? Да харесаме Джаба, да оценим Неоценимия?!
Чудя се на себе си защо си го причинявам, единственото ми оправдателно звучащо обяснение е , за да ги опровергая, макар че на кой ли му пука?
PS: Всички имена и лица, без публичните Дж. и А., са случайни. Yum

Ето за такива коментари, и не само, си струва да гледам, а и да ви чета.
Продължавам да се смея, страхотни попадения и сравнения, всичко казвате, което изразява и моите мисли.
Щото нито ще харесаме жената -чудо, нито ще оценим Великана, ама поне ще се позабавляваме.

# 1 810
Момичета не Ви разбирам. Жорката го е страх, ама много страх. Взели му били грошовете. Той си ги даде "На страха ...". Алкса и Джаферофич според мен, нищо общо. Вчера Джаферофич извади луд късмет, ако срещу нея беше Алекса, Вики, Мира или Зори нямаше никакъв шанс. Жорката не знам, не съм го виждала на пъзел. Simple Smile На Алекса реални противници са му само Филип и Гого това е истината. Simple Smile
Дунди, аз лично не мисля така. Simple Smile По- скоро на Гого и Фифо реален противник е Жоро, може би след 2-3 години да се ошлайфа. Алекса е най- НЕреалният и бутаният противник. Иначе Жоро е един срещу всички, и аз да бях, и аз щях да дам, психическата нагласа и спокойствие са много важни в този етап на играта.

# 1 811
  • София
Относно сравнението по оста Мирослава - Евгения ииии да, то е само защото аз БЯХ автор на мнението за това какъв добър ЗА МЕН играч е Мирослава. И че ще излезе с чисто име от формата, за разлика именно от Евгения.
За трети път си нарушавам обещанието да не те апострофирам, за да поясня, че моето мнение за Мирослава беше написано по-малко от минута, след като тя помоли всички да гласуват за нея, коментирах на база това, което се случваше в момента, както обикновено правя, когато гледам епизодите на живо. Знам, че ти харесваш Мирослава, но далеч не си едиственият човек, който ѝ е фен, не мога да изброя всички по именно, защото не са един или двама и всеки може да харесва, когото си поиска, надявам се batigol също да не се засегне от коментара ми, който беше в отговор на случващото се в епизода. А красотата ѝ я признавам дори в първоначалния си коментар, тя е коментирана от всички в темата. Мнението ми, че Мирослава не играе за себе си, е такова от началото на формата, единственият път, в който беше различно и положително, беше по време на пилотния епизод от сезона. В последните два месеца тя не е направила нищо по-различно, за да го промени, а моето мнение са базира на това, което се случва в епизодите.

# 1 812
Вярно, че майка ми му е фен, ама жената е на 65 все пак и вече не я слуша много главата Simple Smile

Това е малко офтопик, но
Скрит текст:
първоначално прочетох: "Вярно, че майка му ми е фен, ама жената е на 65 все пак и вече не я слуша много главата Simple Smile" и като се замислих откъде майката на Алекса може да те познава ... Joy

# 1 813

И все пак има хора, вярващи на "смелостта " на Алекса 😂😂
Не, че съм grammar nazi, но този пич сигурно е ходил в едно училище със Зори. 😅😅😅

# 1 814
  • София
Аз не виждам причина Георги да саботира играта утре. За какво му е?
Ако саботира, Алекса със сигурност ще елиминира човек от коалицията си, а след обединението много неща зависят от гласове и предимства, Георги вече няма предимства, така че, всеки глас, който успее да отнеме от Алекса, е в негова полза.

Общи условия

Активация на акаунт