💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 830
Аз се възмутих как изключиха Жорката от победителите в племето, при положение, че неговото плуване им оправя игрите. Нямат реална самооценка, очевидно е.
Да, само Георги се представи отлично в играта от всички червени днес, беше няколко пъти по-добър, дори от Зори. Освен Миро, също и Виктория беше много зле, едвам се качваше на платформата, Алекса беше задминат дори от бавната Жени по обратния път.

# 1 831
  • Другата България
Скрит текст:
Обзор на епизода:
Генчо не получава прощални думи към племето. Но Ралица споделя пред двете племена за разговора им с Джаферович и непобедимите разбират как недостойният им капитан ги е предал, за да помогне на Жорката.
Двете племена се сблъскват в епична водна битка.
Мъжете пръскат сексапил по слипове, а Зори отсрамва дамите с изрязан бански, който почти не се вижда. Стратегията на непобедимите липсва, защото Гената ги е мислил тези неща, а Алекса нещо не може да го измисли в момента. Все пак Жорето се надява, че дупето на Джаферович трудно ще мине през тунела. С риск да я контузят отново обаче, безстрашните успяват да я прекарат през тунела и печелят битката.
Скрит текст:
Ралица води непобедимите на съвет и затвърждава традицията на морето да има различни цени за българи и чужденци. Само че този път чужденеца получава бонус офертата да си купи седмичен имунитет за 250 гроша, а българското момче трябва да остави 350. Жоро купува имунитета. Алекса облича рицарските дрехи и отказва такъв. Моли жените да го номинират. Трите красавици започват да плачат, трогнати от жеста. Жорето се смее от задната скамейка. Алекса сам избира да е първият номиниран. В резинденцията моли жените да му простят за сълзите, които им е причинил. Жоро изпразва хладилника, докато Зори сменя носните кърпички една след друга.
Промо на следващия епизод: Фифо и Алекса държат кошовете на съдбата в ръцете си. Няма съмнение, че рицарят никога няма да позволи да се изправи срещу дамите си. Всъщност няма съмнение и кой ще спечели Игри на волята...

Анонсът на епизода в официалната група във Фейсбук: "Алекса реши…да изпрати себе си на елиминации!❤️‍🔥Всеки може да си купи имунитет с грошове, но чест и достойнство - НЕ! 💪🏼"
Вероятно са визирали Евгения? Опс, Алекса бил. Че то разлика няма.....

# 1 832
И Жорко каза на съвета, че жените го обожествяват Алекса 🤣. Ами така е, Гоше, и ти си чаровен ама ей на, никоя  не припада по теб 🤣. Тя май и водещата е хлътнала 🤣.
А на арената на изпроводяк видяхте ли какъв палав поглед хвърли Алекса на Жени и тя как се обърна и му се ухили 🤣. И тя падна в плен на чара му, казвам ви 🤣. Докато не изпоприпадаме всички жени по него, той няма да се успокои 🤣

# 1 833
Евгения освен, че е бутана от продукцията , вече е и дърпана и то от Фифо и Гого. Добър спомен ще ми остане как двамата я теглят от тунела 😂😂😂

# 1 834
  • София
Не съм фен на Алекса, нито на Жени, откровенно са ми антипатични, а всички останали са пешки.
В началото сезона тръгна рязко нагоре, а към финала рине дъното.

# 1 835
  • София
Обаче утре ако паднат Непобедимите, тежко ни и горко в петък. Елиминационната ще е Алекса срещу Ейнджъл, а секунданти останалите Ейнджъли. Ма то ще е страшно. Ред сълзи ред сополи - къде ми замина Ейнджъле, на кой ме остави Trollface

# 1 836
Вече чувам думите на водещите на финалния епизод: "Вие Гого и Фифо бяхте много добри в битките, но ви липсваше чест и достойнство! А Алекса притежава чест и достойнство и затова заслужено ви победи!"
Всички реват, Гого и Фифо се разкайват, падат на колене, молят за прошка! Алекса ги потупва по главичките с чека и им казва: Чест и достойнство с мускули не се купуват, трябва и акъл!
Финална завеса!

# 1 837
Обаче утре ако паднат Непобедимите, тежко ни и горко в петък. Елиминационната ще е Алекса срещу Ейнджъл, а секунданти останалите Ейнджъли. Ма то ще е страшно. Ред сълзи ред сополи - къде ми замина Ейнджъле, на кой ме остави Trollface
Отсега ще приготвя пиенето, че това няма да се издържи Joy

# 1 838
  • Другата България
Скрит текст:
Дори не помня за какво обещание става въпрос, аз по-рано вечерта писах мнение именно за Мира и представянето ѝ като цяло във формата, което мнение също се базира на това, което се случва в епизодите, не на лични познанства. Не се засягам разбира се, но ми изглежда /ше/ лично заяждане, защото от една страна не е лошо да имаш любимци и да ги подкрепяш, но пък от друга не е лошо и да имаш малко обективност и критично мислене за тях, защото няма безгрешни хора не само в ИВ, а по принцип. И това “обожествяване“ да не  е за сметка на други хора.
Това е, няма друго, и не смятам да има, а и нито ми се коментира Мира, нито ЕВгения сега, след като има далеч по-забавни образи тази вечер.
Беше ми казала, че намираш честото ми цитиране на твои постове за натоварващо в първите седмици на формата, покрай дискусиите за мизогиния, мизандрия и пр. Bowtie
Скрит текст:
Знам, че не веднъж си определяла мнението ми за субективно, но мнението си за Мирослава го намирам за обективно и не мога да се съглася, т.е. наистина не ми харесва как играе сякаш в полза на друг толкова очевидно.Smiley
Жени не я познавам лично, дори не съм я виждала на живо, иначе още преди старта на формата, споделих, че съм ѝ фен отпреди и ми е фаворит.
Първите седмици....ехееей, това кога е било? Кой помни, това е било нещо моментно поне за мен, не знам за теб защо е било често. Щом не си спомням....
А иначе да, продължавам да смятам, че мнението ти е субективно, в което няма нищо лошо, само да не обезценява направено от други хора. Може само за Тупарев. Blush

# 1 839
  • Варна
EdelV, страхотен разбор, както винаги! Предлагам да се съберат всички разбори в едно. Мисля, че с тях играта се проследява много по-интересно

# 1 840
Алекса - Богът на честта, от сръбската митология. 😁😁
Вече чувам думите на водещите на финалния епизод: "Вие Гого и Фифо бяхте много добри в битките, но ви липсваше чест и достойнство! А Алекса притежава чест и достойнство и затова заслужено ви победи!"
Всички реват, Гого и Фифо се разкайват, падат на колене, молят за прошка! Алекса ги потупва по главичките с чека и им казва: Чест и достойнство с мускули не се купуват, трябва и акъл!
Финална завеса!

# 1 841
Като ви чета, добре че не гледах епизода. Общо взето пак същия цирк.

Чух преди съвета част от разговора в резиденцията. Георги много се дразни, че другите само приказват и не действат. И е прав.

Сега не знам кой искам да падне утре.

# 1 842
След като няма двойни елиминационни тази седмица. Значи или 9 финалисти или в петък един съюзник хвърчи.  🤔🤔🤔

# 1 843
Евгения освен, че е бутана от продукцията , вече е и дърпана и то от Фифо и Гого. Добър спомен ще ми остане как двамата я теглят от тунела 😂😂😂

Мале, да! Като акушерка бебе 5 кила

# 1 844
Обаче аз пак да вкарам малко обективност. Алекса си играе много хитро, хлъзгав е , но пък поема риск. Както в самото начало на играта, така и сега. Аз не вярвам във великите конспирации, явно когато трябва, си го е покрил късметът , а до тогава Балканският чар Simple Smile Валери и Чакала отпаднаха на доста ранен етап, после Елица-вярвам, че можеше да е всеки, наистина.
Фифо каза едно много хубаво нещо в лайф, че не могат да се питат какво би станало, ако..тъй като само с един ходи щ, може изцяло да се преобърне играта и то по всяко време.

Общи условия

Активация на акаунт